QUOTE(vilytte @ 2010 01 06, 16:12)
Norejau ir pati parašyt, bet galvoju gal niekam neidomu. Naudoju aš ta N.V ir neatsidžiaugiu, kažkaip nebesergu, nebekankina PMS taip stipriai kaip budavo, galvos skausmai gerokai praretejo ir šiaip kažkokia stabilesne pasidariau. Bet aš tik 30 imu, vis pagalvoju pabandyt 200.
Vilnele, o k<span name="mcb_s" id="multishop11" style="overflow:hidden; zoom:1; display:inline; margin: 0px; padding: 0px;" class="wbc_wrapped_word">oki tu </span>žirni gavai? Ir kaip jauties?
Misis pasakojo, ka jam pasakoja jo pacientai kai pataiko paskirti konstitucini, patiko man ta pasakota busena. Pradžioj ir aš su ta NV panašiai jauciaus, dabar atrodo truksta to poveikio.
Ir mano didžiukei atrodo šikart bus pataikyti konstituciniai, vaikas atrodo atsigaves, veidukas ir akys tiesiog švyti. Pernai su tais kosuliais, tai jau atrode, kad jokio džiaugsmo nei veide, nei akyse pas vaika nelike. Tikiuosi, nebegrišim jau i ta busena.
Vilnele, o k<span name="mcb_s" id="multishop11" style="overflow:hidden; zoom:1; display:inline; margin: 0px; padding: 0px;" class="wbc_wrapped_word">oki tu </span>žirni gavai? Ir kaip jauties?
Misis pasakojo, ka jam pasakoja jo pacientai kai pataiko paskirti konstitucini, patiko man ta pasakota busena. Pradžioj ir aš su ta NV panašiai jauciaus, dabar atrodo truksta to poveikio.
Ir mano didžiukei atrodo šikart bus pataikyti konstituciniai, vaikas atrodo atsigaves, veidukas ir akys tiesiog švyti. Pernai su tais kosuliais, tai jau atrode, kad jokio džiaugsmo nei veide, nei akyse pas vaika nelike. Tikiuosi, nebegrišim jau i ta busena.
Įdomu įdomu Tavo užrodytas Kulteris privertė pagaliau ir mane kreiptis į klas. homeopatę. Dar tik vieną dieną naudoju Ca carb 1M, bet po 1 ž 6 k dienoje . Jaučiuosi kažkaip pakylėtai kol kas O ankščiau savijauta buvo tokia kaip Sepios nusikalusios nusivylusios namų šeimininkės Nu aišku, išvadas anksti daryti, žiūrėsim toliau kaip bus, jei gerai, reiks ir vaikus ten vest, ir vyrą