Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 01 06, 16:12)
Norejau ir pati parašyt, bet galvoju gal niekam neidomu. Naudoju aš ta N.V ir neatsidžiaugiu, kažkaip nebesergu, nebekankina PMS smile.gif taip stipriai kaip budavo, galvos skausmai gerokai praretejo ir šiaip kažkokia stabilesne pasidariau. Bet aš tik 30 imu, vis pagalvoju pabandyt 200.
Vilnele, o k<span name="mcb_s" id="multishop11" style="overflow:hidden; zoom:1; display:inline; margin: 0px; padding: 0px;" class="wbc_wrapped_word">oki tu </span>žirni gavai? Ir kaip jauties?
Misis pasakojo, ka jam pasakoja jo pacientai kai pataiko paskirti konstitucini, patiko man ta pasakota busena. Pradžioj ir aš su ta NV panašiai jauciaus, dabar atrodo truksta to poveikio.
Ir mano didžiukei atrodo šikart bus pataikyti konstituciniai, vaikas atrodo atsigaves, veidukas ir akys tiesiog švyti. Pernai su tais kosuliais, tai jau atrode, kad jokio džiaugsmo nei veide, nei akyse pas vaika nelike. Tikiuosi, nebegrišim jau i ta busena.

Įdomu įdomu bigsmile.gif Tavo užrodytas Kulteris privertė pagaliau ir mane kreiptis į klas. homeopatę. Dar tik vieną dieną naudoju Ca carb 1M, bet po 1 ž 6 k dienoje . Jaučiuosi kažkaip pakylėtai kol kas 4u.gif O ankščiau savijauta buvo tokia kaip Sepios nusikalusios nusivylusios namų šeimininkės unsure.gif Nu aišku, išvadas anksti daryti, žiūrėsim toliau kaip bus, jei gerai, reiks ir vaikus ten vest, ir vyrą rolleyes.gif
Atsakyti
Vilnele, o pas ką buvai? Įdomi žirnių naudojimo schema.
Aha, gyd. pasakojo apie tuos laiminguosius kur konst. tinka, tai supratau, kad jaučiasi kaip kokių apsinarkotinę, skraido sau, laimingi. Norėčiau ir aš taip smile.gif Nors aš irgi dabar kažkur į tą pusę. Mano dičkei irgi Ca carb 200 dabar skirtas (ir šalia Lycopodium 200 kaip papildomas greitesniam ano poveikiui).
Atsakyti
http://www.homeopath...inis_homeopatas

Buvau pas gyd. Jurgitą Pinikienę, kol kas esu laiminga biggrin.gif Bet Kulterio aprašymas ne visas tinka, tik kai kas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 06 sausio 2010 - 17:17
Įdomu ir man pasidarė apie tuos konstitucinius vaistus.Perskaicius ir pasistudijavus 100 procentu radau vaistą atitinkantį mano tipą,bet ir dar vienas 95 procentus tinkantį,tai čia ir skaitos mano konstitucinis vaistas? Ir kiek suprantu tai negali but žemesnės nei 30 potencijos? Paaiškinkit jei kas netingit blush2.gif ar gerai suprantu smile.gif
Atsakyti
Vilnele, o kiek kainavo konsultacija, kur ji vyko, kada dabar kita?
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2010 01 06, 20:00)
Vilnele, o kiek kainavo konsultacija, kur ji vyko, kada dabar kita?

atsakiau į A. ž.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 06, 16:12)
Norėjau ir pati parašyt, bet galvoju gal niekam neįdomu. Naudoju aš tą N.V ir neatsidžiaugiu, kažkaip nebesergu, nebekankina PMS smile.gif taip stipriai kaip būdavo, galvos skausmai gerokai praretėjo ir šiaip kažkokia stabilesnė pasidariau. Bet aš tik 30 imu, vis pagalvoju pabandyt 200.
Vilnele, o kokį tu žirnį gavai? Ir kaip jauties?
Misis pasakojo, ką jam pasakoja jo pacientai kai pataiko paskirti konstitucinį, patiko man ta pasakota būsena. Pradžioj ir aš su ta NV panašiai jaučiaus, dabar atrodo trūksta to poveikio.
Ir mano didžiukei atrodo šįkart bus pataikyti konstituciniai, vaikas atrodo atsigavęs, veidukas ir akys tiesiog švyti. Pernai su tais kosuliais, tai jau atrodė, kad jokio džiaugsmo nei veide, nei akyse pas vaiką nelikę. Tikiuosi, nebegrįšim jau į tą būseną.

sveikos,
skaitau sia tema tyliai,seku pastoviai smile.gif
man pamenu irgi pradzioj Nux vomica buvo arciausiai konstituciniu,bet paskui buvo parinktas Lycopodium. bet gydytojas sake,kad reikia butinai 200 potencijos juos naudoti. as kai pradejau Lycopodium 200 gerti,tai akivaizdziai pagerejimas pasijaute.lyg kitas zmogus manyje butu apsigyvenes biggrin.gif
o koks tavo vaiko konstitucinis? maniskis 3 metuku,bet irgi 200 potencijos paskyre rolleyes.gif
o mazajai labai ilgai lenda kruminiai dantukai.o jau pikta,verkia.tik ant ranku buna.ir ne bet kam,o tik mamai smile.gif dantenos patine.is karto atsiranda sloga,kosulys.ji lyg murkia,kai sloguoja,kazkur ten jai slankioja ir viskas.tai si karta paskyre Chamommila+calcium carbonicum.ir jau antra diena laaabai pagerejo thumbup.gif
na va,pasidziaugiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,sakykit kokioj vaistinėj sostinėj galima užsisakyti/nusipirkti homeopatinių vaistukų?Mūsų mieste be šansų gauti,dar ryt 1 vaistinė turi duoti užsakymą užsakys ar ne doh.gif 1 vaistukus vardinius mums turi iš vokietijos užsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 01 07, 22:13)
Sveikos,sakykit kokioj vaistinėj sostinėj galima užsisakyti/nusipirkti homeopatinių vaistukų?Mūsų mieste be šansų gauti,dar ryt 1 vaistinė turi duoti užsakymą užsakys ar ne doh.gif  1 vaistukus vardinius mums turi iš vokietijos užsakyti g.gif

o tai kur gamina,negali pagaminti? butinai is vokietijos? nes Parapharmoj tai kaip supratau viska pagamina.net mano ilgai ieskotos rozines radiolos lasiuku turejo bigsmile.gif
Vaistus galima užsisakyti ir atsiimti:

Kaune, Savanorių pr. Nr. 58, "Parapharm" Tel. 8 37 202630

Vilniuje, Pamėnkalnio g. 5, "Lucerna" Tel. 8 5 2622510

Vilniuje, Goštauto 5/2 - 62 "Lukiškių vaistinė" Tel. 8 5 2619839

Klaipėdoje, Daukanto g. 22, "Medikana" Tel. 8 26 411809

Ignalinoje, S.Morkūmenės vaistinė, Laisvės g-vė. 41 Tel. 8 386 54157

Plungė, Vaišvilos 33 Tel. 8 448 55574
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 07 sausio 2010 - 23:03
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 07, 23:51)

o koks tavo vaiko konstitucinis? maniskis 3 metuku,bet irgi 200 potencijos paskyre rolleyes.gif

Ca carb.200 kaip konst. ir Lycopodium 200 skirtas pasitikėjimui savimi didinti ir baimėms nugalėti (bet jau ne kaip konstitucinis, turbūt sutapimas su šiuo yra ne visuose požymiuose). Bet mums jau 8 m.
Pasakojo gydytojas kai vieni vaikai po poros mėn. žirnių naudojimo namuose pasilieka, iki tol to bijoję, į tamsius kambarius be problemų eina. Atrodė, nesąmonė, jau tik ne mūsų vaikas. Dabar žiūriu be problemų po tamsiais eina į kitą aukštą (mes nuosavam name gyvenam). Net nesusimąsto. Pas mus namas didelis, jinai viena neidavo į rūsio aukštą niekad (ten gyv. kambarių nėra), dabar net nesustoja, jei reikia ko, tai ir šiaušia aukštyn ar žemyn thumbup.gif .

Olaiva, o tu pas ką lankais?
Atsakyti
Vilytte, o kiek kartų per savaitę vaikui Calc carb 200 skirtas? Kiek jam metukų?
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

Labai labai noriu Jūsų pagalbos.
Šita tema man atrodo labai jau profesionali, nes pati esu tik pradedančioji ir ničkieno čia nesuprantu biggrin.gif

Bet klausimas ne apie tai....
Mano mergytei 4 m. buvo pripažinta bronchinė astma. bet ji pasireikšdavo tik po slogos baisiais spazmais bronchuose ir visa po to sekančia litanija
konsultavomes Kaune pas gyd. Gudavičienę. Viskas mums tiko ir patiko, bet visgi tai yra Kaunas ir iš Vilniaus kasdien neprivažinėsi. Poliklnikos gydytoja istisai kisai antibus ir visus purskalus.
tai gydytis dažnai tenka telefonu schmoll.gif

Daug cia pripliupiaus, bet jau dabar pati esme: Prasidejus spazmams bronchuose juos susitvarkem su gelomyrtoliu r Husteel ir Drosera. Bet kadangi per nosi nieks nesivale, isivarem sinusita. Gyd liepe naudoti Cinabsin ir Umcalor, Sinupret ir Lymphomiosiot (kazkaip panasiai blush2.gif ). bet po po keliu dienu viskas vel nuvaziavo i bronchus...Ir spazmai ir karkalai. pradejau vel duoti Drossera su Hustell, bet is tiesu nezinau ar galima juos maisyti su Umcaloru.
dabar iseina kad mano vaikas gauna gydyma ir nuo sinusito ir nuo bronchito. dabar geriam Cinabsin 5-6 k. per diena, Umcalor 3 k. per diena, Lymphomiosota 2 kart per diena, ir maisau nuo kosulio Husteel su Drosera apie 5-6 kart per diena.

Bijau kad nebuciau nugrybavus i lankas...
Bukite geros, patarkite prasau. Nes gydytoja poliklinikoje baigia uzgriauzti nes prirasyta gerti antibus ir visus kitus purskas. is ligos jau kapstomes 3 savaites. Noretusi jau abaigos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušružė: 08 sausio 2010 - 08:58