Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 04, 20:34)
Irgi pritariu dėl allium cepa. Pradžioj mėginkit po 1 ž. 2-3 kartus kas valandą, tada žiūrėkit, kaip dažnai reikės (kai pradeda vėl ūmėti simptomai).

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Eima, mums tai odos gyd. tą patį išaiškino, ką Ainulė pasakojo. AD nelygu alergijai. Be to, mums tai jis teigė, kad yra dar seborėjinis dermatitas (tiesiog sausa oda), kuris būdingas mažiems vaikams, ir kurio, jo nuomone, alergologai visai neatskiria nuo AD ir neteisingai diagnozuoja kaip AD. Teoriškai odos priežiūra ir tradicinis gydymas abiem atvejais vienodas.
O dėl aliejaus. Jei bus per mažai atskiestas, tiesiog sunkiai pasiskirstys ant odos ir sudarys kaip riebią plėvelę, turi tas vandenuotas aliejus tiesiog įsigerti - tada jis drėkina, maitina odą. Pabandysi tept - iš kart pajausi ir suprasi. Visam kūnui ištept, pakanka saujos aliejaus. Šiaip labai gerai tą vandenuotą aliejų pasisavina oda po maudynių. Aš kartais net į vonią prieš baigiant vaikams maudytis įpilu (slidu labai tampa vonioj, ir vaikai slidūs tampa - reik padidinto atsargumo). Tą patį gi rekomenduoja daryt su vaistinėse parduodamu Balmandolio aliejum - tik jis iš riešutų - tai man pasitikėjimo didelio nekelia.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 12 31, 20:48)
Jei virš 38.6, aš jau mušdavau. Jei tai pirma tempera, nežinia kaip vaikas reaguos. Geriau nerizikuot. Tik kodėl iš kart Ibufenas g.gif , geriau švelniau veikiantis Panadolas. Bent jau aš Ibufeną tik ekstriniu atveju naudodavau.
O tempai Antigripinas nr.1, jo sudėty visi nuo tempos. Aconitum nuo Beladonos sunku atskirti. Aconitum didesnis nerimas, Beladona išsiplėtę vyzdžiai, prie abiejų raudoni skruostai, Aconitum - kūnas sausas, Beladona - prakaituojama.

Ačiukas už patarimus, turiu antigripinus antrą ir trečia, bet pirmo dar neturiu. Šįkart buvom ligoninėj - pasitikrinti, sakė, su plaučiais viskas ok, iškart išleido. virusinė infekicja. Kosulys nuo slogos. Temp nebėra, o sloga liko. Kas nuo tokios tirštokos slogos tiktų? Sakė gyd, kad į gerklę eina, bet spalvos žalios ar geltonos nelabai, tokia baltoka, prakvėpuoja, bet pasikemša vis. O didžiajam iš vis nosis praktiškai uždžiūvus... ypač naktimis. Bandėm Thuja lašinti, tik nepavyzdingai, tai pabandysim nuo šiandien pavyzdingiau. Gal dar ką galit patarti? Nosy ištisai pridžiūvę snargliai...
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2009 12 31, 21:18)
Nuvaziuok i ligonine pasidarykit kraujo ir slapimo tyrimus, kad nebutu bakterine kokia infekcija. Jei turit duokit geru bakteriju, nes padidins geros floros kieki zarnyne kur ir renkasi visi virusai ir bakterijos (pades organizmui kovot). Bet tyrimus butinai, nes tokio amziaus daznas atvejis yra slapimtakiu infekcija.

turėsim omeny prie temperatūros, trečią dieną praėjo, tai jokių tyrimų nebedarėm. Ligoninėj sakė sloga ir gerklė paraudus, Buvom pas gyd savo, tai jau gerklė viskas ok, tik sloga, ir dar gali būti kad ir dantukai prisidėjo.
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2009 12 31, 22:59)
Letuciux,
Tokio amžiaus be jokių kitų požymių tik su temperatūra dažnai būna tridienė karštinė. Tik po trijų dienų bėrimas dažniausiai leidžia diagnozuoti būtent ją.
Belladonnos hommacord nebandėt?
Cia apie karsciavimo reguliavima naturaliais budais:

http://www.naturalit...o...0&Itemid=47

Mums turbūt buvo virusinė infekcija, bent jau ligoninėj taip sakė, ir išbertas nėra smile.gif Sėkmingai išsveikom, reikės įsigyti dar kai kuriuos vaistukus į savo homeopatinę vaistinėlę ir tikėtis, kad jų neprireiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,na zinokit visai esu pasimetusi...ryt mums vizitas pas homeopate,vaziuosim pirmakart su 10 mėn vaiku,siandien pasiskambinau paklausti del konsultacijos kainos,tai pasake,kad pirmine konsultacija su rezonansu (nepamenu dar koks zodis antras) tokia tokia kaina.trunka 2 valandas g.gif
sakykt ar ir jusu vaikams kai kreipetes pirmakart dare ta rezonansa?kaip suprantu cia kur paguldo ant tokio stalo g.gif Jetau,man tai baisu,kaip toki maza vaika imanoma apziureti. Aciu uz skubu atsakyma
Atsakyti
Čia jūs gal su kokiu Oberonu užsiregistravot prasitirt? Ar Foliu? Taigi paskambink ir paklausk, ir mažiausiai nervuokis, tiesiog nenueisi ir viskas, arba paskabinus atsakysi. Manau, kad tokio amžiaus vaikui per akis klasikinio homeopato tyrimo be jokių aparatų. O apie Oberoną tu nuomonių ne tik gerų, bet ir ganėtinai blogų yra.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 06, 09:13)
Čia jūs gal su kokiu Oberonu užsiregistravot prasitirt? Ar Foliu? Taigi paskambink ir paklausk, ir mažiausiai nervuokis, tiesiog nenueisi ir viskas, arba paskabinus atsakysi. Manau, kad tokio amžiaus vaikui per akis klasikinio homeopato tyrimo be jokių aparatų. O apie Oberoną tu nuomonių ne tik gerų, bet ir ganėtinai blogų yra.

Kas tas Oberonas? Internete nieko neradau.
Atsakyti
Čia kaip suprantu kažkas iš tos serijos.
"Gydymo-diagnostikos centre “NATURA MUNDA” atlieka “OBERON” kompiuterinę diagnostiką ir biorezonansinę funkcinę kompiuterinę diagnostiką naujos kartos aparatu METATRON 25 ( programa "METAPATHIA HUNTER" ). O čia paties aparačiuko aprašymas:
http://www.naturamun...p?page=17&id=11

Čia apie Oberoną iš neigiamos pusės. Rusų kalba yra daug daugiau, tik nuorodų neišsaugojau:
http://www.supermama...howtopic=254614

Atsakyti
vilytte, kaip sekasi naudoti Nux vomica kaip konstitucinį sau pasiskirtąjį? Aš, Kulterio psichologinius vaistų portretus pasiskaičiusi, norėjau irgi sau pasiskirti vieną tokį, bet pabendravusi su klasikine homeopte 2.5 val, gavu kitą , o potencija 1 M biggrin.gif Tai džiaugiuosii kol kas, kad nepradėjau vartoti to , kuris man atrodė labai arti manęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 06 sausio 2010 - 15:55
Sveikos,na mes jau iš homeopatės. Na tas tyrimas tikrai ne oberonas vadinosi,bet pagal aprašymą gal suprasit koks. Žodžiu vaikui į vieną rankytę reikėjo paimti cilindro formos tokį metalinį daikčiuką,o gydytoja paėmusi su tokiu kaip tušinuku kitos rankytės pirštukuose maigė tam tikrus taškus ir kompe stebėjo. Vaikas pakankamai kantrus buvo. Šiaip lb džiaugiuosi,kad visgi apsilankėm,gydytoja tikrai profesionalė pasirodė ir tikiuosi,kad mums padės. pagrindinė priežastis-išbalansuota nervų sistema,kaip įtaria cezario metu. Žodžiu rado dar keletą smulkių bėdelių,bet viskas išgydoma.prirašė 4 rūšių vaistukų,lauksim rezultato
QUOTE(vilytte @ 2010 01 06, 08:13)

Atsakyti
Panašu, kad Folio metodas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 06, 16:05)
Panašu, kad Folio metodas mirksiukas.gif

ačiū,kažkaip nepaklausiau gydytojos blush2.gif
Atsakyti
Norėjau ir pati parašyt, bet galvoju gal niekam neįdomu. Naudoju aš tą N.V ir neatsidžiaugiu, kažkaip nebesergu, nebekankina PMS smile.gif taip stipriai kaip būdavo, galvos skausmai gerokai praretėjo ir šiaip kažkokia stabilesnė pasidariau. Bet aš tik 30 imu, vis pagalvoju pabandyt 200.
Vilnele, o kokį tu žirnį gavai? Ir kaip jauties?
Misis pasakojo, ką jam pasakoja jo pacientai kai pataiko paskirti konstitucinį, patiko man ta pasakota būsena. Pradžioj ir aš su ta NV panašiai jaučiaus, dabar atrodo trūksta to poveikio.
Ir mano didžiukei atrodo šįkart bus pataikyti konstituciniai, vaikas atrodo atsigavęs, veidukas ir akys tiesiog švyti. Pernai su tais kosuliais, tai jau atrodė, kad jokio džiaugsmo nei veide, nei akyse pas vaiką nelikę. Tikiuosi, nebegrįšim jau į tą būseną.
Atsakyti