Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Jis jau ketvirtas mėnuo 1 kart dienoj gauna Calcium carb 6. Ir tai pratęstas mėnesiui tik todėl, kad sirgo ir antibiotikus gėrė...

Man neramu, kad matau kaip plinta. Prieš kelis mėnesius buvo 2-3 nedidukės dėmelės. Dabar net neskaičiuoju, bent 20 tikrai suskaičiuočiau. Aš klausiau gal maistą žiūrėt reik - nuimt pieno produktus, žuvį ir pan. Sako nereik g.gif Įlendi į AD teną ir jau 1 psl. parašyta kas nerekomenduojama prie AD doh.gif
Žodžiu, pasimetus ir trūksta paaiškinimų... O kai nuo seno AD sieja su vėliau atsirandančia astma, tai ir panikuot galima pradėt doh.gif
Atsakyti
Eima, kada nors anksčiau yra buvę tokių dalykų?
Senai konsultavotės su gydytoja?
Atsakyti
Vis kažkokių pabėrimų kart nuo karto pasitaikydavo, bet išnykdavo. Prieš kelis mėnesius pora dėmelių ant kojyčių buvo ir viskas. O dabar gerokai padaugėjo ir didesnės pasidarė. Gydytoja prieš savaitę sakė, kad nieko tokio. Sakau tai kada sunerimt reiktų - sako, kai ant veiduko atsiras. Nu, sorry, bet toks atsakymas truputį nei šioks nei toks, mano manymu... Kai paklausiau, kad gal reiktų Calcium carb dažniau paduot, sako - nu galit, bet neverta doh.gif Taip ir nesupratau ar čia tikrai neverta nerimat (nors man taip neatrodo), ar čia toks pasakymas todėl, kad paskambinau, o ne atėjau mokamai konsultacija...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 04, 17:08)
Jis jau ketvirtas mėnuo 1 kart dienoj gauna Calcium carb 6. Ir tai pratęstas mėnesiui tik todėl, kad sirgo ir antibiotikus gėrė...

Man neramu, kad matau kaip plinta. Prieš kelis mėnesius buvo 2-3 nedidukės dėmelės. Dabar net neskaičiuoju, bent 20 tikrai suskaičiuočiau. Aš klausiau gal maistą žiūrėt reik - nuimt pieno produktus, žuvį ir pan. Sako nereik g.gif Įlendi į AD teną ir jau 1 psl. parašyta kas nerekomenduojama prie AD doh.gif
Žodžiu, pasimetus ir trūksta paaiškinimų... O kai nuo  seno AD sieja su vėliau atsirandančia astma, tai ir panikuot galima pradėt doh.gif

Na mums AD buvo paskirtas Calci Carbonic. Kiek man Misis aiškino tai astma išsivysto vartojant harmoninius tepalus, o mes ir taip buvom labai linkę į kosulius tai jis griežtai uždraudė. Mums buvo likęs odos sausumas, gyd sako apie metus laiko o gal ir dar ilgiau kol atsistatys, tai pasinaudojau Villytės patarimu alyvuogių aliejus su vandenuku..... thumbup.gif
Maistas ne prie ko, juk alergija ir tas pats AD ir reiškia, kad kažkas organizme ne taip dirba. Misis bent jau jokių dietų nerekomendavo.
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 01 04, 17:41)
Vis kažkokių pabėrimų kart nuo karto pasitaikydavo, bet išnykdavo. Prieš kelis mėnesius pora dėmelių ant kojyčių buvo ir viskas. O dabar gerokai padaugėjo ir didesnės pasidarė. Gydytoja prieš savaitę sakė, kad nieko tokio. Sakau tai kada sunerimt reiktų - sako, kai ant veiduko atsiras. Nu, sorry, bet toks atsakymas truputį nei šioks nei toks, mano manymu... Kai paklausiau, kad gal reiktų Calcium carb dažniau paduot, sako - nu galit, bet neverta doh.gif Taip ir nesupratau ar čia tikrai neverta nerimat (nors man taip neatrodo), ar čia toks pasakymas todėl, kad paskambinau, o ne atėjau mokamai konsultacija...

Beje mums ant veiduko dėmėlių niekad ir nebuvo, tik truputuka sausoka oda g.gif
Atsakyti
ainule28, o kokią potenciją Calcum carb naudojot, kokiu dažnumu ir kiek laiko?
O kokiu santykiu aliejų maišyt su vandeniu, nes dabar tepu Aderma Exomega - nematau vaikui poveikio, vyrui tai tinka lotuliukas.gif (jo oda tampa sausa nuo sauso oro ir muilo).

Tai sakot nereik dietos vaikui g.gif O tai ką ten mamytės AD temoj daro?
Atsakyti
Mamos, ka duot maziukui 10 men. prasidejo skysta sloga kol kas dar nedaug, bet vis suciaudo, akys ziuriu asaroja jau jam...
Turiu spongia, chamomilla, allium cepa, aconitum, calcium carbinicum...
O gal nei vienas ne tinka situo atveju? Kosulio nera, neuzkimes...
Bijau, kad neisisirgtu...
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 01 04, 19:53)
Mamos, ka duot maziukui 10 men. prasidejo skysta sloga kol kas dar nedaug, bet vis suciaudo, akys ziuriu asaroja jau jam...

allium cepa duociau
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 01 04, 18:57)
allium cepa duociau

aciu 4u.gif
kazin, kas kiek laiko duot g.gif. Misius jauciu pasaktu, kad tris kartus i diena g.gif, bt gal duot kas valanda dabar pradzioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 01 04, 18:53)

Irgi pritariu dėl allium cepa. Pradžioj mėginkit po 1 ž. 2-3 kartus kas valandą, tada žiūrėkit, kaip dažnai reikės (kai pradeda vėl ūmėti simptomai).
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 04, 18:14)
ainule28, o kokią potenciją Calcum carb naudojot, kokiu dažnumu ir kiek laiko?
O kokiu santykiu aliejų maišyt su vandeniu, nes dabar tepu Aderma Exomega - nematau vaikui poveikio, vyrui tai tinka  lotuliukas.gif (jo oda tampa sausa nuo sauso oro ir muilo).

Tai sakot nereik dietos vaikui g.gif O tai ką ten mamytės AD temoj daro?

naudojom 6 potenciją, pradžioj po 5ž 2 kart savaitėj, veliau paliko tik vieną kart savaitėj. dabar į dvi savaites vieną kartą, vaikui 3 metukai. jau kokis metus naudojam, dar papildomai daviau kiaušinių lukštų maltų doh.gif , kad paildomai gautų kalcio. Tokį kalcį labai gerai organizmas pasisavina. Bet vėl - kiek daktarų tiek nuomonių, Misis sakė Kad labai gerai darot kad duodat, o tradicinė pediatrė sakė kad nesamonė, yra pagamintų kalcio papildų su D vitaminu (bet juk tai sintetiniai), nes be jo kalcio nepasisavina. Natūropatai sako, kad labai gerai. Nu žodžiu......
Dėl aliejaus - į saują truputi aliejaus truputi vandenuko, iš akies rolleyes.gif
Iš manes tai Misis juokės kai bandžiau vaikui dietą užstatyt doh.gif Mano žiniomis AD dažniausiai ir būna alergijos pasekmė, todėl tradiciniai gydytojai ir teigia kad reikia iš maisto raciono pašalinti dažniausiai alergizuojančius produktus. Bet esmė alergijos ne alergenai, nes teisingai funkcionuojantis organizmas neiššaukia alerginės reakcijos. Šiaip viskas kas su saiku (ta prasme maistas) neturėtų alergizuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ainule28: 04 sausio 2010 - 21:40
Oi, moteraitės - ačiū baisingiausiai už patarimus. Bandysiu aš aliejų su vandenuku (kaip tik nusipirkau ekologiško kažkokio alyvuogių aliejaus) ir dar su gydytoja pasikalbėt. Niekur nedings, teks paaiškint daugiau negu nieko tokio blush2.gif
Šiaip, nustebau kai ji garsiai pamąstė, kad po to reiks duot Calcium carb 200 per savaitę 2 kart. Lyg ir reiktų gydytoja pasitikėt, bet maniškiui tik 1,4 metukų, o kai ir šiaip nelabai paaiškina... g.gif Bet už tat viską labai gražiai aiškina jei ne skambini, o nueini į konsultaciją - tada "atidirba" pinigus. O gal aš per daug noriu g.gif
Atsakyti
Eima, nori tai tikrai ne per daug smile.gif bet gal kol gydytoja nemato savo užrašų apie vaiką, kada kokia seka kas buvo skirta, tai nelabai ir nori ką sakyti...bent man buvo taip, kad liepė paskambint kitą dieną, kad galėtų pasikelti užrašus.
o dėl sausų dėmių, kurių vienu metu labai buvo padaugėję ir niežtėjo, man irgi buvo toks pasakymas, kad nieko tokio, kol dėmės tik ant kojų, o ne į viršų lipa. Duot ką daviau ir praeis. Ir praėjo. Tiesa, intensyviai tepiau drėkinamuoju pieneliu+dermatoderonu.
Atsakyti