Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ryte apskritai sekretas gali būti geltonas ar žalais, tai nerodiklis. Reik žiūrėt dieną kokia sloga, ypatingai po kokio čiaudulio, tada pasiduoda iš giliau, ir galima įvertint, kokia ten spalva.
Merc. netinka jei skaidru schmoll.gif .
Atsakyti
labadiena 4u.gif
aš noriu jūsų paklausti- patarimo. na mes nesergam,bet 9mėn dukrytė naktį labai dažnai prabudinėja, kas valandą kas dvi doh.gif Misius buvo skyręs CHAMOMILLA .
nelabai padėjo schmoll.gif tada pakeitė vaistukus į HYOSCYAMUS po 3 žirniukus 1kartą per dieną. dukrytė akivaizdžiai geriau pradėjo miegoti. na keldavosi kas 3-4 valandas. dabar kai jau nutraukėm vaistukus vėl gryžta į senąjį režimą keliasi kas 2 val. naktį doh.gif ar galima vėl duoti savo nuožiūra tuos vaistukus g.gif daktarui kažkaip nedrąsu skambinėti ir klausinėti blush2.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 12 02, 11:58)
Nemanau, kad tinka, juk mercurius vartojamas, kai atsiranda pūliniai procesai.

QUOTE(vilytte @ 2009 12 02, 12:03)
Ryte apskritai sekretas gali būti geltonas ar žalais, tai nerodiklis. Reik žiūrėt dieną kokia sloga, ypatingai po kokio čiaudulio, tada pasiduoda iš giliau, ir galima įvertint, kokia ten spalva.
Merc. netinka jei skaidru schmoll.gif .

ačiū už paprotinimą. tai ką dabar duoti? visai pasimečiau. o tasčiaudulys tai būna kokie du kartai per dieną. tai irgi sakyčiau ne rodiklis. va dabar nervavosi ir kaktą čiupinėjosi unsure.gif skauda turbūt mažiukei unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 02 gruodžio 2009 - 12:15
vaikas buvo mažesnis, buvo geriau. o dabar pradedu panikuoti. kaktą trynė, dabar sako akytę skauda. kuom gydyti cray.gif
Atsakyti
Krika, prie tokios slogos skystos ir skaidrios, negriaužiančios, duočiau natrium muriaticum( dar tinka ir kai kiausinio baltymas sloga būna). Na ir sakyčiau,bent man taip atrodo, tiktų ir gelsemiumas, šiaip, jei matau, kad bando kažkas kabintis, tai duodu visada ferrum phosphoricum d6. Man kažkaip gelsemiumas nesusidėlioja pūlingai slogai, jau užsitęsusiai ligai, daugiau pradžiai atrodo g.gif , nors tau sakai skyrė prie sinusito, bet gal kitiems simptomams dengti, o ne slogai? g.gif Gal mergaitei dar kokių simptomų yra?

Nesijuokit, jei nusišnekėsiu biggrin.gif , pagalvojau, jei netinkamai naudojamas vaistas gali išaukti simptomus nuo ko jis yra skiriamas, tai gal gelsemiumas ne vietoj naudotas ir išaukia tą skystą slogą, nuo kurios jis paprastai skiriamas gydyti? g.gif
Nes slogos eiga gi kitokia būna paprastai, iš pradžių skaidri, po to pūlinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 02 gruodžio 2009 - 12:57
QUOTE(baibokiukas @ 2009 12 02, 12:51)
Krika, prie tokios slogos skystos ir skaidrios, negriaužiančios, duočiau natrium muriaticum( dar tinka ir kai kiausinio baltymas sloga būna). Na ir sakyčiau,bent man taip atrodo, tiktų ir gelsemiumas, šiaip, jei matau, kad bando kažkas kabintis, tai duodu visada ferrum phosphoricum d6. Man kažkaip gelsemiumas nesusidėlioja pūlingai slogai, jau užsitęsusiai ligai, daugiau pradžiai atrodo  g.gif , nors tau sakai  skyrė prie sinusito, bet gal kitiems simptomams dengti, o ne slogai?  g.gif Gal mergaitei dar kokių simptomų yra?

Nesijuokit, jei nusišnekėsiu  biggrin.gif , pagalvojau, jei netinkamai naudojamas vaistas gali išaukti simptomus nuo ko jis yra skiriamas, tai gal gelsemiumas ne vietoj naudotas ir išaukia tą skystą slogą, nuo kurios jis paprastai skiriamas gydyti? g.gif
Nes slogos eiga gi kitokia būna paprastai, iš pradžių skaidri, po to pūlinga.

Baibokiuk, iš tavo išvardintų ir teturiu gelsemium.

na jį dukrai skyriau, nes - nosis užgulta buvo, matėsi kad nei pirmyn nei atgal. man lygiai tas pats buvo nei pirmyn nei atgal. tik aš to valymosi nemačiau. po gelsemiumo pavartojimo viskas pagerėjo, bet sekreto nemačiau schmoll.gif o va dukrai kaip tik matau kaip valosi. tai va, du atvejai ir abu skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 13:46)
vaikas buvo mažesnis, buvo geriau. o dabar pradedu panikuoti. kaktą trynė, dabar sako akytę skauda. kuom gydyti cray.gif

Su mažiukais sunku, bet su panikuojančia mamyte vaikui dar sunkiau, relax 4u.gif Pirmadienį man Rokas iš pat ryto piktas, skundžiasi kad galvą skauda, po to akytes rodo, po pietų tik supratau, kad čia jau bus, jei nesiimsiu priemonių, nes jam ir šalta pradėjo darytis ir į lovą ėjo prigulti, bet temperatūros ir slogos nebuvo, tai aš jam gelsemium C30 ir ne gri1(aconitum, rhus tox ir arsenicum iodatum 200) po pusvalanduko, užteko po vieną dozę duoti, ir vaikas kaip vaikas pasidarė, tai gelsemiumo daviau tris kart, o vakare pakartojo vėl kad akytes skauda, tai miegui daviau ne gri1, viskas, kitą dieną jau gerai.
Tai tavo mažajai, atspėk dabar, ar gripas kėsinasi, ar nuo ko nors kito skauda akytes ir galvą, čia jau savo įžvalgą pasitelk ir simptomų visumą vertink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 12 02, 13:18)
Tai tavo mažajai, atspėk dabar, ar gripas kėsinasi, ar nuo ko nors kito skauda akytes ir galvą, čia jau savo įžvalgą pasitelk ir simptomų visumą vertink  smile.gif

aš labiau linkusi tikėti kad čia jai sinusito simptomai. nu pyp, juk dantys dygsta, kokie dar gripai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 14:20)
aš labiau linkusi tikėti kad čia jai sinusito simptomai. nu pyp, juk dantys dygsta, kokie dar gripai  verysad.gif

Maniškei irgi paskutiniai du krūminiai lenda, tai vargstame, buvo laikas kai rytais čiaudėdavo, dabar akytės paraudusios dažnai būna, naktimis daugiausiai dejavimo, būna ir atsibunda labai verkdama, sunkiau užmiega, bet su žirniukų pagalba gyvename mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu kam reikia turiu ta Pinto knyga Acrobate.

Norėjau klausti, kas tiktų 6m vaikui, kai rytais atsikeliai vis gerklė pakimus ir dieną taip šneka lyg prikimus ir taip jau kelios savaitės laikosi. Čia mums taip po sirgimo užsilaikė ir nepraeina.
Atsakyti
nu norėčiau aš tą knygą paskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 14:24)
nu norėčiau aš tą knygą paskaityti g.gif

tai parasyk emaila, atsiusiu.
Atsakyti