Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(anikita @ 2009 12 28, 12:56)
Sveikos 4u.gif  o jus man kvailai paaiskinkite blush2.gif  kuo skiriasi sie gydymo budai? vieni homeopatai isklausineja labai smulkiai nustato kaip po tavo tipo calciukas sulfur ar pan. ir pagal tai skiria vadinama genetini vaistai.. kur tuos zirnelius kad kelias val reik gerti..o kiti naudoja folio metoda su tais laidukais ziuri kokios bedos...nieko neklausia o pagal kompjuteriuka parenka zirniukus ax.gif  tai kuriame gydyme daugiau racijos?  nes kazkaip paklydau 4u.gif

Pirmiausia, vaistas ne genetinis, o konstitucinis, tai esminis savoku skirtumas. Be to, konstitucinis vaistas nera vaistas visam gyvenimui, gyvenimo eigoje gali kisti ( ypac vaikams augant). Su Folio aparatu- paprasčiau parinkti homeopatini vaista, daug klausineja klasikines homeopatijos atstovai ( toks gydytojas, turintis ilgametes patirties- tikras lobis, nes naudoja savo zinias ir isvystyta profesine intuicija). O kas mums geriau, renkames patys 4u.gif .

O aplamai homeopatija atranda neretai tie, kam tradicine medicina ne visada galejo padeti. Bet kad kai kuriais atvejais homeopatija ne panaceja- tai irgi tiesa, normalus homeopatas profesionalas tai visada ivertina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 28 gruodžio 2009 - 12:54
Laba diena mamytės,
Naktį mano mažoji pakosėjo,tai ryte pražiodžius nustėrau,gerklė kaip ir normali,na tik lankas truputi paraudes,bet ant gerklės (tonzilės ar kaip jos vadinas) kairės pusės pilna baltų taškelių,ir tik ant vienos pusės.Temperaturos neturi,kaip ir viskas gerai.Kas tai gali but? Pūlinga angina? Jei taip tai kodėl be temperaturos? Ar čia taip kas nors? Nu nė karto man dar taip neteko susidurt blink.gif
Atsakyti
Balti taškeliai tikrai ne pūlinga angina. Tai gali būt ir grybelis, kuris atsiranda ir dėl dažnų faringitų, slogų ir t.t. Pūlinga angina būna pūslelės, o ne taškeliai. Jeigu pabandytum pakrapštyt (aišku sunkiai tas įmanoma), pamatytum, kad nueina, tik gali likt tokios mažos kaip kraujosrūvos. Tiesiog vaikui tonzilitas prasidėjo, o nuo jo daug kas gali tikt - Anginheel, Belladonna ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 12 28, 12:07)
Puikiai zinau ir daug skaiciau - homeopatija veikia PLACEBO principu smile.gif I ka norejau "isokus" atkreipti demesi - kad vaikams Placebas neveikia smile.gif

Almera, tokiems kaip Jūs aš visad duodu savo dukros pavyzdį su šaltaisiais miežiais. aišku gal pirmiau Jums duoti nuorodą kas tai? g.gif gydėm tradicine medicina. turbūt nebeliko nei vieno tepaliuko parduodamo vaistinėse, kurio nebūdžiau sutepus vaikui į akis, ant vokų. tas pats ir su lašiukais. galiausiai tradicinės medicinos atstovai paguldė mano vaiką po narkoze ir išpjovė tas užsikimšusias liaukutes, pasakydami, kad negarantuoja jog neišdygs. gal po 3 mėnesių vėl išdygo. važiavom į Kauno klinikas, ten apžiūrėję be jokių tyrimų užsinorėjo mano vaiką antrą kartą pjauti - nedaviau schmoll.gif ir dėka homeopatijos, tų pačių žirniukų, cukraus (kaip jūs jus vadinate) mano vaikas per 6 mėnesius išsigydė akis. ir nuo rugsėjo mėnesio nebeiškilo nei vienas.

Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 12 28, 14:31)
Balti taškeliai tikrai ne pūlinga angina. Tai gali būt ir grybelis, kuris atsiranda ir dėl dažnų faringitų, slogų ir t.t. Pūlinga angina būna pūslelės, o ne taškeliai. Jeigu pabandytum pakrapštyt (aišku sunkiai tas įmanoma), pamatytum, kad nueina, tik gali likt tokios mažos kaip kraujosrūvos. Tiesiog vaikui tonzilitas prasidėjo, o nuo jo daug kas gali tikt - Anginheel, Belladonna ir t.t.

Pakrapštit tai tikrai nesileis.Anginheel neturiu,duodu po puse tabl. Mercurius Heel,kaip dažnai duot? temperaturos neturi,niekas nei patinę nei paraudę g.gif ką dar pridėt? O jei grybelis,tai Mercurius Heel čia į temą ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 02, 12:39)
Krika, šiuo metu neturiu laiko analizuoti. Geriausia būtų pasiskaityti apie šituos variantus.
Kiek pastebėjau, homeopatiniai vaistai (ūminiu atveju) suveikia per 10-15 min., po 3 dozių tampa aišku, ar atitinka.

Laba,
as gal ne i tema: o ta Popovo knyga kokia kalba parasyta, jei LTU is kur ja butu galima gauti? aciu uz atsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
Tas grybelis nevojingas.. Nežinau kaip paaiškint tiksliai - jis toks nepyktybinis. Tiesiog įtariu, kad pas jus turėtų būt dažnos slogos ar tonzilitai/faringitai... Pas mano dukrą tas būdavo, dėl to gydytoja man ir papasakojo dėl tų baltų taškelių, nes aš ir vis manydavau, kad pas ją pūlinga angina, nors nebūdavo kitų simptomų. Nieko baisaus čia, išgydysit gerklę ar slogą ir viskas dings.
Mercurius tai per stiprus prie tokio lengvo raudonumo, geriau būtų Belladonna arba Anginheel`is. O dėl dažnumo reik žiūrėt... Kas val ar kas 2 pirmą dieną, paskui retint.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 12 28, 16:12)
Tas grybelis nevojingas.. Nežinau kaip paaiškint tiksliai - jis toks nepyktybinis. Tiesiog įtariu, kad pas jus turėtų būt dažnos slogos ar tonzilitai/faringitai... Pas mano dukrą tas būdavo, dėl to gydytoja man ir papasakojo dėl tų baltų taškelių, nes aš ir vis manydavau, kad pas ją pūlinga angina, nors nebūdavo kitų simptomų. Nieko baisaus čia, išgydysit gerklę ar slogą ir viskas dings.
Mercurius tai per stiprus prie tokio lengvo raudonumo, geriau būtų Belladonna arba Anginheel`is. O dėl dažnumo reik žiūrėt... Kas val ar kas 2 pirmą dieną, paskui retint.

Nusipirkau Anginheel.Nu maždaug supratau kaip paaiškinot,ir man atrodo ,kad grybelis,bet sloga baigėsi prieš savaitę,bet šiaip tai jo dažnai mus sloga puola verysad.gif Ačiu,kad paaiškinot,tikrai nežinojau tokio daliko notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 12 28, 10:54)
kai 'praregejau', tai jau tikrai neprisdesiu smile.gif
as labai nuosirdziai - anksciau niekada nesidomejau kas tai, asociavosi su vaistai zoleliu pagrindu. O pasirodo, tai nieko bendro neturi su zolelem... Paskaitykit apie pati vaisto principa, jo kilme... Jie netgi ne vaistai, o preparatai...

Moterie, gal grįškit atgal į tas temas, iš kurių atėjot... 4u.gif Homeopatija nėra žolės ir nėra chemija. Tai visiškai skirtingas dalykas. Ja užsiimti sugeba tiktas, kas turi kantrybės ir intuiciją. Ir, be abejo, proto.
Esu asmeniškai mačius atlekiant mamą į vaistinę: "Noriu kad dabar mano vaikui praeitų kosulys. Duokit ką turit stipriausia."
Va su tokiom homeopatijai ir ne pakeliui. Tuo viskas pasakyta.

Spindulka, patarčiau pasižiūrėt Lachesis (jo yra tam pačiam Mercurius heel). Jeigu temperatūra nekyla, vaikas nėra lapas - per dieną kokių 5-6 dozių turi pakakti. Tik stebėkit, kokie pokyčiai.
Matau, jau Angin-heel įsigijot. Ten yra Hepar, jis turėtų pastimuliuoti imunitetą.

Kotryna, Popovo knyga yra LT, buvo pirkti internete arba KMU knygyne Kaune (nežinau, ar tebėra).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 28 gruodžio 2009 - 17:34
QUOTE(kotryna29 @ 2009 12 28, 17:10)
Laba,
as gal ne i tema: o ta Popovo knyga kokia kalba parasyta, jei LTU is kur ja butu galima gauti? aciu uz atsakyma  bigsmile.gif

http://www.patogupir...N=9955-535-11-3
Atsakyti
Trumpas homeopatijos esmės apibūdinimas LT :

http://www.mokslai.l...-puslapis2.html
Atsakyti
Spindulka, mano merginoms (abiem) pernai buvo baltos apnašos ant tonzilių. Niekuo negydėm, nes kitų požymių nebuvo jokių. Laikėsi gana ilgai, matėsi, kad tos baltos apnašos paslankios. Paskui savaime praėjo. Gal nelabai savaime smile.gif , nes tada gydžiau savo nuožiūra homoepatiniais, bet labiau kosulį, nei gerklę. Jei gerai jaučiasi, nepergyvenkit, manau, Eimos teorija teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 29 gruodžio 2009 - 09:06