Viksvaite, gal galetum man atsiusti repertoriuma. ingavob@gmail.com Aciu
Loreli, noreciau ir as Pinto knygos. Mano skaipas inguliukas281 Aciu
QUOTE(vilytte @ 2009 12 05, 12:30)
Mano dičkė lyg vėl ruošias sirgti, kraujas naktį bėgo, vakar kosulio priepuolis. Daugiau požymių jokių. Bandom pirmą kart Ferrum phosh.30, pažiūrėsim pavyks ar ne.
Nesusirgom . Savaitgalį prie Fer. phos. prijungiau Bryonia porai dienų. Atrodo viskas susitvarkė. Išankstiniai ligos požymiai, neklydę kokius 5 pastaruosius kartus, nepasitvirtino.
Buvom Klaipėdoj pas gydytoją. Atrodo, kad mūsų kosuliai bus tonzilitiniai. Kaip ir patikėjom, nes su vyru stebim, kad kosulys kitoks, matosi, kad nėra spazmo (ankščiau labai ryškiai būdavo matyt, kad vaikas neiškvepia, o paskui iš kart kosulys, dabar to "neiškvėpimo" neliko). Žodžiu krūva naujų žirniukų, lašiukų, belieka laukt.
Tiesa, mažei beladona 30 skyrė keliems mėn. (Obuoliausia kažkada rašė, kad nežino apie gydymą Beladona ne ūmių atvejų.)
QUOTE(Eima @ 2009 12 09, 18:05)
Kirke, Citomegalas yra baisus virusas nėščiai, sukeliantis apsigimimus. Jei pas tave ne aktyvi forma, o tik antikūniai, pergyvent nebūtų ko, bet jei aktyvi forma - reiktų greiptis į Genetikos centrą.
QUOTE(cara @ 2009 12 09, 18:45)
Man atrodo pas Kirkę neaktyvi to citomegalo forma, nereikia gąsdintis
Šitą virusą turi labai didelis procentas žmonių, tiesiog nesitiria ir nežino.
Šitą virusą turi labai didelis procentas žmonių, tiesiog nesitiria ir nežino.
Deja, aktyvi forma pas mane. Praėjau visus etapus: nuo tyrimų iki genetikų.
Laimei, kol kas viskas gerai. Belieka sulaukti gimdymo.
ech, as vel pas jus perskaiciau popovo knyga, paskaiciau repertoriumus, nu nepritaikau nieko saviskiui dickiui. zodziu 5 metai tuoj, pries 3 savaites sirgo gripu, greitai pasveiko, savaite po jo nei kosejo nei slogavo, po geros savaites rytais eme kankinti sausas kosulys, keleta dienu po 5 minutes tik pakosedavo ir viskas. po to jau ilgiau, jau ir slapesnis eme darytis, lyg kazka atkoseti. po keliu dienu eme ir sloguoti, is karto zaliai (kaip mums iprasta), cinabsinas zaluma nueme. bet sloga liko. daviau stodali. nieko. kosuliui jau 2 savaites, slogai savaite. nei pirmyn nei atgal nebezinau KA jam duoti. link kur tempti ? kosulys skardus, tarsi kutenimo sukeltas. ai, tiesa, buna kartais pakimes, bet ne visada. pirmadieni daktare klause , sake plauciai ir bronchai visai svarus. ji pasiule bronteksa, bet zinodama kad mes stengiamas dabar homeopatiskai gydytis, primygtinai nesiule. zodziu jei turesite patarimu, ka cia jam bandyti, rasykit
QUOTE(Kirkė @ 2009 12 10, 12:11)
Deja, aktyvi forma pas mane. Praėjau visus etapus: nuo tyrimų iki genetikų.
Sekmingai jums sulaukti gimdymo
Nuoroda apie skiepų pramonę:
http://www.alfa.lt/s...009-12-13_16-29
Noriu pasidalinti su tomis, kas namuose turi drąsių-stiprių-vikrių būrelį.
Nepamainomas daiktas yra Arnica (geriausia būtų turėt 200 - pirmoms 2-3 val. ir 30 - paskesnėms kelioms dienoms, kol aprims; galima išsiversti tik su 30).
Esant ūmiai situacijai (prisiplojus, prisivėrus, netgi su kraujavimu) - duoti kas porą minučių (vos pajauti, kad vėl intensyvėja skausmas).
Dar kartu Traumeel (irgi, ekstra atveju galima tepti kas 15 min., ar netgi padaryti kaip kompresą pritepus ir aprišus).
Tokiu būdu išgelbėjom piršto galą (buvo labai saldu, netgi kilo įtarimas, kad neapsieisim be traumatologų).
Jeigu yra pažeidžiamas piršto galas - dar Hypericum - nudiegimas/skausmas eina palei nervą.
Svarbiausia - Arnicą duoti PAČIOJ pradžioj, kai dar tik atsiranda tinimas/mėlynė. Nes paskui jau susiformavęs guzas/tinimas atslūgsta sunkiau.
Dar galima Aconitum - tvinkčiojimas/raudonis/sumaištis (kuri dažnai neišvengiama - ir pačiai sau).
Plačiau, vaizdui susidaryti yra čia:
http://www.homeopath..._pagalba_trauma
http://www.alfa.lt/s...009-12-13_16-29
Noriu pasidalinti su tomis, kas namuose turi drąsių-stiprių-vikrių būrelį.
Nepamainomas daiktas yra Arnica (geriausia būtų turėt 200 - pirmoms 2-3 val. ir 30 - paskesnėms kelioms dienoms, kol aprims; galima išsiversti tik su 30).
Esant ūmiai situacijai (prisiplojus, prisivėrus, netgi su kraujavimu) - duoti kas porą minučių (vos pajauti, kad vėl intensyvėja skausmas).
Dar kartu Traumeel (irgi, ekstra atveju galima tepti kas 15 min., ar netgi padaryti kaip kompresą pritepus ir aprišus).
Tokiu būdu išgelbėjom piršto galą (buvo labai saldu, netgi kilo įtarimas, kad neapsieisim be traumatologų).
Jeigu yra pažeidžiamas piršto galas - dar Hypericum - nudiegimas/skausmas eina palei nervą.
Svarbiausia - Arnicą duoti PAČIOJ pradžioj, kai dar tik atsiranda tinimas/mėlynė. Nes paskui jau susiformavęs guzas/tinimas atslūgsta sunkiau.
Dar galima Aconitum - tvinkčiojimas/raudonis/sumaištis (kuri dažnai neišvengiama - ir pačiai sau).
Plačiau, vaizdui susidaryti yra čia:
http://www.homeopath..._pagalba_trauma
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 10, 21:15)
Sekmingai jums sulaukti gimdymo
Ačiū, neilgai liko laukti
Aš niekaip vyro neišgydau nuo bjauraus kosulio Sausas, dirginantis ir labai įkyrus. Man toks vaizdas susidaro, kad galugerkly ar kažkur vidury nosies pakibusios gleivės, ir kai bando jas nuryti, iškart pradeda kosėti. O į diagnozę - pūlingas tracheitas, kurį nustatė gydytoja, man visiskai nepanašu. ir jokios temperatūros nėra Nebeiškenčiau to bjauraus kosulio, ir pradėjau girdyt prospaną. O man pačiai irgi kažkoks šlapias kosulys nori kibti, tikiuos -neprikibs.
Dar norėjau paklaus, tik vis pamiršdavau - kiek laiko galima vartoti homeopatinius, pvz.kompleksas imunitetui stiprinti? Ar yra kažkokios bendros taisyklės: kiek laiko vartoti ir kokios trukmės pertrauka turi būti, ar visgi nėra
Ebonie, Aflubinas gal daugiau virusams su karščiavimu nei su sloga. Influcidas labiau šiuo atveju tiktų, bet jis konkrečiai slogos negydo, greičiau stimuliuoja bendrą imunitetą.
Slogai iš įprastoj vaistinėj pasiekiamų vaistų coryzalia (tokiam leliui nebent tirpint po kokį ketvirtį tabletės - kietos tos tabletės labai, sunkiai tirpsta, bet ištirpint įmanoma). Bei Euphorbium - yra purškalas į nosytę, berods ir lašiukai yra. Ir, turbūt žinai, elementarus nosytės praplovimas druska (Humer, Strerimar - būna jų ir leliukams skirtų)
Visi kiti cinabsinas, nasohelis - daugiau tirštai slogai.
O kosuliukas, jei aiškiai matyti slogytė, matyt dėl slogos kilęs.
Sveikit
Slogai iš įprastoj vaistinėj pasiekiamų vaistų coryzalia (tokiam leliui nebent tirpint po kokį ketvirtį tabletės - kietos tos tabletės labai, sunkiai tirpsta, bet ištirpint įmanoma). Bei Euphorbium - yra purškalas į nosytę, berods ir lašiukai yra. Ir, turbūt žinai, elementarus nosytės praplovimas druska (Humer, Strerimar - būna jų ir leliukams skirtų)
Visi kiti cinabsinas, nasohelis - daugiau tirštai slogai.
O kosuliukas, jei aiškiai matyti slogytė, matyt dėl slogos kilęs.
Sveikit