Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Aš tik norėjau paskayti, kad mums skarlatinos visgi nebuvo. Dėkui kažkuriai parašiusiai apie avietinį liežuvį, kaip galimą požymį po bet kokio viruso. Dabar atidžiau stebėsiu.
Dičkiui visgi buvo alerginis bėrimas - pirmas gyvenime, užtat negalėjau patikėt, bet kraujas parodė. Tai arba mandarinų padaugino, arba kiaušinių. Veltui pabuvęs namie 3 dienas nuėjo į mokyklą ir grįžo susirgęs blink.gif . Su temperatūra, baisiu galvos skausmu. Vėl išgelbėjo Influcid'as - per parą atrodė visiškai sveikas, tik gerklė negraži. Tai gerklei Tonsilotren'ą dar duodu ir šiaip ką pačiulpt. Nežinau, tas Influcid'as kažkada labai mylimas mūsų buvo, paskui lyg nebetikėjau, nusibodęs buvo, bet šiemet 4 iš 5 šeimos narių tiesiog išgelbėjo, penktam dar neprireikė unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 12 08, 09:43)
Mamaša 4 kg atsikratė blush2.gif

Tokiais atvejais aš gyvenime irgi bandau atrasti teigiamų dalykų rolleyes.gif
Bet taviškio kosuliai, įtariu, įdomūs, nes nelabai įsivaizduoju, kaip turi atrodyti Arsenicum ir Apis.

Restar, svarbu, kad viskas prasisuko daugiau - mažiau ramiai. O su alergijom ir vaikinais tai čia sudėtingas variantas (gali pats ko nors ir mokyklos valgykloj nugriebt - nesužiūrėsi, ypač kai pietums kokį troškinį su vokiškom dešrelėm duoda ar priveža saldukų neoninių). Gi būna uždelstų reakcijų, kai išlenda po 2-3 parų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 08 gruodžio 2009 - 13:10
Apis nuo išburkimų. Pas jį visą ryklė ir nosis tiesiog ištinę. Todėl ir kosti, seilės upeliu teka, o kai dar gerklė užspausta - nėra kaip nuryt... Arsenicum nuo naktinių kosulių ir gerai atstatinėja sausą/pažeistą gleivinę.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 08, 13:10)
Restar, svarbu, kad viskas prasisuko daugiau - mažiau ramiai. O su alergijom ir vaikinais tai čia sudėtingas variantas (gali pats ko nors ir mokyklos valgykloj nugriebt - nesužiūrėsi, ypač kai pietums kokį troškinį su vokiškom dešrelėm duoda ar priveža saldukų neoninių). Gi būna uždelstų reakcijų, kai išlenda po 2-3 parų. ax.gif

Mano 8 m. vaikinas, kai mūsų nėra namie kasdien kepėsi kiaušinienę doh.gif , šiaip max 2xper savaitę gauna, nes kažkada mėginiai lyg rodę alerginę reakciją. Ir mandarinų net 130 skiltelių buvo išsilupęs, gyrėsi, bet neatkreipiau dėmesio (2 kg per 1 vakarą suėjo blink.gif ), tai greičiausiai čia ir bus šaknys biggrin.gif . Bet kombinacijoj bėrimas su kito brolio avietiniu liežuviu mama sukėlė haliucinacijas doh.gif .
Atsakyti
Todėl aš ir dirbu labai dažnai muitine, nes priešingu atveju galima vaikus dryžuotus (natūraliai) rasti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
skaitinėju aš čia ir vis išlendu su savo klausimukais smile.gif
Mažasis 6 mėn. sekmadienį užkimo, truputį kosčiojo, dabar pakosti taip lyg atsikosėtų, kas 20-30 min. kokius du tris kartus. ir vėl ramu iki kito pusvalandžio. Ar gali būti iš gerklės tas kosulys? Toks skardus ir šlapias. Duodu Anginheel tirpintą. Temperatūros nėr. Ar pereiti prie Mercuriusheel? Kaip jūs gerkles pažiūrit mažiukams? Ką reiktų ten pamatyt?
Bufo 3 man davė profilaktikai nuo lėtinės anginos Muziejaus vaistinėj. Tik l. sunku man pavyzdingai gerti...
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 05, 10:30)
Cia tiksliai ne valymasis, o perdozavimas. Veliausiai po 3-ju d. paprastai man buna tiksliai aisku, ar reikia keisti homeopatini preparata, ar ne, ar nutraukti jo vartojima. Akis jau atidirbta, o ir gyd.hom.  taip sako man blush2.gif
Musu atveju iskart po 1 dozes buvo energingumo lygio pagerejimas , o po to su tuo krenkstimu nei geryn, nei blogyn ( stabiliai laikesi). Nustojus vartoti iskart dingo.  Stebejimui vartojom savaite. Mums butu uzteke 3 dienu Calcium carbonicum kurso.

Mano dukra jau geras mėnuo Calcium carb. geria, lyg nieko, tik nosį vis patrauko, kaip iš to multiko- kiemsargiu dirbu. Gal irgi susiję... Reikės pakalbėti su homeopate.

QUOTE(Kirkė @ 2009 12 07, 22:14)
Taip tąsiausi beveik pusantrų metų, kol imunologė susiprotėjo padaryti tyrimą dėl citomegalo viruso. Atsakymas buvo teigiamas. Bjaurus tai dalykas, bet bent jau žinau kokia zarazą savyje turiu ir kaip su ja galiu kovoti.

O kaip kovoji su citomegalu?

Eima, smagu, kad pasveiko 4u.gif
Atsakyti
[quote=Obuoliausia,2009 12 08, 00:26]
Matai... g.gif Vis dėlto ne veltui klausinėjais. Aš tokio dalyko nepastebėjau.
Variantas: arba mėgint toliau su gydytojo pagalba tęsti toliau, kol "atsisluoksniuos" seni negalavimai ir pavyks rasti konstitucinį... Arba skaityt pačiai ir ieškotis savo konstitucinio. Rusiškai skaitai? Pirmajame puslapyje yra gera nuoroda, kur galima nusikelti knygų (prieš porą puslapių irgi paminėta).

Obuoliausia, kad pas mane tu negalavimu tiek daug, kad nezinau nuo ko pradeti ir skaityti, man atrodo, kad kiekvieno vaisto aprasymas man tinka doh.gif Paprotink mane, konstitucinis vaistas tas, kurio idealiai atitinka aprasymas, ar kaip. Aciu 4u.gif

Kirke, kai darysiuos krauja butinai reiks pasidaryti citomegala 4u.gif
Atsakyti
Konstitucinis - kur atitinka dauguma mentalinių-emocinių simptomų (ne tik tai fiziniai).
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 12 08, 18:57)
O kaip kovoji su citomegalu?

Kadangi nestuke.gif , tai tik homeopatiniais. Kompleksas imunitetui stiprinti iš Muziejaus vaistinės ir Engystol (Heel produkcija)

QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 08, 21:11)
Kirke, kai darysiuos krauja butinai reiks pasidaryti citomegala 4u.gif

Iš pradžių darykis tik IgG. Jis parodys, ar tu turi tą virusą. Jei atsakymas bus teigiamas, tada daryk IgM. Abu tyrimai kainuoja po 40 lt.
Linkiu, kad šio viruso neturėtum. 4u.gif
Atsakyti
Kirke, Citomegalas yra baisus virusas nėščiai, sukeliantis apsigimimus. Jei pas tave ne aktyvi forma, o tik antikūniai, pergyvent nebūtų ko, bet jei aktyvi forma - reiktų greiptis į Genetikos centrą.
Atsakyti
Man atrodo pas Kirkę neaktyvi to citomegalo forma, nereikia gąsdintis 4u.gif
Šitą virusą turi labai didelis procentas žmonių, tiesiog nesitiria ir nežino.
Atsakyti