Pasirodysiu ir cia, nors ant pakabos si suknute ypatingai prastai atrodo...
Gal galėtumėte pagelbėti
Numezgiau tuniką iki pažastų( kiauraraščiu) dabar noriu daryti reglaną, visas dalis sujungiau, bet nesuprantu kaip man megzti apvaliai, kad nebutu susiuvimo, nesuprantu kaip megzti iš blogos mezginio pusės nežinau ar aiškiai išdėsčiau, gal suprasite. Ačiū.
Numezgiau tuniką iki pažastų( kiauraraščiu) dabar noriu daryti reglaną, visas dalis sujungiau, bet nesuprantu kaip man megzti apvaliai, kad nebutu susiuvimo, nesuprantu kaip megzti iš blogos mezginio pusės nežinau ar aiškiai išdėsčiau, gal suprasite. Ačiū.
QUOTE(deiron @ 2009 12 29, 22:14)
Gal galėtumėte pagelbėti
Reikia virbalų su valu ir megzti ratu visada iš gerosios pusės
Ir jeigu raštas kiararaštis, tai megzt vieną eilę pagal raštą, o kitą vien gerom. Aišku, jeigu tam kiaurarašty nėra blogų akių...
QUOTE(san @ 2009 12 30, 10:27)
Reikia virbalų su valu ir megzti ratu visada iš gerosios pusės
Ačiū už gerą paaiškinimą, vat dabar supratau.
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2009 12 30, 14:26)
Ir jeigu raštas kiararaštis, tai megzt vieną eilę pagal raštą, o kitą vien gerom. Aišku, jeigu tam kiaurarašty nėra blogų akių...
Ačiū, dabar supratau, tiek ilgai sukau galvą.
Viliuteee nera zodziu!!!!!!!!!!!!
Kokios superinės pirmojo pynės nuostabu
VILIUTEEE NUOSTABUS DARBAI
Viliuteee... nesusilaikiau ir aš nepagyrus Nuostabu, nuostabu
SU NAUJAISIAIS TAVE ir gerų darbų 2010-aisiais
SU NAUJAISIAIS TAVE ir gerų darbų 2010-aisiais
Viliuteee labai grazu idomu butu pamatyti ta liemene be saliko kiek matau surisama