QUOTE(beladona @ 2010 04 26, 13:55)
Dekui uz grazius zodzius mano svarkeliui as neriau is medvilniniu siulu, pirktu ermitaze, jie storesni uz Maxius ir storesni siek tiek uz Yarnart Begonia. Is maxiu mano galva gautusi per skysta
Na labai grazus svarkelis. o ir padaryta stropiai. Is kur semetes ideja? Gal reiktu ir mums pabandyti, bet be schemos neiseis turbut
QUOTE(silsta @ 2010 04 26, 16:19)
QUOTE(gitapita @ 2010 04 26, 21:03)
Na labai grazus svarkelis. o ir padaryta stropiai. Is kur semetes ideja? Gal reiktu ir mums pabandyti, bet be schemos neiseis turbut
Ideja is cia
http://club.osinka.r...pic.php?t=42792
Sekmes neriant
Merginos- Jūs man pasakykit Nert tai aš galiu tuos mažus kvadračiukus, servetėles be problemų . Bet kaip juos reikia sujungti? . Kiek ten reikia kantrybės ir kaip tą dalyką padaryti . Ir apskritai , bent jau man, kai reikia baigti apipavidalinti mezginius, nėrinius- atrodo ilgiau užtrunku nei patį daiktą nuregzt. O aš manau kai mezgu- tai pakankamai grei tą darau
Mano debiutiska besiulinreglanine tunika
chimera, labai labai graži ir nemtyta bliuzelė
QUOTE(mildute6 @ 2010 04 27, 07:53)
Merginos- Jūs man pasakykit Nert tai aš galiu tuos mažus kvadračiukus, servetėles be problemų . Bet kaip juos reikia sujungti? . Kiek ten reikia kantrybės ir kaip tą dalyką padaryti . Ir apskritai , bent jau man, kai reikia baigti apipavidalinti mezginius, nėrinius- atrodo ilgiau užtrunku nei patį daiktą nuregzt. O aš manau kai mezgu- tai pakankamai grei tą darau
aš tai dažniausiai apsiskaičiuoju kiek ir kokių detalyčių man reikia nusinerti ir kaip susidėlioti nusibraižau, o neriant kiekvieną motyvą paskui pagal tą planą iškart ir prijungiu.. tada belieka kiekvieno motyvo du siūlgalius pakavot, ką irgi padarau iš karto