Januse, labai gražu. Tai vis tik gavosi ta pynė. Kai man ateis to megztinio eilė, tikiuosi konsultacijų
QUOTE(aiwita @ 2010 02 14, 12:14)
atrodo tai tikrai laaabai graziai ir neiprastai. Labai grazu. pasirodyk, kai pabaigsi
bet pries tai numatytas dar vienas mezginukas, tai sis mezginukas bus veliasniuose planuose, bet butinai pasirodysiu.
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2010 02 14, 19:06)
super, o spalvyte tai superine. kazkaip patrauke mane ant ryskiu spalvu, gal, kad pavasaris arteja
Ligvita,man tas antras megztinelis labai labai grazus Januse,kaip grazuuuu ir spalva,ir modelis,ir apskritai tau labai tinka
Bandau ikelti savo nunarpliota darbeli, jeigu nepavyks is anksto atsiprasau
[IMG]http://s003.radikal.ru/i202/1002/3d/e7d11d4af890t.jpg' border='0' alt='user posted image' />[/IMG]
[IMG]http://s003.radikal.ru/i202/1002/3d/e7d11d4af890t.jpg' border='0' alt='user posted image' />[/IMG]
Pirma karta mezgiau tokio dydzio megztuka,tai negaliu nepasigirt
QUOTE(Januse @ 2010 02 14, 17:06)
Labai grazu ,gal galima suzinoti kiek siulu prireike? Cia kogero S dydis mazdaug?
Rasa 32 pasaka, man irig uošvienė prašo liemenės, bet vis nedrįstu, nes ji beveik dar dvigubai didesnė
rasa32, labai dailiai numegztas megztukas, tiesiog viskas nuostabiai gavosi
Ligvita, tavo mezginiai kaip visada nuostabūs. Nors šitie paprasti, bet tikrai neprastai atrodo .
Norėjau paklausti, tas antras, iš kokių čia siūlų, kad taip gerai krenta?
Papildyta:
[quote=rasa32,2010 02 18, 13:45]
LAAAABAI gerai gavosi Gražus
Norėjau paklausti, tas antras, iš kokių čia siūlų, kad taip gerai krenta?
Papildyta:
[quote=rasa32,2010 02 18, 13:45]
LAAAABAI gerai gavosi Gražus
Aciu uz ivertinima visoms
Saldainia,drasiau kaip supratau,apkunioms tinka ties liemeniu daryti kokias pynes,jos pacios kiek patraukia mezgini ir ''iliemenuoja''.
Saldainia,drasiau kaip supratau,apkunioms tinka ties liemeniu daryti kokias pynes,jos pacios kiek patraukia mezgini ir ''iliemenuoja''.