grazu
ir labai idomi apacia. Masciau masciau kaip cia padaryta... gal megzta nuo virsaus? kad ta kampa isgauti
tiesiog surinkau apacios akis, padariau skylutes sniuriukui ir tada mezgiau zemyn.
o vargeli, ryskiai netutri ka veikt kiek laiko tuos burbulus vaseliu narpliojai????? Aisku, rezultatas labai ispudingas, bet gi kiek darbo....
Juokiasi puodas kad katilas juodas ir vienos ir kitos darbeliai fantastiski , kiekviena savaip is proto einat tik prasau neuzpykti cia as geraja prasme apie abi
man irgi labai gražūs tie burbuliukai ,ti norėjaupaklausti ar patogu po striuke su jais?
QUOTE(Ligvita @ 2010 01 26, 12:58)
o vargeli, ryskiai netutri ka veikt kiek laiko tuos burbulus vaseliu narpliojai????? Aisku, rezultatas labai ispudingas, bet gi kiek darbo....
Jep. Neturiu, o ką? Sėdžiu, burbuliukus narplioju, prie megztinių siuvinėju O jei rimtai, tai vieną vakarą sugaišau. Jau kaip pagavau ritmą, kaip įsivažiavau, pati išsigandau, kiek prinėriau, galvojau, dviem megztiniam užteks, bet kaip tik buvo (o šiaip tai viskas į kainą įskaičiuota )
QUOTE(sigridaU @ 2010 01 26, 13:05)
Juokiasi puodas kad katilas juodas ir vienos ir kitos darbeliai fantastiski , kiekviena savaip is proto einat tik prasau neuzpykti cia as geraja prasme apie abi
Ačiu
QUOTE(saldainia @ 2010 01 26, 15:15)
man irgi labai gražūs tie burbuliukai ,ti norėjaupaklausti ar patogu po striuke su jais?
Manau, kad nepatogu. Čia toks megztinis, kurį nešioji tik šiltu oru ir visi gali gėrėtis burbuliukais. Bandžiau klientę įkalbėt daryt blynukus vietoj burbuliukų, bet kad nenorėjo. O klientės žodis šventas
super
turiu pasakyt, kad ir krasteliai laaabai graziai apnerti.
Burbuliukus kimsai kuo nors?
QUOTE(aiwita @ 2010 01 26, 15:36)
super
Ačiu Kimšau sinteponu.
QUOTE(Qrune @ 2010 01 26, 18:48)
sveikutes,as tai pradejau toki pirma savo mezginuka nerti,jei kas susidomins,galiu ir imesti chemute
Žinoma, kad sudomins
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 26, 12:06)
Mano nuomone tie bumbulai nepraktiski. (Jei megztukas po striuke, paltu ir t.t. )
Papildyta:
QUOTE(knopkė @ 2010 01 11, 20:33)
tikrai labai grazuuuuuuuu