QUOTE(rasa32 @ 2010 01 16, 16:51)
Dar ir cia pasigirsiu
Labai saunus megztinis,smagiai ziurisi rastas,salva liuks,ir siaip viskas labai labai
QUOTE(diwol @ 2010 01 18, 22:02)
Sveikutes, pabandysiu ikelti savo paskutini darbeli http://public.fotki....giniai/017.html
Smagus megztinelis
QUOTE(batareika @ 2010 01 19, 16:43)
Kai baigi priekį palieki jį ant virbalų, tada mezgi nugarą, paskui šonus siuvi, o tada kaklą, apačią. Rankovytes aš bandžiau kurti pagal raštą, pagal foto...
Mano tokia. Nelabai matosi tos rankovės, tiesiog užmetimai ir sumezgimai daryti, bet maždaug kad eitų iš ankstesnių tų lapelių. Jau ir pati nelabai suprantu ką aš čia parašiau, bet tikrai pati matysi surinkus akis kaip maždaug daryt.
Mano tokia. Nelabai matosi tos rankovės, tiesiog užmetimai ir sumezgimai daryti, bet maždaug kad eitų iš ankstesnių tų lapelių. Jau ir pati nelabai suprantu ką aš čia parašiau, bet tikrai pati matysi surinkus akis kaip maždaug daryt.
Labai grazus tavo gavosi Aciu uz pagalba Jau susiradau knygoj kaip susiuti be siuliu,tai taip ir dariau,neuzbaigiau priekio,mezgu nugara,ir tada siusiu Su rankovem bus vargo jauciu,nelabai man gaunasi "is lempos" sukurti rasteli,bet bandysiu,kaip sakai susiusiu ir gal bus kas matyt kaip toliau daryt
QUOTE(giedrioshka @ 2010 01 19, 20:06)
LKMama, gal butu galima rozinio megztuko schemute? Buciau labai dekinga....
As be schemu mezgiau,is galvos taip sakant,kopijavau parduotuves drabuzeli 5 geros,2 blogos,pyne 7x7x7,2 blogos,6geros,2blogos,pyne 7x7x7,2blogos,5geros.Pynes sukeitinejau atrodo kas 20eile.Viska mezgiau tiesiai ,be iliemenavimu ir rankoviu isemimo.Kaklas rastas toks pat.Priekis ir nugara toks pat rastas.Tikiuosi padejau
QUOTE(zavin @ 2010 01 19, 20:35)
Sveikutės, atėjau ir čia pasirodyti
Grazu Ir kaip greit,ka tik suknyte rodeisi