Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aš dar neišsiunčiau foto kaip ir buvo galima tiketis iš manęs, nes viską darau paskutinę minutę, bet jau atidavus spausdint ir ryt tikiuosi išsiųsti 4u.gif
Atsakyti
Aš savo išsiunčiau thumbup.gif

Ir gavau smile.gif Boruzka - ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 20, 14:29)
rašyk adresą, turiu dar vieną smile.gif
p.s. vifta aš, gi nedašilo ir Tau kartu išsiųsti.. o juk galėjau.. doh.gif

blush2.gif aš dar pasikuklinsiu. Bet neilgai... Kol parašysi, ką labai mėgsti (na bet ne skystį).

QUOTE(Peperoni @ 2009 12 21, 13:42)
biggrin.gif
siaip, stebedama cia visa situacija nail.gif mastau - ar LT pastas isvis nustojo dirbt, ar nieks neskuba girtis, ka gavo dovanu?  g.gif

Kalėdos visur aplink mus Kalėdos...

GAVAU pakvietimą į paštą. Liko sunkiausia dalis - nueiti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 12 20, 23:52)

aha, rimtai, o kaip su ND ? biggrin.gif gal jau baikim?

Šššita, inlindau į vieną albumą, nesupratau kur, į kitą - irgi nesupratau g.gif matyt būsiu kažką pražiopsojus. Nieko nuostabaus su mano tokiu lankomumu, tiesiog padariau atradimą, kad nebesiorientuoju bisk biggrin.gif

Kažkuriems namų darbams dar ruošiaus, ten kur ar tik ne 7 kadrai turėjo būt, o bet tačiau, kadangi tiek nesurinkau, taip ir liko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 gruodžio 2009 - 19:27
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 21, 19:15)
blush2.gif aš dar pasikuklinsiu. Bet neilgai... Kol parašysi, ką labai mėgsti (na bet ne skystį).

gal jau nebesikuklink, kol Kalėdų dvasios manęs neapleido ir kokia nors lietuvaitė dvaselė neužleido savo visus metus trunkančio tinginio smile.gif mėgstu viską, ypač geras nuotraukas wink.gif neskystas bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 21, 20:25)
mėgstu viską, ypač geras nuotraukas wink.gif neskystas  bigsmile.gif  biggrin.gif

Jamk bigsmile.gif

user posted image

bis.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 21, 19:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 12 21, 19:37)

hehehehheeh biggrin.gif kaip tik man.. mano vaikas šiandien pabandė skaityti trumpus žodelius ir jam išėjo.. tad aš esu apsiašarojus išdidi motina, todėl priimu ir skystas foto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 21, 21:35)
tad aš esu apsiašarojus išdidi motina, todėl priimu ir skystas foto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bebe.gif

čia beje, iš tų pradėtų - nedamuštų namų darbų biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 21, 20:15)
Kol parašysi, ką labai mėgsti (na bet ne skystį).

O kitiems galima rašyt ką mėgsta? Aš čiur balandėlius. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 gruodžio 2009 - 20:44
O kuri megstat kritikuoti? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 12 21, 16:30)
Aš savo išsiunčiau  thumbup.gif
Ir gavau smile.gif  Boruzka - ačiū  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif

siunciau sia

user posted image

Laba ryta rolleyes.gif ale kaip skyrelis atsigaves ... rolleyes.gif
Atsakyti
Nikke, personažai liuks, bet jau šarpo kaip nepagailėjai.. per jį nesimato pusės grožio..
pirmoje man graži šviesa, graži poza, įdomus veidas, patinka durni šešėliai, trūksta bliko akyse ir viršugalvio daugiau.
antra nelabai.
trčia būtų smagi, juokionga, bet vėlgi - viršus nukirstas negerai ir vos vos siauresnės ryškumo zonos norėtųsi - toliau esančias garbanas norėtųsi matyti stipriai išplaukusias.
ketvirta ir penkta nestringa, paskutinė visai nieko, primena kino herojų, puiki kokybė, bet su viršugalviais ir šarpu Tau problemos..smile.gif))) 4u.gif
Atsakyti
Boruzka, grazia foto issiuntei wub.gif

As ka tik visa juostele isfotografavau po sniega su kedais bebraidydama, saulute taip graziai sviecia wub.gif
Atsakyti