Aš dar neišsiunčiau foto kaip ir buvo galima tiketis iš manęs, nes viską darau paskutinę minutę, bet jau atidavus spausdint ir ryt tikiuosi išsiųsti
Aš savo išsiunčiau
Ir gavau Boruzka - ačiū
Ir gavau Boruzka - ačiū
QUOTE(sayonara @ 2009 12 20, 14:29)
rašyk adresą, turiu dar vieną
p.s. vifta aš, gi nedašilo ir Tau kartu išsiųsti.. o juk galėjau..
p.s. vifta aš, gi nedašilo ir Tau kartu išsiųsti.. o juk galėjau..
aš dar pasikuklinsiu. Bet neilgai... Kol parašysi, ką labai mėgsti (na bet ne skystį).
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 21, 13:42)
siaip, stebedama cia visa situacija mastau - ar LT pastas isvis nustojo dirbt, ar nieks neskuba girtis, ka gavo dovanu?
Kalėdos visur aplink mus Kalėdos...
GAVAU pakvietimą į paštą. Liko sunkiausia dalis - nueiti...
QUOTE(inc @ 2009 12 20, 23:52)
Šššita, inlindau į vieną albumą, nesupratau kur, į kitą - irgi nesupratau matyt būsiu kažką pražiopsojus. Nieko nuostabaus su mano tokiu lankomumu, tiesiog padariau atradimą, kad nebesiorientuoju bisk
Kažkuriems namų darbams dar ruošiaus, ten kur ar tik ne 7 kadrai turėjo būt, o bet tačiau, kadangi tiek nesurinkau, taip ir liko
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 21, 19:15)
aš dar pasikuklinsiu. Bet neilgai... Kol parašysi, ką labai mėgsti (na bet ne skystį).
gal jau nebesikuklink, kol Kalėdų dvasios manęs neapleido ir kokia nors lietuvaitė dvaselė neužleido savo visus metus trunkančio tinginio mėgstu viską, ypač geras nuotraukas neskystas
QUOTE(sayonara @ 2009 12 21, 20:25)
mėgstu viską, ypač geras nuotraukas neskystas
Jamk
+2009 12 21, 19:37-->
hehehehheeh kaip tik man.. mano vaikas šiandien pabandė skaityti trumpus žodelius ir jam išėjo.. tad aš esu apsiašarojus išdidi motina, todėl priimu ir skystas foto
QUOTE(hi @ 2009 12 21, 19:37)
hehehehheeh kaip tik man.. mano vaikas šiandien pabandė skaityti trumpus žodelius ir jam išėjo.. tad aš esu apsiašarojus išdidi motina, todėl priimu ir skystas foto
QUOTE(sayonara @ 2009 12 21, 21:35)
tad aš esu apsiašarojus išdidi motina, todėl priimu ir skystas foto
čia beje, iš tų pradėtų - nedamuštų namų darbų
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 21, 20:15)
Kol parašysi, ką labai mėgsti (na bet ne skystį).
O kitiems galima rašyt ką mėgsta? Aš čiur balandėlius.
O kuri megstat kritikuoti?
QUOTE(Sadi @ 2009 12 21, 16:30)
siunciau sia
Laba ryta ale kaip skyrelis atsigaves ...
Nikke, personažai liuks, bet jau šarpo kaip nepagailėjai.. per jį nesimato pusės grožio..
pirmoje man graži šviesa, graži poza, įdomus veidas, patinka durni šešėliai, trūksta bliko akyse ir viršugalvio daugiau.
antra nelabai.
trčia būtų smagi, juokionga, bet vėlgi - viršus nukirstas negerai ir vos vos siauresnės ryškumo zonos norėtųsi - toliau esančias garbanas norėtųsi matyti stipriai išplaukusias.
ketvirta ir penkta nestringa, paskutinė visai nieko, primena kino herojų, puiki kokybė, bet su viršugalviais ir šarpu Tau problemos..)))
pirmoje man graži šviesa, graži poza, įdomus veidas, patinka durni šešėliai, trūksta bliko akyse ir viršugalvio daugiau.
antra nelabai.
trčia būtų smagi, juokionga, bet vėlgi - viršus nukirstas negerai ir vos vos siauresnės ryškumo zonos norėtųsi - toliau esančias garbanas norėtųsi matyti stipriai išplaukusias.
ketvirta ir penkta nestringa, paskutinė visai nieko, primena kino herojų, puiki kokybė, bet su viršugalviais ir šarpu Tau problemos..)))