Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 12 19, 09:56)
vo, pati pirma gavai arba pirma pasigyrei..smile.gif)) 4u.gif

aš irgi gavau šią savaitę kvietimą į paštą. ketvirtadienį. tik per visus mokyklinius-kalėdinius-trauminius reikalus nenusibeldžiau iki pašto dar. bet pirmadienį jau nulėksiu. ir savo fotkę jau išsiųsiu smile.gif
Papildyta:
ai, dar toks klausimuks smile.gif kas ten mūsų ND viršininkas? kaip su balsavimu-dalyvavimu reikalai? numiro?
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 19, 11:58)
Gal autore pati parodys.  4u.gif  Nuostabi foto. Kažkam velnių reik gerai duot ir pati žino už ką ax.gif

va šita (pirma iš serijos), tik kitoks kadravimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 gruodžio 2009 - 08:06
QUOTE(sayonara @ 2009 12 20, 08:06)
va šita (pirma iš serijos), tik kitoks kadravimas  ax.gif

NEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 20, 14:06)

rašyk adresą, turiu dar vieną smile.gif
p.s. vifta aš, gi nedašilo ir Tau kartu išsiųsti.. o juk galėjau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 20, 14:06)

hihihi.gif
Atsakyti
Aš tai mainų fotkę atspausdinau, apsiverkiau...... nuvariau į fotopro, kartu derinom, maža atrodo neblogai, ryt paimsiu didelę.... žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 12 20, 23:08)
Aš tai mainų fotkę atspausdinau, apsiverkiau...... nuvariau į fotopro, kartu derinom, maža atrodo neblogai, ryt paimsiu didelę.... žiūrėsim.

Sadi, neverk, nes ir aš tuoj verksiu lotuliukas.gif
pas mane , tai visai pravalas. Ukmergėj nėr nė vieno labo, kad sugebėtų iš juostos atspausdint doh.gif jau tris kartus bandėm ir visos šuniui ant uodegos ir dar kaip tyčia vyras beveik visą mėnesį su plaučių uždegimu vaduojas, tai net iki Vilniaus nuvežt negalėjo. nu bet ryt poryt jau sakė veš thumbup.gif tai ta, kuri iš manęs gausit, nepykit, kad taip susivėlinau, ok mirksiukas.gif

aha, rimtai, o kaip su ND ? biggrin.gif gal jau baikim?
Atsakyti
Svieki,

Viktorija 09 , nuotraukytę gavau. Ačiū tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 12 21, 11:09)
Svieki,

Viktorija 09 , nuotraukytę gavau. Ačiū tau labai  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
friends.gif
user posted image
Atsakyti
labs diens,
išsiunčiau ir aš šiandien nuotrauką į tolimąjį užsienį, tikiuos niekur neužstrigs 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 21, 13:33)
labs diens,
išsiunčiau ir aš šiandien nuotrauką į tolimąjį užsienį, tikiuos niekur neužstrigs 4u.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

siaip, stebedama cia visa situacija nail.gif mastau - ar LT pastas isvis nustojo dirbt, ar nieks neskuba girtis, ka gavo dovanu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 gruodžio 2009 - 13:42
Smiltis, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ką tik pasiėmiau iš pašto.
Atsakyti