Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 12 17, 10:53)
na va, supakavau į kailinukus nuotraukas.. kuri gausit, nepykit - dariau, kad foto nesušaltų..smile.gif) estetikos ir rožinio kaspino nebus, sorry biggrin.gif

as irgi neipakavau labai estetiskai biggrin.gif ale viska dariau tik del to - kad nesusiglamzytu ax.gif

Vasaraite - traukem burtus ir mainomes nuotraukomis ax.gif
Atsakyti
O aš tai žiauriai susirūpinus buvau ką siųst - neįtikėtina, kaip sunku buvo ką nors rast pas save. Pas mane visos fotografijos beveik veidai, veidai, veidai smile.gif Tai, kaip sake Sayonara, tikriausiai mano foto keliaus į WC arba šiukšlių dėžę. blush2.gif O su išsiuntimu irgi tik vakar išsiunčiau registruotu ir pirmenybiniu, bet jau višta totali aš, nepagalvojau, kad įpakuot taip, kad nesusiglamžytų. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 17, 12:13)
Vasaraite - traukem burtus ir mainomes nuotraukomis  ax.gif

O paziureti jas kazkur galima unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 17, 11:47)
O aš tai žiauriai susirūpinus buvau ką siųst - neįtikėtina, kaip sunku buvo ką nors rast pas save. Pas mane visos fotografijos beveik veidai, veidai, veidai smile.gif Tai, kaip sake Sayonara, tikriausiai mano foto keliaus į WC arba šiukšlių dėžę.  blush2.gif  O su išsiuntimu irgi tik vakar išsiunčiau registruotu ir pirmenybiniu, bet jau višta totali aš, nepagalvojau, kad įpakuot taip, kad nesusiglamžytų. doh.gif  verysad.gif

man irgi šį kartą buvo problemų su pasirinkimu. pradžioje taip džiaugiausi, kad aišku, ką siųsti (pagal kūdros "mėgstamas"), o paskui.. suabejojau.. nebuvo man šie metai patys geriausi fotografijos prasme. doh.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 12 17, 12:54)
O paziureti jas kazkur galima unsure.gif

kai gausim, kiekviena paprastai temoje pasigiria, kad gavo ir parodo arba ji, arba autorė..smile.gif

fūūū, išsiunčiau ir aš savąją....... bigsmile.gif ale ant centrinio pašto supykau: pasistatė tą savo durnų lapelių kioską su visokiais neaiškiais žodžiais, tai pakėliau ciongą po to, kai tik iš trečio karto sugebėjau suprasti, ką reik spaudinėt (kokius 6 kartus), kad siuntą išsiųst... doh.gif tai jei man ne iš karto dašilo, ką adryt, kaip turi senyvi žmonės jaustis, kuriems tokie elektroniniai kioskai atrodo kaip nuoga geiša tarp kaktusų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 17, 12:59)
tokie elektroniniai kioskai atrodo kaip nuoga geiša tarp kaktusų.. unsure.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip man iškart nedaėjo čia paprašyti Jūsų pagalbos, juk čia labiau jau pažengusios ax.gif tai gal geriau atsakysit - pasikartosiu su klausimu :

noriu paklaust patarimo, nes praktikuotis nebeturiu kada verysad.gif

Paprašė manęs rytoj pafotografuoti "įteikimus". Kadangi neturiu galimybės išsiaiškinti kokia bus patalpa, šviesi tamsi, su langais be, nes ten galima patekti ne bet kada... Ir žinoma apie meną čia reiktų pamiršti, jiems reikia ryškių su visais matomais veidais fotografijų. Dar plius vyks įteikimo veiksmas, tai kaip ir judesys! Kokius nustatymus patartumėt? Išsinuomojau dėl viso pikto blykstę išorinę... Bet domina ar geriau ant P ar ant Full auto daryt foto ir koks fokusavimas - centrinis ar irgi full auto? Turiu Canon 500D, objektyvas kitinis 18-55 f/3.4-5.6 ir fiksuotas 50 f1.8 Manau, kad su fiksuotu tai net nebandyt...?
Atsakyti
Aš dar neišsiunčiau sad.gif Bet šiemet pasistengsiu... Atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2009 12 17, 17:12)
Kaip man iškart nedaėjo čia paprašyti Jūsų pagalbos, juk čia labiau jau pažengusios  ax.gif  tai gal geriau atsakysit - pasikartosiu su klausimu :

noriu paklaust patarimo, nes praktikuotis nebeturiu kada  verysad.gif

Paprašė manęs rytoj pafotografuoti "įteikimus". Kadangi neturiu galimybės išsiaiškinti kokia bus patalpa, šviesi tamsi, su langais be, nes ten galima patekti ne bet kada... Ir žinoma apie meną čia reiktų pamiršti, jiems reikia ryškių su visais matomais veidais fotografijų. Dar plius vyks įteikimo veiksmas, tai kaip ir judesys! Kokius nustatymus patartumėt? Išsinuomojau dėl viso pikto blykstę išorinę... Bet domina ar geriau ant P ar ant Full auto daryt foto ir koks fokusavimas - centrinis ar irgi full auto? Turiu Canon 500D, objektyvas kitinis 18-55 f/3.4-5.6 ir fiksuotas 50 f1.8 Manau, kad su fiksuotu tai net nebandyt...?

As galvoju, jeigu turi blikste, tai geriau jau imti 18-55. Esu fotografavus su 1.8, 50mm Namu darzelio atidaryma, na tai l truksta kampo.
Atsakyti
Labas rytas, suraitytas smile.gif

Atėjau girtis biggrin.gif Aš jau gavau Kalėdinių mainų foto. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 19, 09:43)
Atėjau girtis biggrin.gif Aš jau gavau Kalėdinių mainų foto.  thumbup.gif  wub.gif

vo, pati pirma gavai arba pirma pasigyrei..smile.gif)) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 19, 10:43)
Atėjau girtis biggrin.gif Aš jau gavau Kalėdinių mainų foto.  thumbup.gif  wub.gif

Labas rytas,
O kaip mums ja pamatyti? ax.gif smile.gif
Papildyta:
Oi, tik dabar prisimeniau, kad pamirsau pasirasyti prie savo foto, ot varna doh.gif
Atsakyti
Gal autore pati parodys. 4u.gif Nuostabi foto. Kažkam velnių reik gerai duot ir pati žino už ką ax.gif
Atsakyti