Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

na aš pradedančioji blush2.gif Šis nikonas man pasirodė visai geras tarp kainos ir kokybės santykio. blush2.gif Tik aišku gaila, kad nėra Live View režimo, na , bet nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 16, 16:47)
na aš pradedančioji  blush2.gif  Šis nikonas man pasirodė visai geras tarp kainos ir kokybės santykio.  blush2.gif  Tik aišku gaila, kad nėra Live View režimo, na , bet nieko  mirksiukas.gif

Mano 40D jis yra. 2 metus turiu ta fotoaparata - dar nei karto nesinaudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 16, 17:47)
na aš pradedančioji  blush2.gif  Šis nikonas man pasirodė visai geras tarp kainos ir kokybės santykio.  blush2.gif  Tik aišku gaila, kad nėra Live View režimo, na , bet nieko  mirksiukas.gif

o kiek jame fokusavimo tasku? vat mes irgi rinkomes pries 4 metus gal, issirinkom "optimalu" kaip tada atrode, d40, kaip man dabar truksta fokusavimo tasku, ISO netriuksmaujancio doh.gif prie 800 jau neimanoma i foto ziuret unsure.gif gal pavasariop mesiu lauk ta slamsta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 12 16, 22:33)
o kiek jame fokusavimo tasku? vat mes irgi rinkomes pries 4 metus gal, issirinkom "optimalu" kaip tada atrode, d40, kaip man dabar truksta fokusavimo tasku, ISO netriuksmaujancio doh.gif prie 800 jau neimanoma i foto ziuret unsure.gif gal pavasariop mesiu lauk ta slamsta blush2.gif  biggrin.gif

11 fokusavimo tasku.

Tik neismesk, o i skelbima wink.gif Gal kokiam pradziamoksliui prireiks
Atsakyti
QUOTE(komatryniai @ 2009 12 17, 08:13)
11 fokusavimo tasku.

Tik neismesk, o i skelbima wink.gif Gal kokiam pradziamoksliui prireiks

d40 tikriausiai yra labiausiai nevykęs modelis iš visų nikonų doh.gif

d3000 berods neturi fokusavimo varikliuko. objektyvai bus brangesni.

aš ir vakar išsiunčiau foto smile.gif
Atsakyti
Idomu, kas pirma gaus g.gif bigsmile.gif

mes labai retai tikrinam pasto dezute ax.gif reiks dabar dazniau ten uzsukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 17, 08:48)
Idomu, kas pirma gaus  g.gif  bigsmile.gif

maniškė gaus tongue.gif mano registruotas ir pirmenybinis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 12 17, 09:49)
maniškė gaus  tongue.gif mano registruotas ir pirmenybinis  laugh.gif

oho ohmy.gif maniskis tik registruotas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 17, 09:53)
oho ohmy.gif maniskis tik registruotas hihihi.gif

as pirmadieni jau issiiunciau registruota pirmenybini ... jau kaip ir turejo gauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 17, 10:10)
as pirmadieni jau issiiunciau registruota pirmenybini ... jau kaip ir turejo gauti  rolleyes.gif

gali pasitikrint post.lt, ar gavo. įvedi siuntos numerį ir parodo, kur laiškas yra smile.gif
Atsakyti
na va, supakavau į kailinukus nuotraukas.. kuri gausit, nepykit - dariau, kad foto nesušaltų..smile.gif) estetikos ir rožinio kaspino nebus, sorry biggrin.gif
Atsakyti
As atsilikus doh.gif Apie kokius mainus JUS cia kalbat unsure.gif
Atsakyti