na aš pradedančioji Šis nikonas man pasirodė visai geras tarp kainos ir kokybės santykio. Tik aišku gaila, kad nėra Live View režimo, na , bet nieko
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 16, 16:47)
na aš pradedančioji Šis nikonas man pasirodė visai geras tarp kainos ir kokybės santykio. Tik aišku gaila, kad nėra Live View režimo, na , bet nieko
Mano 40D jis yra. 2 metus turiu ta fotoaparata - dar nei karto nesinaudojau
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 16, 17:47)
o kiek jame fokusavimo tasku? vat mes irgi rinkomes pries 4 metus gal, issirinkom "optimalu" kaip tada atrode, d40, kaip man dabar truksta fokusavimo tasku, ISO netriuksmaujancio prie 800 jau neimanoma i foto ziuret gal pavasariop mesiu lauk ta slamsta
QUOTE(Pukė @ 2009 12 16, 22:33)
o kiek jame fokusavimo tasku? vat mes irgi rinkomes pries 4 metus gal, issirinkom "optimalu" kaip tada atrode, d40, kaip man dabar truksta fokusavimo tasku, ISO netriuksmaujancio prie 800 jau neimanoma i foto ziuret gal pavasariop mesiu lauk ta slamsta
11 fokusavimo tasku.
Tik neismesk, o i skelbima Gal kokiam pradziamoksliui prireiks
QUOTE(komatryniai @ 2009 12 17, 08:13)
11 fokusavimo tasku.
d40 tikriausiai yra labiausiai nevykęs modelis iš visų nikonų
d3000 berods neturi fokusavimo varikliuko. objektyvai bus brangesni.
aš ir vakar išsiunčiau foto
Idomu, kas pirma gaus
mes labai retai tikrinam pasto dezute reiks dabar dazniau ten uzsukt
mes labai retai tikrinam pasto dezute reiks dabar dazniau ten uzsukt
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 17, 08:48)
maniškė gaus mano registruotas ir pirmenybinis
QUOTE(bite maja @ 2009 12 17, 09:49)
maniškė gaus mano registruotas ir pirmenybinis
oho maniskis tik registruotas
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 17, 09:53)
oho maniskis tik registruotas
as pirmadieni jau issiiunciau registruota pirmenybini ... jau kaip ir turejo gauti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 17, 10:10)
as pirmadieni jau issiiunciau registruota pirmenybini ... jau kaip ir turejo gauti
gali pasitikrint post.lt, ar gavo. įvedi siuntos numerį ir parodo, kur laiškas yra
As atsilikus Apie kokius mainus JUS cia kalbat