Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba, nežinau ar čia pataikiau, bet paklausiu jūsų nuomonės. g.gif Kokia jūsų nuomonė apie Nikon D3000 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 15, 17:55)
Laba, nežinau ar čia pataikiau, bet paklausiu jūsų nuomonės. g.gif Kokia jūsų nuomonė apie Nikon D3000 blush2.gif

As ne nikoniste, tai nezinau biggrin.gif

Kaip gyvuojat? As siandien i pasta nulekiau ir issiunciau mainu nuotrauka rolleyes.gif Si karta siunciu paprastu pastu, nes pernai pamenu registravau tai ejo laba labai ilgai, vargse Sniege pavargo laukti. Man paste ir sake, kad registruoti eina ilgiau, tai va- siemet rizikuoju ir siunciu paprasciausiu pastu, jei iki Kaledu negaus adresate, tai iki Nauju tikrai turetu gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 12 16, 01:14)
Kaip gyvuojat? As siandien i pasta nulekiau ir issiunciau mainu nuotrauka rolleyes.gif  Si karta siunciu paprastu pastu, nes pernai pamenu registravau tai ejo laba labai ilgai, vargse Sniege pavargo laukti. Man paste ir sake, kad registruoti eina ilgiau, tai va- siemet rizikuoju ir siunciu paprasciausiu pastu, jei iki Kaledu negaus adresate, tai iki Nauju tikrai turetu gauti 4u.gif

Smagu, as tai nieko nebespeju - kazkokios stresines prieskaledines nuotaikos... doh.gif

p.s. nuotraukos vis dar neisiunciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 12 16, 04:06)
Smagu, as tai nieko nebespeju - kazkokios stresines prieskaledines nuotaikos... doh.gif

p.s. nuotraukos vis dar neisiunciau blush2.gif

matosi, kad stresas biggrin.gif Wyshniukas net naktim nemiega hihihi.gif tongue.gif
Atsakyti
labas rytas,

tikiuosi ir aš šiandien išsiųsti mainų nuotrauką. vakar pasiėmiau atspausdintą, o šiandien, jeigu niekas nesutrukdys, slinksiu į paštą..smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi nuotrauku dar neissiunciau, bet jau turiu rankose.

O jus siunciate paspartuotas ar paprastai?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 12 16, 09:16)
Sveikos, as irgi nuotrauku dar neissiunciau, bet jau turiu rankose.

O jus siunciate paspartuotas ar paprastai?

aš paprastai. nes nežinau, kaip žmogus norės su ja elgtis - dėti stalčiun ar kabinti tualete..smile.gif kaip norės, taip įsirėmins, paspartuos ar suglamžys gražiai..smile.gif
Atsakyti
as tai noreciau pasikabinti vonioje, jei gausiu oranziniu tonu nuotrauka, su visa pagarba autoriui butinai ten pasikabinsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 12 16, 02:14)
As ne nikoniste, tai nezinau biggrin.gif

nu va doh.gif buvau isitikinusi, kad tu su nikon d700 fotkini doh.gif dar slapta pavydedavau, ziuredama foto doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Na va - as jau irgi issiunciau ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 15, 17:55)

Esu Canon atstovas, bet galiu pasakyti kad puikus aparatas pradedantiesiems. Didelis ekranas, neblogi ISO rezultatai - kokybiskesnes nuotraukos tamsoje.

Priklauso kam sis fotoaparatas - jei pradedanciajam -tikrai tiks. Jei patyres veidrodiniu aparatu salyje - gal reik kazko geriau
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 12 16, 14:10)
nu va doh.gif buvau isitikinusi, kad tu su nikon d700 fotkini doh.gif dar slapta pavydedavau, ziuredama foto doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Oi ne biggrin.gif Metai fotografuoju su Canon 5D...pries tai fotkinau su 450D
Atsakyti