Laba, nežinau ar čia pataikiau, bet paklausiu jūsų nuomonės. Kokia jūsų nuomonė apie Nikon D3000
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 15, 17:55)
Laba, nežinau ar čia pataikiau, bet paklausiu jūsų nuomonės. Kokia jūsų nuomonė apie Nikon D3000
As ne nikoniste, tai nezinau
Kaip gyvuojat? As siandien i pasta nulekiau ir issiunciau mainu nuotrauka Si karta siunciu paprastu pastu, nes pernai pamenu registravau tai ejo laba labai ilgai, vargse Sniege pavargo laukti. Man paste ir sake, kad registruoti eina ilgiau, tai va- siemet rizikuoju ir siunciu paprasciausiu pastu, jei iki Kaledu negaus adresate, tai iki Nauju tikrai turetu gauti
QUOTE(c-girl @ 2009 12 16, 01:14)
Kaip gyvuojat? As siandien i pasta nulekiau ir issiunciau mainu nuotrauka Si karta siunciu paprastu pastu, nes pernai pamenu registravau tai ejo laba labai ilgai, vargse Sniege pavargo laukti. Man paste ir sake, kad registruoti eina ilgiau, tai va- siemet rizikuoju ir siunciu paprasciausiu pastu, jei iki Kaledu negaus adresate, tai iki Nauju tikrai turetu gauti
Smagu, as tai nieko nebespeju - kazkokios stresines prieskaledines nuotaikos...
p.s. nuotraukos vis dar neisiunciau
QUOTE(wyshnia @ 2009 12 16, 04:06)
Smagu, as tai nieko nebespeju - kazkokios stresines prieskaledines nuotaikos...
matosi, kad stresas Wyshniukas net naktim nemiega
Sveikos, as irgi nuotrauku dar neissiunciau, bet jau turiu rankose.
O jus siunciate paspartuotas ar paprastai?
QUOTE(Kaktuke @ 2009 12 16, 09:16)
Sveikos, as irgi nuotrauku dar neissiunciau, bet jau turiu rankose.
aš paprastai. nes nežinau, kaip žmogus norės su ja elgtis - dėti stalčiun ar kabinti tualete.. kaip norės, taip įsirėmins, paspartuos ar suglamžys gražiai..
as tai noreciau pasikabinti vonioje, jei gausiu oranziniu tonu nuotrauka, su visa pagarba autoriui butinai ten pasikabinsiu
QUOTE(c-girl @ 2009 12 16, 02:14)
As ne nikoniste, tai nezinau
nu va buvau isitikinusi, kad tu su nikon d700 fotkini dar slapta pavydedavau, ziuredama foto
Na va - as jau irgi issiunciau
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 15, 17:55)
Esu Canon atstovas, bet galiu pasakyti kad puikus aparatas pradedantiesiems. Didelis ekranas, neblogi ISO rezultatai - kokybiskesnes nuotraukos tamsoje.
Priklauso kam sis fotoaparatas - jei pradedanciajam -tikrai tiks. Jei patyres veidrodiniu aparatu salyje - gal reik kazko geriau
QUOTE(Pukė @ 2009 12 16, 14:10)
nu va buvau isitikinusi, kad tu su nikon d700 fotkini dar slapta pavydedavau, ziuredama foto
Oi ne Metai fotografuoju su Canon 5D...pries tai fotkinau su 450D