Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2010 03 08, 01:53)
O cia suaugusiu vakarelis?
Man tas buvo aktualu, tai domejausi. Is tiesu fotografuojant vakareli, nieko gudraus nesugalvosi. Is technines puses, jei bus vakare ar patalpoj, kur apsvietimas nekoks, reikes blykstes bent jau formaliems portretams (kiek susiduriau, zmones dziaugiasi tokiais). Is kurybines...  Fotografuoja sveikinimus, tostus, sokius pokius...  Bet kuriuo atveju sekmes 4u.gif

ačiū Wyshnia, suaugusių vakarėlis, patalpa bus žemom lubom ir visa melyna doh.gif visiškai nedėkinga fotografavimui, blykstę turėsiu.
Sveikinimus tostus fotografuosiu (bet gi labai neįdomu) reiks dar paieškoti grupinių portretų.
Atsakyti
Laba, įkelsiu ir pas jus malūnėlį. Man tas darbelis labiau toks emocinės reikšmės, nei meninės, bet - pirma padariau, paskui sumąsčiau ir kitur parodyt biggrin.gif. Kad nieko daugiau toje srityje kol kas neveikiu, tai (kad ir matyta) parodau ir čia

user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 03 10, 10:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 10, 10:38)
Laba, įkelsiu ir pas jus malūnėlį. Man tas darbelis labiau toks emocinės reikšmės, nei meninės, bet - pirma padariau, paskui sumąsčiau ir kitur parodyt biggrin.gif. Kad nieko daugiau toje srityje kol kas neveikiu, tai (kad ir matyta) parodau ir čia

user posted image

nu žinok man visai mielai žiūrisi..smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 10, 11:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 10, 11:38)

graziai! spalvos fainos! bigsmile.gif
Atsakyti
hi, man irgi patiko 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, po teisybei visai ne tokiais tikslais dariau (dariau, kad kai kam papasakot apie vykusią akciją) , bet pačiai miela blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 kovo 2010 - 19:11
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 08, 19:36)
ačiū Wyshnia, suaugusių vakarėlis, patalpa bus žemom lubom ir visa melyna  doh.gif visiškai nedėkinga fotografavimui, blykstę turėsiu.
Sveikinimus tostus fotografuosiu (bet gi labai neįdomu) reiks dar paieškoti grupinių portretų.

Na lauksiu ispudziu smile.gif

Merginos, gal kas zinot, kur internetu galima nusipirkt Sutkaus ''Retrospektyva''?
Atsakyti
sveiki, galbūt kas nors turite bw styler plugina, arba žinote kur gauti nemokamai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, panos! 4u.gif
Kaip begyvenat? taip ramu čia paskutiniu metu.
Fotosesija su Lina. :}

user posted image

user posted image

user posted image

nu bet kokybė. doh.gif
Atsakyti
Atsiprašau už ne visai į temą, bet gal ką sudomins: objektyvas
Atsakyti
Duoma, labuks 4u.gif

man antroji patinka 4u.gif o kokybė dingo čia įkėlus?
Atsakyti
Is There Anybody Alive Out There? blink.gif

kad tuščiai nešūkaučiau parodau ką matėt jau smile.gif
user posted image
Atsakyti