grazi sviesa
gal kokia nuoroda vyrisku portretu gera turite
QUOTE(Pukė @ 2010 03 03, 16:29)
aaa.. aš tai ne.. taip ant greičio nepasakysiu nieko.. pagooglink
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 19:52)
žinai, pagalvojau, Tu arnold newman pasigooglink, rasi daug gerų vyrų portretų. tiesa, jie interjerinai, kontekstiniai tokie, bet manau, kad gausi įkvėpimo.
dekui
Oi laukiam laukiam, autoportreto laukiam!
Sayonara, gera tavo reanimacija. Gal kiek pilkoka, bet siltas ir kabinantis tas pilkumas.
Apskritai man paskutiniu metu labai patinka kvadratas. Toks inoringas formatas. Megstu stebeti, kaip jus sekmingai ji suvaldot.
Sayonara, gera tavo reanimacija. Gal kiek pilkoka, bet siltas ir kabinantis tas pilkumas.
Apskritai man paskutiniu metu labai patinka kvadratas. Toks inoringas formatas. Megstu stebeti, kaip jus sekmingai ji suvaldot.
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 20:59)
gal FB reikia grupę įkurt? man ten visai patogu blevyzgot ir nuotraukas jūsų visų žiūrėt ir komentuot.
Gal
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:52)
kas iš tos šviežienos? užpulsim, sutaršysim ir tuom viskas pasibaigs ir vėl ramu
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:53)
gerai čia
mdaaa
QUOTE(frederica @ 2010 02 21, 23:06)
Nu va, o aš kelios dienos atgal norėjau pas jus prašytis, kad priimtumėt į būrį Gerai,kad ir neišdrįsau
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 15:38)
čia šiaip, pažįstamas mielas temos reanimacijai.
pažįstamas tai mielas, bet reanimacijoje rukyt negalima
Klausykit, kas čia pas mumi Kaune gražiausiai fotografuoja? Kyla viena nelabai aiškiai išrutuliota mintis, ar iš to kas gali išeit nežinau, bet prisiminiau vieną merginą, kurią čia burys buvo susiruošęs fotkint ir ji pabėgo
QUOTE(Nikkė @ 2010 03 04, 16:15)
Oi laukiam laukiam, autoportreto laukiam!
vakar kūdroje buvo auto
sako žmonės protingi, kad kvadratas yra kompozicijos prasme pats paprasčiausias formatas.. šiaip man visada kildavo problemos su kompoza, bet su kvadratu kažkaip lengviau komponuojasi..
+2010 03 05, 21:02-->
nieko nesupratau nors tą istoriją pamenu
QUOTE(hi @ 2010 03 05, 21:02)
Klausykit, kas čia pas mumi Kaune gražiausiai fotografuoja? Kyla viena nelabai aiškiai išrutuliota mintis, ar iš to kas gali išeit nežinau, bet prisiminiau vieną merginą, kurią čia burys buvo susiruošęs fotkint ir ji pabėgo
nieko nesupratau nors tą istoriją pamenu
Čia nieko suprast ir nereikia, nes nieko aiškaus neparašyta. Tik patyliukais svarstau ar įmanoma būtų įgyvendint maždaug va anokį projektą. Kur vieniem nauda praktika, kitiem foto. Na modelis būčiau ne aš , modelis apie kurį mąstau to nežino, tai labai detalizuot nesigauna O mintis tik šian galvon šovė, tai jin tokia dar pernelyg žalia. Bet bet kuriuo atveju susijus su Kaunu.
+2010 03 05, 21:48-->
QUOTE(hi @ 2010 03 05, 21:48)
Čia nieko suprast ir nereikia, nes nieko aiškaus neparašyta. Tik patyliukais svarstau ar įmanoma būtų įgyvendint maždaug va anokį projektą. Kur vieniem nauda praktika, kitiem foto. Na modelis būčiau ne aš , modelis apie kurį mąstau to nežino, tai labai detalizuot nesigauna O mintis tik šian galvon šovė, tai jin tokia dar pernelyg žalia. Bet bet kuriuo atveju susijus su Kaunu.
Sveikos, grįžtu prie savo prašymo gal kuri netyčia užmatėt kokių galerijų gimtadienių, vakarėlių fotografavimui ar tiesiog žmonių grupės? Turiu prašymą fotografuoti gimtadienį, tai norisi kokių idėjų, kad nepalikti visko tik kadrų gaudymui.
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 06, 15:37)
Sveikos, grįžtu prie savo prašymo gal kuri netyčia užmatėt kokių galerijų gimtadienių, vakarėlių fotografavimui ar tiesiog žmonių grupės? Turiu prašymą fotografuoti gimtadienį, tai norisi kokių idėjų, kad nepalikti visko tik kadrų gaudymui.
O cia suaugusiu vakarelis?
Man tas buvo aktualu, tai domejausi. Is tiesu fotografuojant vakareli, nieko gudraus nesugalvosi. Is technines puses, jei bus vakare ar patalpoj, kur apsvietimas nekoks, reikes blykstes bent jau formaliems portretams (kiek susiduriau, zmones dziaugiasi tokiais). Is kurybines... Fotografuoja sveikinimus, tostus, sokius pokius... Bet kuriuo atveju sekmes