Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2010 02 22, 11:33)
Va parodysiu praėjusios savaitės veiksmą.

oho!kokie uzmanymai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 11:48)
Ar jus turit prikaupusios darbų, kurių niekam nerodėt, nes galvojat, kad liktumėt nesuprastos? pagalvojau, kad pas mane tokių nemažai biggrin.gif

biggrin.gif tai rodyk mirksiukas.gif kartais pats neivertini savo sedevru,tai va -rodyk please 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 19:28)
perkeliu čia 4u.gif  gal kuri padėsit būsimai mamai 4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 02 21, 22:23)
aš tai nematau prasmės dirbtinai kažką marinti, išeiti į nebūtį ir t.t. vah vah vah tongue.gif
baigiam temą, atidarom naują, aš bent jau vis tiek SM lankausi, į favoritus įsimetus, pamatau, jeigu kas naujo. todėl marinti atsisakau. atidarysiu naujas temas, kai reikės. MAIŠTAUSIU. atsisakau pripažinti bėdą. į kitą (gedėjimo ar kokia ten) stadiją atsisakau pereiti - eikit visos kakū (paskutinė frazė - juokais, jei kas suglvotų įsižeisti)

pritariu,nereik skubinti nieko,dabar tokia stadija ir tiek smile.gif tikekimes biggrin.gif gal kuriam laikui reik tiesiog smagiu plepalu ar karstu temu/diskusiju ,kaip uzvedimui? g.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Ediper, nerodysiu, nebent tada kai nebebijosiu kritikos visai ir savim pasitikėsiu daugiau nei reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 23, 00:27)
Ediper, nerodysiu, nebent tada kai nebebijosiu kritikos visai ir savim pasitikėsiu daugiau nei reikia biggrin.gif

o tai tu vien save prifotkinus laikai? biggrin.gif tai cia kaip guilty pleasure (sorry uz mano ang.gramat. biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 02 22, 23:40)
o tai tu vien save prifotkinus laikai? biggrin.gif  tai cia kaip guilty pleasure (sorry uz mano ang.gramat. biggrin.gif )

ne save biggrin.gif gėlyčių, šuniukų, paukščiukų biggrin.gif
Atsakyti
Nepykit, kad ikyriu, bet manau dauguma is jusu uzsiimanciu fotografija naudoja ir fotoshopa, parasykit jai nesunku kokia opcija(angliskam fotoshope) nuimti ar sumazinta nuotraukos gruda.. labai reikia skubiai spauzdinti nuotraukas o kai kurios grudetos blush2.gif Dekoju uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Mimi, nėra ten tokio stebuklingo ginklo smile.gif Gali naudoti "blūrą" nežymų, yra dar kažkokių spec. programėlių, naikinančių triukšmus, bet tuo pačiu be abejo dings ir nuotraukos "aštrumas".
Atsakyti
Gal kokius velykinius mainus suorganizuojam ar ką? g.gif

Reikia idėjų gimtadienio fotografavimui, please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 26, 14:51)
Gal kokius velykinius mainus suorganizuojam ar ką?  g.gif
Reikia idėjų gimtadienio fotografavimui, please  4u.gif

prašom plačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 26, 14:57)
prašom plačiau smile.gif

apie mainus ar apie gimtadienio fotografavimą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 26, 15:08)
apie mainus ar apie gimtadienio fotografavimą?  biggrin.gif

apie abu laugh.gif
Atsakyti
HELP PLEASE 4u.gif įsijungiu photoshop programą, ir tik bandau nuotrauką atsidaryti, jis man išsijungia blink.gif 6 nevykę bandymai...sėdžiu supykus ir nesuprantu kas pasidarė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 26 vasario 2010 - 18:40
ė, nemirkit. jei būsit geros, rytoj auto parodysiu tongue.gif

čia šiaip, pažįstamas mielas smile.gif temos reanimacijai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 kovo 2010 - 15:39