QUOTE(Nikkė @ 2010 02 22, 11:33)
Va parodysiu praėjusios savaitės veiksmą.
oho!kokie uzmanymai
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 11:48)
Ar jus turit prikaupusios darbų, kurių niekam nerodėt, nes galvojat, kad liktumėt nesuprastos? pagalvojau, kad pas mane tokių nemažai
tai rodyk kartais pats neivertini savo sedevru,tai va -rodyk please
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 19:28)
QUOTE(sayonara @ 2010 02 21, 22:23)
aš tai nematau prasmės dirbtinai kažką marinti, išeiti į nebūtį ir t.t. vah vah vah
baigiam temą, atidarom naują, aš bent jau vis tiek SM lankausi, į favoritus įsimetus, pamatau, jeigu kas naujo. todėl marinti atsisakau. atidarysiu naujas temas, kai reikės. MAIŠTAUSIU. atsisakau pripažinti bėdą. į kitą (gedėjimo ar kokia ten) stadiją atsisakau pereiti - eikit visos kakū (paskutinė frazė - juokais, jei kas suglvotų įsižeisti)
baigiam temą, atidarom naują, aš bent jau vis tiek SM lankausi, į favoritus įsimetus, pamatau, jeigu kas naujo. todėl marinti atsisakau. atidarysiu naujas temas, kai reikės. MAIŠTAUSIU. atsisakau pripažinti bėdą. į kitą (gedėjimo ar kokia ten) stadiją atsisakau pereiti - eikit visos kakū (paskutinė frazė - juokais, jei kas suglvotų įsižeisti)
pritariu,nereik skubinti nieko,dabar tokia stadija ir tiek tikekimes gal kuriam laikui reik tiesiog smagiu plepalu ar karstu temu/diskusiju ,kaip uzvedimui?