Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 22:02)
ir koks patiekalas gaunas iš šitų dviejų ingridientų?  biggrin.gif  g.gif

Bitės majos reikia klaust, aš nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 22:04)
Bitės majos reikia klaust, aš nežinau blush2.gif

aha - ana daba mandrų knygų prisiskaičius, tuoj pasakys, kas čia turi gautis biggrin.gif
Atsakyti
varlių kojelės pavoliotos miltuose laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 22:11)

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 21:28)
jau taip ir matau Sayonarą maištaujančią ir rėkaujančią temoj  hihihi.gif  tongue.gif

jojojo, susikūrėt kažkokią nesveiką manęs kaip siaubūnės įvaizdį, dabar pačios kentėsit - imsiu kurią dieną ir pateisinsiu lūkesčius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 22:46)
Šviežienos reikia, kad viską prajudintų bent kiek..  smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 22:52)
kas iš tos šviežienos? užpulsim, sutaršysim ir tuom viskas pasibaigs  laugh.gif ir vėl ramu smile.gif

Nu va, o aš kelios dienos atgal norėjau pas jus prašytis, kad priimtumėt į būrį blink.gif Gerai,kad ir neišdrįsau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 21 vasario 2010 - 23:07
Prisidedu prie maišto. box.gif Ir ką čia sau sugalvojot? Aš irgi niekur iš čia nesiruošiu eiti, ir labai tikiuosi, kad neteks čia pačiai su savim bendrauti. biggrin.gif

Ir ką reiškia "tokiu oru niekur nesinori lysti"? Norisi, ir būriais. biggrin.gif Va parodysiu praėjusios savaitės veiksmą.

user posted image

Čia aš antram plane paišyba užsiimu:
user posted image

Čia dailininkas netyčia į kadrą papuolė: biggrin.gif
user posted image

Niekaip nesigavo "šokinėjimas per laužą":
user posted image
Gal reiks kada iš naujo pabandyti.

O čia blykstės spaudytojas prišnopavo kairėje: biggrin.gif
user posted image

Frederica, sveika prisijungus! Parodyk savo darbus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 22 vasario 2010 - 10:35
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 22:11)

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 02 21, 22:36)
jojojo, susikūrėt kažkokią nesveiką manęs kaip siaubūnės įvaizdį, dabar pačios kentėsit - imsiu kurią dieną ir pateisinsiu lūkesčius tongue.gif

laukiam laukiam biggrin.gif hihihi.gif

QUOTE(frederica @ 2010 02 21, 23:06)
Nu va, o aš kelios dienos atgal norėjau pas jus prašytis, kad priimtumėt į būrį blink.gif Gerai,kad ir neišdrįsau  lotuliukas.gif

biggrin.gif jau kaip ir išdrįsai biggrin.gif

O Nikkė, kad pasiautėjo su šviesom smile.gif Papasakok kaip ir kas čia - bengališkos ugnys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 vasario 2010 - 10:59
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 22, 11:59)
O Nikkė, kad pasiautėjo su šviesom smile.gif Papasakok kaip ir kas čia - bengališkos ugnys?  g.gif

Aha, bengališkos ugnelės ir blykstė. Iš pradžių su blykste užfiksuojama, tada įlekia dailininkas ir piešia. Ai, laužas darytas su torto fejerverku, kas visai nepasiteisino, nes ir išdegino per smarkiai, ir šviesa balta, geriau būtų buvę geltonos bengališkos. Išlaikymas 20-30 sek.
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2010 02 22, 10:33)
Čia dailininkas netyčia į kadrą papuolė:  biggrin.gif
user posted image

Galva šita kampe liuksiškai atrodo thumbup.gif super žaidimas, man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2010 02 22, 11:09)
Aha, bengališkos ugnelės ir blykstė. Iš pradžių su blykste užfiksuojama, tada įlekia dailininkas ir piešia. Ai, laužas darytas su torto fejerverku, kas visai nepasiteisino, nes ir išdegino per smarkiai, ir šviesa balta, geriau būtų buvę geltonos bengališkos. Išlaikymas 20-30 sek.

Supratau, ačiū 4u.gif faini pasižaidimai thumbup.gif ir tie vaiduokliai liuks biggrin.gif
Atsakyti
Ar galetumete paaiskinti kaip fotoshope galima nuimti nuotraukos gruda? rolleyes.gif Labai aciu 4u.gif
Atsakyti