Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

jau taip ir matau Sayonarą maištaujančią ir rėkaujančią temoj hihihi.gif tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:24)
tai jau ir visai negrįš? Nes šiaip liūdniausia kad tas paslaugų temų nebeleidžia kurt, tai negana to, kad jokios šviežienos ten neatsiranda, tai ir senieji greit temas pribaigs.. o visgi kažkaip maloniau jei reikia ką susirast per SM. Jeigu kas blogo yra kur paskūst  lotuliukas.gif

O feisbuke tema būt faina, nes patogu, jei tarkim poste kas foto įdeda ir po ta foto visi komentarai..

Mmm..o kaip ta grupė flickr'yje? Kažkaip buvau užsukus, bet labai jau tylu buvo..

nu nieks nieko nežino.... unsure.gif

flickeryje lygiai tas pat, kaip ir čia, pasiskelbiam tema, padalyvaujam kokios dvi ir tuo viskas baigias... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 21:28)

nu nieks nieko nežino....  unsure.gif
flickeryje lygiai tas pat, kaip ir čia, pasiskelbiam tema, padalyvaujam kokios dvi ir tuo viskas baigias...  cool.gif

man tai tokiu oru nelabai kur dalyvaujas..nesinori dabar lyst kur fotkint..Svarbu žiemą atfotkinau daug daug tai foto reik iki pavasario baigt tvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:33)
man tai tokiu oru nelabai kur dalyvaujas..nesinori dabar lyst kur fotkint..Svarbu žiemą atfotkinau daug daug tai foto reik iki pavasario baigt tvarkyt biggrin.gif

tai kad čia jau nebe sezoninė, o nuolatinė būsena... cool.gif (turiu omeniuos ND dalyvavimus )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 vasario 2010 - 21:36
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 21:35)
tai kad čia jau nebe sezoninė, o nuolatinė būsena...  cool.gif  (turiu omeniuos ND dalyvavimus )

jei būtent apie mane, tai nelabai išvis aš čia pas jus reiškiuos hihihi.gif daugiau paskaitinėju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:40)
jei būtent apie mane, tai nelabai išvis aš čia pas jus reiškiuos hihihi.gif daugiau paskaitinėju.. ax.gif

ne ne - apskritai čia aš - apie visus/as smile.gif jau kiek kartų bandėm kažką daryt - visada fiasko... sad.gif
Atsakyti
Šviežienos reikia, kad viską prajudintų bent kiek.. smile.gif
Atsakyti
kas iš tos šviežienos? užpulsim, sutaršysim ir tuom viskas pasibaigs laugh.gif ir vėl ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:52)
kas iš tos šviežienos? užpulsim, sutaršysim ir tuom viskas pasibaigs  laugh.gif ir vėl ramu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai čia
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 21:17)
dėl SM klausi? smile.gif
Supermama kaip idėjinis vadas pasitraukė, moderatoriai nebedirba (bent jau daugumoje temų), nieks nieko nebekontroliuoja ir nebeorganizuoja - veikia tik automatiškai sukonfigūruotos funkcijos... na įtartinai viskas ritasi nuo kalno...

o tai galima keiktis? nieks bano nebeduos? biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 02 21, 21:23)
MAIŠTAUSIU. atsisakau pripažinti bėdą. į kitą (gedėjimo ar kokia ten) stadiją atsisakau pereiti - eikit visos kakū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (paskutinė frazė - juokais, jei kas suglvotų įsižeisti) smile.gif

vaikeli, laikas jau būtų su tuom susitaikyt. aš tau padėsiu laugh.gif nepaliksiu vienos.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:54)
o tai galima keiktis? nieks bano nebeduos? biggrin.gif

pabandom biggrin.gif rupūs miltai..rupūžė žalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 22:00)
rupūs miltai..rupūžė žalia biggrin.gif

ir koks patiekalas gaunas iš šitų dviejų ingridientų? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:54)
-o tai galima keiktis? nieks bano nebeduos? biggrin.gif
--vaikeli, laikas jau būtų su tuom susitaikyt. aš tau padėsiu  laugh.gif nepaliksiu vienos.

-tai taip jau išeina, kad galima biggrin.gif biggrin.gif
-- lotuliukas.gif jei labai reiks - steigsim paramos grupę biggrin.gif

Atsakyti