Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 10:48)
Ar jus turit prikaupusios darbų, kurių niekam nerodėt, nes galvojat, kad liktumėt nesuprastos? pagalvojau, kad pas mane tokių nemažai biggrin.gif

rodau, nieks nesupranta, apart sayonaros laugh.gif, bet kažkaip man dzin pasidarė kitų nuomonė, nors dar kartais būna iš serijos - ach, niekas manęs nepastebi ir nemyli - priepuolių biggrin.gif

o tema mirė ir ką čia jau bepadarysi... toks gyvenimas... gal FB reikia grupę įkurt? man ten visai patogu blevyzgot ir nuotraukas jūsų visų žiūrėt ir komentuot.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 20:59)
o tema mirė ir ką čia jau bepadarysi... toks gyvenimas...

tiesą sakant nelabai net numaniau, kad taip nutiks, nes visada tike plepėdavot, kad galiausiai nebespėdavau sekt tai ir trumpam apleidau.. O kai jau vėl sumasčiau sekt, tai nieks nebešneka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 21 vasario 2010 - 21:03
Na tai užmušam tuos likusius 8 psl ir išeinam į nebūtį biggrin.gif
kaip bebūtų, bijau būt blogas pranašas, bet pati SM, man jau panaši į agonijoje besikamuojantį padarą su daug galūnių... ax.gif
Atsakyti
oi, Peperoni, kaip čia žiauriai skamba - į nebūtį biggrin.gif
Atsakyti
nus neradau tinkamesnio žodžio šiam momentui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:03)
tiesą sakant nelabai net numaniau, kad taip nutiks, nes visada tike plepėdavot, kad galiausiai nebespėdavau sekt tai ir trumpam apleidau.. O kai jau vėl sumasčiau sekt, tai nieks nebešneka  biggrin.gif

bet beveik visos/visi čia susidraugavom ir bendravimas persikėlė į realų gyvenimą, dar yra FB ir ten, žiūriu, kad labai sėkmingai bendraujam. ten patogiau, operatyviau ir šiaip visai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 21:04)
Na tai užmušam tuos likusius 8 psl ir išeinam į nebūtį  biggrin.gif
kaip bebūtų, bijau būt blogas pranašas, bet pati SM, man jau panaši į agonijoje besikamuojantį  padarą su daug galūnių...  ax.gif

a kodėl taip?

QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:10)
bet beveik visos/visi čia susidraugavom ir bendravimas persikėlė į realų gyvenimą, dar yra FB ir ten, žiūriu, kad labai sėkmingai bendraujam. ten patogiau, operatyviau ir šiaip visai smagu smile.gif

Suprantama. Kitoj temoj kur dažniausiai sėdim, tai irgi viskas labai aprimę būna kol koks naujokas neįneša grynesnio oro, nes visi tai susitinka arba skypėj bendram čiate išsišneka..
Atsakyti
Manau, kad ten visus traukia "uždarumo" jausmas... nes čia ateina kas nori, iškapsto ką nori, prieš kiek nori laiko parašyto - ir panaudoja taip kaip kam patinka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:12)
a kodėl taip?
Suprantama. Kitoj temoj kur dažniausiai sėdim, tai irgi viskas labai aprimę būna kol koks naujokas neįneša grynesnio oro, nes visi tai susitinka arba skypėj bendram čiate išsišneka..

va, ir radom temos mirimo priežastį - bendravimas gyvai laugh.gif nereikėjo mums mytų daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 02 21, 21:12)
a kodėl taip?

dėl SM klausi? smile.gif
Supermama kaip idėjinis vadas pasitraukė, moderatoriai nebedirba (bent jau daugumoje temų), nieks nieko nebekontroliuoja ir nebeorganizuoja - veikia tik automatiškai sukonfigūruotos funkcijos... na įtartinai viskas ritasi nuo kalno...

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:14)
va, ir radom temos mirimo priežastį - bendravimas gyvai  laugh.gif nereikėjo mums mytų daryt  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai nematau prasmės dirbtinai kažką marinti, išeiti į nebūtį ir t.t. vah vah vah tongue.gif
baigiam temą, atidarom naują, aš bent jau vis tiek SM lankausi, į favoritus įsimetus, pamatau, jeigu kas naujo. todėl marinti atsisakau. atidarysiu naujas temas, kai reikės. MAIŠTAUSIU. atsisakau pripažinti bėdą. į kitą (gedėjimo ar kokia ten) stadiją atsisakau pereiti - eikit visos kakū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (paskutinė frazė - juokais, jei kas suglvotų įsižeisti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 21:17)
dėl SM klausi? smile.gif
Supermama kaip idėjinis vadas pasitraukė, moderatoriai nebedirba (bent jau daugumoje temų), nieks nieko nebekontroliuoja ir nebeorganizuoja - veikia tik automatiškai sukonfigūruotos funkcijos... na įtartinai viskas ritasi nuo kalno...

tai jau ir visai negrįš? Nes šiaip liūdniausia kad tas paslaugų temų nebeleidžia kurt, tai negana to, kad jokios šviežienos ten neatsiranda, tai ir senieji greit temas pribaigs.. o visgi kažkaip maloniau jei reikia ką susirast per SM. Jeigu kas blogo yra kur paskūst lotuliukas.gif

O feisbuke tema būt faina, nes patogu, jei tarkim poste kas foto įdeda ir po ta foto visi komentarai..

Mmm..o kaip ta grupė flickr'yje? Kažkaip buvau užsukus, bet labai jau tylu buvo..
Atsakyti