Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Eglu @ 2010 02 20, 13:23)
Labuka fotografuojantiems  4u.gif
As cia su    poster_offtopic.gif labai sorry...bet gal kas noretumet man parduoti standartini objektyva canon EF18-55mm IS ?
Laukciau ziniu i az

Manau, kad galėčiau, bet aš Kaune... ax.gif
Atsakyti
koks šitos temos aktyvumas..nespėju perskaityt visko karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 20, 18:39)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 20, 18:39)

heheh lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar jus turit prikaupusios darbų, kurių niekam nerodėt, nes galvojat, kad liktumėt nesuprastos? pagalvojau, kad pas mane tokių nemažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 10:48)
Ar jus turit prikaupusios darbų, kurių niekam nerodėt, nes galvojat, kad liktumėt nesuprastos? pagalvojau, kad pas mane tokių nemažai biggrin.gif

aišku, turim. tik aš gal ne dėl to nerodžiau, kad nelikčiau nesuprasta, o todėl, kad jie per prasti, kad būtų parodyti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 21, 10:54)
aišku, turim. tik aš gal ne dėl to nerodžiau, kad nelikčiau nesuprasta, o todėl, kad jie per prasti, kad būtų parodyti.

o per prasti technine prasme?

Stebukle, labuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 21 vasario 2010 - 10:59
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 10:58)
o per prasti technine prasme?
Stebukle, labuks 4u.gif

techninė prasmė, man rodos, jau seniai mums visiems nebeaktuali ir nebėra atsitiktinė.
per silpni idėjiškai, konceptualiai. t.y. BE idėjos, be koncepcijos. na, nėra ką rodyt ir tiek smile.gif ką čia beprifilosofuosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 21, 11:17)
techninė prasmė, man rodos, jau seniai mums visiems nebeaktuali ir nebėra atsitiktinė.
per silpni idėjiškai, konceptualiai. t.y. BE idėjos, be koncepcijos. na, nėra ką rodyt ir tiek smile.gif ką čia beprifilosofuosi? biggrin.gif

o gal per kritiškai save vertini..ar nuvertini? nes jei laikai jas, vadinas jos KAŽKĄ turi 4u.gif aš čia nefilosofuoju, bet šiaip pati pastebėjau, kad man didelę įtaka fotografijoje kitų nuomonė turi blush2.gif o to neturėtų būt ar ne? ką manot g.gif
turbūt todėl ir turiu visą folderį niekam nerodytų nuotraukų, nes bijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 21 vasario 2010 - 11:46
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 11:45)
o gal per kritiškai save vertini..ar nuvertini? nes jei laikai jas, vadinas jos KAŽKĄ turi 4u.gif  aš čia nefilosofuoju, bet šiaip pati  pastebėjau, kad man didelę įtaka fotografijoje kitų nuomonė turi blush2.gif  o to neturėtų būt ar ne? ką manot g.gif
turbūt todėl ir turiu visą folderį niekam nerodytų nuotraukų, nes bijau biggrin.gif

na, dabar jau nori nenori turėsi parodyt biggrin.gif tongue.gif

aš nežinau kas geriau ar ieškoti darbuose didelės prasmės, ar tiesiog fiksuoti gyvenimą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 vasario 2010 - 12:10
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 21, 12:10)
aš nežinau kas geriau ar ieškoti darbuose didelės prasmės, ar tiesiog fiksuoti gyvenimą?  g.gif

"Fotogeniška idėja gali turėti didesnio pasisekimo, negu gili idėja". wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flydi @ 2010 02 21, 11:10)
Sveikos mamytes smile.gif
Gal kazkas gali pasiulyti gera nebrangu fotografa kuris fotografoja nesciasias moterys vilniuje,noreciau fotografotis studijoje ir tureti kokias 15 graziu notrauku padarytas su fotosopu nestuke.gif  .Aciu smile.gif

perkeliu čia 4u.gif gal kuri padėsit būsimai mamai 4u.gif

Pepperoni, nea nerodysiu biggrin.gif
Atsakyti