Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 12 12, 10:32)
Ninin, veltinis jauciu irgi butu gera mintis  ax.gif

mhm - tie strypeliai - tai paprasti karnizai, pirkau Senukuose (tik vienas kiek kreivas papuole  doh.gif )  ir sukabinom dviem eilem smile.gif tie kabliukai irgi is karnizu skyriaus - jie skirti uzuolaidom kabint  rolleyes.gif

su putplasciu, jauciu,  irgi super turetu but  thumbup.gif

Peperoni, as suvazeta tavo kabykla bigsmile.gif thumbup.gif

noriu... kaip atrodytu visu namu senos vien foto nukabintos doh.gif lotuliukas.gif

o kaip tie karnizai laikosi? ant zilku kokiu, virsuj kur prikabinti?

Sadi, man merginos israiska dar ne taip kliuva, kaip jos virtimas zemyn smile.gif

Duoma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 12 12, 11:11)

man rodos ten ant kabliukų laikosi ir patys karnizai. Į sieną įgręžti. Man irgi jau reikia smile.gif

Ačiū už komentarus. Et, kaip išsigydyt nuo "kreivizmo" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 12 12, 11:11)
Peperoni, as suvazeta tavo kabykla bigsmile.gif  thumbup.gif

noriu... kaip atrodytu visu namu senos vien foto nukabintos doh.gif  lotuliukas.gif

Sadi, man merginos israiska dar ne taip kliuva, kaip jos virtimas zemyn smile.gif

Duoma wub.gif

Aciu aciu blush2.gif biggrin.gif

Tie karnizai laikosi ant kabliuku - ten idemiai isiziurejus - matosi krastuose smile.gif jie skirti uzuolaidoms atitraukus nuo lango uzkabint lango krastuose mirksiukas.gif va tokie smile.gif o kabliukai ant kuriu kabo tas kartonas - tokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gruodžio 2009 - 11:23
Sveikos merginos 4u.gif ,
vienam puslapyje radau nuorodą apie įdomų puslapiuką, pažiūrėjau ir man labai patiko, taigi noriu ir su jumis pasidalinti šia nuoroda ax.gif , čia ne tik labai gražios nuotraukėlės, bet ir pamokos photoshop'u smile.gif
http://www.photorada...tlist-announced

user posted image
Atsakyti
bite maja, ediper, ačiū, kad atsliepėt 4u.gif

Tik dabar reikės ieškoti, kur įsigyti doh.gif Nes Baltos lankos neturi.

Dar vienas prašymukas 4u.gif Gal galėtumėt pasufleruoti ką nors panašaus, jeigu nerasčiau Sutkaus Retrospektyvos. Nes aš nelabai suprantu fotografijos meno blush2.gif kad turėčiau atsarginį variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 14, 08:43)
bite maja, ediper, ačiū, kad atsliepėt 4u.gif

Tik dabar reikės ieškoti, kur įsigyti doh.gif Nes Baltos lankos neturi.

Dar vienas prašymukas 4u.gif Gal galėtumėt pasufleruoti ką nors panašaus, jeigu nerasčiau Sutkaus Retrospektyvos. Nes aš nelabai suprantu fotografijos meno blush2.gif kad turėčiau atsarginį variantą 4u.gif

eik į Prospekto galeriją Gedimino pr 43. ten turėtų būt smile.gif dėl alternatyvos net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 11, 22:46)
Na va, kazkada zadejau parodyt, kokia foto kabykla pasidariau... tai snd pagaliau prisiruosiau nufotkint  ax.gif

Grazi kabykla wub.gif

O as nieko neturiu parodyti doh.gif Vien buitiakai pas mane, uzsisedejau per ta epidemija su vaikais doh.gif Rytoj jau didziaja i darza pagaliau isleisiu. Viliuos atsiras ir noras fotografuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 12 14, 09:28)
eik į Prospekto galeriją Gedimino pr 43. ten turėtų būt smile.gif dėl alternatyvos net nežinau  g.gif

O Kaune kokia galerija būtų? blush2.gif Nes aš iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 14, 11:16)
O Kaune kokia galerija būtų?  blush2.gif Nes aš iš Kauno.

nu, kaunietės, padėkit žmogui smile.gif
Atsakyti
Laba,
Nuk, Megoje Vagos knygyne mačiau labai gerą R. Rakausko stooorą albumą "fotografijos".Ten sudėta labai daug jo darbų. Labai gerų darbų. Tiesiog visas kūrybinis kelias. Recenzijos, nuotraukų istorijos, bibliografija. Tai čia būtų kaip alternatyva knygai,kurios ieškai. Jei nerastum to ko ieškai tai siūlyčiau dovanoti R. Rakausko knygą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 gruodžio 2009 - 13:29
QUOTE(Puriena6 @ 2009 12 14, 13:26)
Laba,
Nuk, Megoje Vagos knygyne mačiau labai gerą R. Rakausko stooorą albumą "fotografijos".Ten sudėta labai daug jo darbų. Labai gerų darbų. Tiesiog visas kūrybinis kelias. Recenzijos, nuotraukų istorijos, bibliografija. Tai čia būtų kaip alternatyva knygai,kurios ieškai. Jei nerastum to ko ieškai tai siūlyčiau dovanoti R. Rakausko knygą.

Ačiū ačiū labai aciuks.gif

Užsirašau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 14, 13:43)
Ačiū ačiū labai aciuks.gif

Užsirašau bigsmile.gif

Gera tavo sesei, kad turi tave smile.gif
Atsakyti