Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2010 02 10, 23:23)
Gavau gavau gavauu... yahoo.gif Mainu foto gavau!!! Nuostabi fotografija, tiesiog nuostabi wub.gif  Aciu Degutei!!!!!
Dabar paspausta po daug sunkiu kygu guli, nes atejo aplankstyta... unsure.gif Nu bet manau issitiesins ir gales papuosti mano siena rolleyes.gif

nu pagaliau!!! gaila tik, kad aplankstyta unsure.gif
o kurią gavai? nes aš ir antrą išsiunčiau, o pirmai jau ir skundą parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2010 02 10, 23:35)
nu pagaliau!!! gaila tik, kad aplankstyta  unsure.gif
o kurią gavai? nes aš ir antrą išsiunčiau, o pirmai jau ir skundą parašiau biggrin.gif

Is kur man zinot kuria.... biggrin.gif Labai grazia wub.gif

pala, einu pas tave kudroj paziuret, gal rasiu...

Radau....

user posted image

O Tu antra karta tokia pacia siuntei ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 11 vasario 2010 - 00:00
QUOTE(c-girl @ 2010 02 10, 23:56)
O Tu antra karta tokia pacia siuntei ar ne?

o, geras! pirmoji nuėjo smile.gif kelelis tolimas, matyt pilvu šliaužė pusantro mėnesio biggrin.gif
antrą siunčiau irgi iš šitos serijos. pagalvojau, kad jei pirma visdėlto nueis, kad nesidubliuotų smile.gif tik antroji be pasporto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 11 vasario 2010 - 00:05
QUOTE(Degutė @ 2010 02 11, 00:04)
o, geras! pirmoji nuėjo smile.gif kelelis tolimas, matyt pilvu šliaužė pusantro mėnesio biggrin.gif
antrą siunčiau irgi iš šitos serijos. pagalvojau, kad jei pirma visdėlto nueis, kad nesidubliuotų smile.gif tik antroji be pasporto smile.gif

Oi kaip man pasiseke tada blush2.gif thumbup.gif
Lauksiu antros ir kabinsiu abi salia thumbup.gif
Vyras sako wow kaip grazu, kaip paveikslas ax.gif

Aciu Tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 02 11, 00:08)
Oi kaip man pasiseke tada blush2.gif  thumbup.gif
Lauksiu antros ir kabinsiu abi salia thumbup.gif
Vyras sako wow kaip grazu, kaip paveikslas ax.gif

Aciu Tau labai 4u.gif

fainai, kad patiko. tik kad labai jau ilgai laukti teko.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2010 02 11, 00:09)
fainai, kad patiko. tik kad labai jau ilgai laukti teko.

Vertas laukimo sis grozis buvo ax.gif O dar ir antras ateina, nu nuskiloooooo man... blush2.gif biggrin.gif
Tikrai, dar karta aciu wub.gif

Tiesa dar pasidziaugti noriu, kad varysiu i sio fotografo "workshopa" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 08, 18:08)
Puke, aciu uz komplimentus mano ožkutei biggrin.gif
pasidalink su mumis ką išmoksi mirksiukas.gif

apie sviesa kalbejo smile.gif kontrastinga, issklaidyta, sonine, tiesiogine ir t.t. su pavyzdziais biggrin.gif labai idomu man buvo smile.gif

QUOTE(Mimi08 @ 2010 02 10, 17:25)
Sveiki visi 4u.gif

islaikyma nusistatyk bent jau 125/s smile.gif jei tamsios fto gaunas, kelk ISO. jei nesireguliuoja, statyk ant auto ir taupyk fotikui tongue.gif

QUOTE(c-girl @ 2010 02 11, 00:15)
Vertas laukimo sis grozis buvo

wub.gif kaip is Ciurlionio paveikslu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 02 10, 23:23)
Gavau gavau gavauu... yahoo.gif Mainu foto gavau!!! Nuostabi fotografija, tiesiog nuostabi wub.gif  Aciu Degutei!!!!!
Dabar paspausta po daug sunkiu kygu guli, nes atejo aplankstyta... unsure.gif Nu bet manau issitiesins ir gales papuosti mano siena rolleyes.gif

pa ga liau thumbup.gif Pritariu Pukei - labai primena Čiurlionį wub.gif pasakiška... wub.gif
Atsakyti
Cgirl, tikrai labai grazu darba gavai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 02 11, 11:40)

islaikyma nusistatyk bent jau 125/s smile.gif jei tamsios fto gaunas, kelk ISO. jei nesireguliuoja, statyk ant auto ir taupyk fotikui tongue.gif 

reguliuojasi iso iki 1600..aciu labai, kai maze atsikels bandysiu...o taupyt nelabai iseina kolkas, nes su maziuke sedziu...kol dirbt pilna darbo pradesiu dar teks kokius metelius su muiline zaist blush2.gif
Atsakyti
Tikrai, primena Ciurlioni mano dovana bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos retai čia beužsuku blush2.gif , bet smagu užėjus pamatyti, kad veiksmas čia ir toliau vyksta 4u.gif
Ateinu čia su žinia ax.gif ir noriu pakviesti į parodą
user posted image

O tos, kurios negalės ateiti į atidarymą parodą galės aplankyti I, II, III,IV nuo 16.00 val. iki 19.00 val.

Atsakyti