Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2010 02 08, 15:16)
padariau ax.gif  biggrin.gif

Nu gudriai čia padarei biggrin.gif

Sadi - a nieks nesikeičia? einam šnd wc fotkint? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 vasario 2010 - 15:35
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 08, 15:35)
Nu gudriai čia padarei biggrin.gif
Sadi - a nieks nesikeičia? einam šnd wc fotkint? biggrin.gif

kur jau einat? kada einat? koki WC? va kokia smalsi as biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif o va Sadi niekaip neprisišaukiu biggrin.gif

Žinok čia baisiai ilga istorija... doh.gif

Jei trumpai, tai socialinė akcija - paremk darželį ax.gif kadangi tėvai dažniausiai apsiriboja tik rūbinėlių erdvėmis, tai nėra matę, kokio stovio santechnika naudojasi jų vaikai unsure.gif

mūsų valstybei (tiksliau savivaldybei) mūsų vaikai eilinį syki, švelniai tariant - dzin - tai tenka tėvų prašyt pagalbos ax.gif

Atsakyti
Pepperoni, na jo..liūdna kai taip..
Atsakyti
joa - kai nesigilini, vedi kasdien ir viskas... bet kai pradedi veltis į visą sistemą - tai rimtai norisi pasprogdint keletą pastatų su visais ten sėdinčiais... gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 vasario 2010 - 16:10
KVIECIU DALYVAUTI FOTOKONKURSE smile.gif

Fotokonkursas!!! Meilės akcentai

Nori laimėti bilietą porai į Elfų teatro miuziklą lyrinę – komediją „MEILĖ BE AKCENTO“, kuris vyks vasario 14 dieną 18h?

Taip? Tai dalyvauk ELFŲ TEATRO fotografijų konkurse!!! Siųsk mums nuotrauką su savo mylimuoju, kuri spinduliuotų Jūsų meilę. Laimingoji porelė laimės bilietą porai į miuziklą!

Nuotraukas su tema UŽ MEILĘ siuskite el. paštu elfuteatras@gmail.com iki penktadienio 11h. Laimėtojas bus paskelbtas svetainėje www.elfuteatras.lt penktadienį po pietų.

Dėmesio! Visos meilę spinduliuojančios porelės Elfų teatre gaus 30 proc. nuolaidą poros bilietui.

www.elfuteatras.lt

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 08, 16:02)
Asta, prajuokinai biggrin.gif
LA

labai faina smile.gif

Atsakyti
Sea, kur Liepa su suniuku, pamaniau, zaislinis doh.gif man kiemas patiko smile.gif pritariu komplimentams Liepai wub.gif

del Sadi issviesinimo irgi pritariu, bet grazu ta ziema, sniegas wub.gif

Peperoni biggrin.gif as visada labai labai laukiu pavasario, o simet keistai ir ziema man patinka smile.gif

mano kadrai tai buitiniai, vaikai, ner ka parodyt lotuliukas.gif

vat pas Zoluba paskaitos prasidejo, patiko pati pirmoji wub.gif apie sviesa kalbejo smile.gif
Atsakyti
Puke, aciu uz komplimentus mano ožkutei biggrin.gif
pasidalink su mumis ką išmoksi mirksiukas.gif

fotokonkursas bigsmile.gif tik kaži ar nuotrauka su šunim tiks g.gif lotuliukas.gif

Ediper, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 08 vasario 2010 - 18:09
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 08, 19:08)

fotokonkursas bigsmile.gif  tik kaži ar nuotrauka su šunim tiks g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Man labai reikia jusu pagalbos, Kai dukryte uzmiega vis paskaitau jusu bendravimus nuo pradziu, iveikiau 9 temas, paskui atradau tema nauja kur mergaites mokosi fotografuoti... nebespeju nieko skaityti....Susiduriau su problema. Fotografuoju muiline(neleidzia finansai kol kas isigyti ko nors padoresnio o ir pirma su situo reik susidraugaut) su tokiu...My Webpage turiu instrukcija, bet ten tiek mazai parasyta, kad nieko neissiaiskinau doh.gif Bandziau vadovautis jusu pirmomis temomis...fotografuoti macro(visai nesigauna) schmoll.gif Atsisakiau blykstes, bet nuotraukos iseina negrazios,isplaukia doh.gif Padekit man nemoksai, kaip nufotografuoti labai judanti vaika, o kad fonas butu isplaukes(vaikas ryskus)kokius nustatymus statyti? Bandziau internete ziureti is nuotrauku, bet jos apkarpytos ir neraso. Domejausi pas pradedancias tuo paciu klausimu, patare daryti namu darbus, nespeju dasivyti blush2.gif
Atsakyti
Gavau gavau gavauu... yahoo.gif Mainu foto gavau!!! Nuostabi fotografija, tiesiog nuostabi wub.gif Aciu Degutei!!!!!
Dabar paspausta po daug sunkiu kygu guli, nes atejo aplankstyta... unsure.gif Nu bet manau issitiesins ir gales papuosti mano siena rolleyes.gif
Atsakyti