Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aš su techniniu pasidomėjimu ax.gif per ką, kaip, kokios programos (ar copy/paste) dėka įkeliat foto iš fotiko į pc? ax.gif
Atsakyti
Aš tai per adobe bridge keliu paskutiniu metu, jei mano nuomone kam įdomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2010 02 03, 11:14)
Aš tai per adobe bridge keliu paskutiniu metu, jei mano nuomone kam įdomi  4u.gif

ar greit kelia?

aš picasa iki dabar naudojau - nu bet vėžlių vėžlys jinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 03, 11:21)
ar greit kelia?

aš picasa iki dabar naudojau - nu bet vėžlių vėžlys jinai  doh.gif

keliu copy/paste, nes kitu atveju foto numeravimas man nusimusa. Kelia normaliai jei ne raw.
Atsakyti
Normaliai atrodo. Neturiu su kuo lygint tai nežinau ar greitai. Seniau per canono spec kažkokią programą keldavau, bet ant 7 windows neveikti biggrin.gif tai panašiai man jos abi dirba kas liečia greitį. ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 03, 10:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 02 03, 10:10)
Tradicijos gal ne, bet užuomazgų būna:)))
http://www.balsas.lt...ratininkai-foto

blink.gif OMG !! nekoks vaizdelis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 03, 11:09)
aš su techniniu pasidomėjimu  ax.gif  per ką, kaip, kokios programos (ar copy/paste) dėka įkeliat foto iš fotiko į pc?  ax.gif

per canon progr. smile.gif nigerai kazkas?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 02 03, 11:38)
keliu copy/paste, nes kitu atveju foto numeravimas man nusimusa. Kelia normaliai jei ne raw.

ir aš keliu copy/paste smile.gif o kokiu tikslu reik naudoti tarpinę programą? Vistiek jei raw'ai, tai tvarkai ir paskui sudedi į vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 02 03, 11:42)
per canon progr.  smile.gif nigerai kazkas?

ieškau greičio biggrin.gif ax.gif

Ačiū už info - bandysiu dar per bridžą kelt...

nes copy/paste - tai užsikinisimas - maniškis kas 100 kadrų kataloguoja - tai žaidimas su kiekvienu... doh.gif o plius dar raw'ai gi...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 03, 11:37)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  iš C-girl gyvenime nesitikėjau išgirst kažko panašaus  lotuliukas.gif
Ateis tuo ms_'as ir dės Tau moralą, kaip kad Rūtai čia kada atskaitė FB hihihi.gif apie papūgą šaldytuve  biggrin.gif

ei ei tik negasdink manim cgirlo, nes supyks be jokio teisinio pagrindo ant manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 02 03, 09:37)
iš C-girl gyvenime nesitikėjau išgirst kažko panašaus  lotuliukas.gif
Ateis tuo ms_'as ir dės Tau moralą, kaip kad Rūtai čia kada atskaitė FB hihihi.gif apie papūgą šaldytuve  biggrin.gif

O ka pasakiau? lotuliukas.gif

Nieko nezinau nei apie papuga, nei saldytuva... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 03, 12:58)
ei ei tik negasdink manim cgirlo,

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 04 vasario 2010 - 00:07

Ką manot?

Trys portretai
user posted image

Prieš kelionę
user posted image

Įkalinta vienatvės
user posted image

Atsakyti
Sea, antra man visai nelimpa. o pirma ir trečia kažko turi. pirmą bandyčiau be spalvų palikt. tie portretai, kitos detalės kuria tą atmosferą, kurios norisi. trečia tiesiog tokia miela, rami, liūdna klasikinė nuotrauka.
Atsakyti