aš tai noriu sulieknėti. spėju, tai susiję ir su tuo, ko noriu fotografijos srityje
jei rimčiau.. nežinau ko tiksliai noriu. pasitenkinimo tuo, ką darau. kad sektųsi sumanymai. kad matyčiau. kad atsirastų idėjų. kad būtų gera nuotaika ir jinai padėtų fotografuoti. nes dabar toks metas, kai kyla jausmas, kad manęs net draugai ėmė šalintis.
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 30, 23:34)
gerai, tik aš dar palakstysiu B... gatvėm kokį mėnesį)))
O ko tau norisi? neparasei
aš irgi užsiėmus kūno tobulinimu
O šiaip, tokių pat norų turėjau prieš metus kokius ... (čia matyt kai 30-metis sustuksi kažkur į smegenis - visoms įsijungia signalizacijos mygtukai )
dabar net nežinau ko noriu... ai, bendrai žinau noriu išlošt milijoną, kad galėčiau įsigyt technikos noriu sutikt įdomių modelių, noriu kaifuot nuo to, ką darau... ždž - svajuko dramblionės
QUOTE(sayonara @ 2010 01 31, 09:01)
aš tai noriu sulieknėti. spėju, tai susiję ir su tuo, ko noriu fotografijos srityje
jei rimčiau.. nežinau ko tiksliai noriu. pasitenkinimo tuo, ką darau. kad sektųsi sumanymai. kad matyčiau. kad atsirastų idėjų. kad būtų gera nuotaika ir jinai padėtų fotografuoti. nes dabar toks metas, kai kyla jausmas, kad manęs net draugai ėmė šalintis.
Sayon, rimtai metas sulieknet jei jau draugai šalinas
o jei rimtai - tai linkiu, kad norai išsipildytų
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 31, 10:08)
Pepperoni, o loterijoj losi? realus tie tavo norai
..pagalvojau, gal 30 metu, mes pradedam i save kitaip ziuret, vertint ir mylet
nea čia kaip tam anekdote, kai Dievas liepė bent jau bilietą nusipirkt
nesekasi man tose loterijose - tai ir nemėtau pinigų bilietams... taupau atseit
manau, kad taip, Rūta tiesiog perkratom, kas buvo iki, ir kas bus po... pervertinam daugelį dalykų... matyt iš to ateina visokie nude ir pan
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 31, 14:04)
kokie zmones pasirode gera linkme tema uzsisuko vadinasi maciau skaitanciu daugiau siandien, bet tik skaitanciu
Westa, parodyk didesne nuotrauka
Westa, parodyk didesne nuotrauka
tai kad nežinau kaip tą padaryt .. fotkė telefonu fotkinta .. ne itin kokios kokybės taip ir gyvenam ...
o dėl temos ko čia dabar .. ne pirmą ne paskutinį kartą tema merdi.. bet jei iki šiol nenunyko, vadinasi reik jos.. ateis renesansas, kur jis dings
Aš irgi noriu fotografuoti nuogą kūną... aprengti šėšėliais... pabandyti subtiliai pateikti...
jetus kokie norai! tai jus darykit,o nenorekit ! as tai ziureti noriu