Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aš tai noriu sulieknėti. spėju, tai susiję ir su tuo, ko noriu fotografijos srityje biggrin.gif

jei rimčiau.. nežinau ko tiksliai noriu. pasitenkinimo tuo, ką darau. kad sektųsi sumanymai. kad matyčiau. kad atsirastų idėjų. kad būtų gera nuotaika ir jinai padėtų fotografuoti. nes dabar toks metas, kai kyla jausmas, kad manęs net draugai ėmė šalintis.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 30, 23:34)

biggrin.gif gerai, tik aš dar palakstysiu B...  gatvėm kokį mėnesįsmile.gif)))

O ko tau norisi? neparasei mirksiukas.gif

biggrin.gif aš irgi užsiėmus kūno tobulinimu biggrin.gif
O šiaip, tokių pat norų turėjau prieš metus kokius ... ax.gif (čia matyt kai 30-metis sustuksi kažkur į smegenis - visoms įsijungia signalizacijos mygtukai lotuliukas.gif )

dabar net nežinau ko noriu... ax.gif ai, bendrai žinau biggrin.gif noriu išlošt milijoną, kad galėčiau įsigyt technikos hihihi.gif noriu sutikt įdomių modelių, noriu kaifuot nuo to, ką darau... ždž - svajuko dramblionės biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 01 31, 09:01)
aš tai noriu sulieknėti. spėju, tai susiję ir su tuo, ko noriu fotografijos srityje biggrin.gif

jei rimčiau.. nežinau ko tiksliai noriu. pasitenkinimo tuo, ką darau. kad sektųsi sumanymai. kad matyčiau. kad atsirastų idėjų. kad būtų gera nuotaika ir jinai padėtų fotografuoti. nes dabar toks metas, kai kyla jausmas, kad manęs net draugai ėmė šalintis.

Sayon, rimtai metas sulieknet tongue.gif biggrin.gif jei jau draugai šalinas lotuliukas.gif
o jei rimtai - tai linkiu, kad norai išsipildytų 4u.gif
Atsakyti
Sayonara, tikri draugai nesisalina no matter what 4u.gif o visko ko nori ir turesi wub.gif

Pepperoni, o loterijoj losi? realus tie tavo norai biggrin.gif

..pagalvojau, gal 30 metu, mes pradedam i save kitaip ziuret, vertint ir mylet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 31, 10:08)

Pepperoni, o loterijoj losi? realus tie tavo norai biggrin.gif
..pagalvojau, gal 30 metu, mes pradedam i save kitaip ziuret, vertint ir mylet  g.gif

nea lotuliukas.gif čia kaip tam anekdote, kai Dievas liepė bent jau bilietą nusipirkt biggrin.gif
nesekasi man tose loterijose - tai ir nemėtau pinigų bilietams... ax.gif taupau atseit hihihi.gif

manau, kad taip, Rūta smile.gif tiesiog perkratom, kas buvo iki, ir kas bus po... pervertinam daugelį dalykų... matyt iš to ateina visokie nude ir pan smile.gif
Atsakyti
ogo klausykit tema kokia linkme pasisuko.. smile.gif smile.gif dar kiek ir moderatorė išmes jus į skyrių ,,Dieta" hihihi.gif

pas mane viskas tas pats.. tas pats crosas ta pati tematika .. jokio tobulėjimo schmoll.gif

user posted image

sayonara tavo fotkė paskutinė gerulė.. aišku kabinėtis galima, bet nenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 sausio 2010 - 13:51
kokie zmones pasirode bigsmile.gif gera linkme tema uzsisuko vadinasi biggrin.gif maciau skaitanciu daugiau siandien, bet tik skaitanciu tongue.gif
Westa, parodyk didesne nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 31, 14:04)
kokie zmones pasirode bigsmile.gif  gera linkme tema uzsisuko vadinasi biggrin.gif maciau skaitanciu daugiau siandien, bet tik skaitanciu tongue.gif
Westa, parodyk didesne nuotrauka 4u.gif

tai kad nežinau kaip tą padaryt .. fotkė telefonu fotkinta biggrin.gif biggrin.gif .. ne itin kokios kokybės hihihi.gif taip ir gyvenam ...

o dėl temos ko čia dabar .. ne pirmą ne paskutinį kartą tema merdi.. bet jei iki šiol nenunyko, vadinasi reik jos.. ateis renesansas, kur jis dings smile.gif
Atsakyti
Ech, kaip tema pasisuko...

Ir as noriu... sukusti, tobuleti, kaifuoti, kurti... ir loterija nepakenktu. Zodz, paprasta as.

Beje, salciausia siu metu diena issitraukiau juostinuka ir drebanciom rankom ejau fotkint. Ruta, pakopinau tave blush2.gif
user posted image

O cia tiesiog siaip pora pastebejimu.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Opa biggrin.gif

Pabo Latino brunette.gif
user posted image
Papildyta:

sninga..ilgesiu
user posted image

mastau.gif
Atsakyti
Gražu...ta kur sninga man
Atsakyti
topsecret.gif Aš irgi noriu fotografuoti nuogą kūną... aprengti šėšėliais... pabandyti subtiliai pateikti...
Atsakyti
jetus kokie norai! tai jus darykit,o nenorekit ! biggrin.gif as tai ziureti noriu smile.gif
Atsakyti