man tai FB ne nuo čia prasidėjo, čia irgi nepuoliau apie tai plėstis, tai jaučiuos daugmaž rami, kad liksiu prie "niekas nekaltas".
Kaži ar čia FB "kaltas" - ne kartą jau tų "sausrų tylų" buvo ...
gal niekas nekaltas, o gal ir rasim kaltą tauta reikalauja kraujo
jei rimtai, jeigu tema tapo mažai kam reikalinga.. tai va taip va ir būna.. aš turiu daug sentimentų temai, deja, pati labai mažai prisidedu prie jos gyvavimo, todėl lieka tik su apgailestavimu stebėti ir liūdėti. aš nežinau, ką reikėtų daryti, kad tema atgytų.
jei rimtai, jeigu tema tapo mažai kam reikalinga.. tai va taip va ir būna.. aš turiu daug sentimentų temai, deja, pati labai mažai prisidedu prie jos gyvavimo, todėl lieka tik su apgailestavimu stebėti ir liūdėti. aš nežinau, ką reikėtų daryti, kad tema atgytų.
+2010 01 30, 15:36-->
skandaliste
QUOTE(hi @ 2010 01 30, 15:36)
galima padaryt skandalą, kad sulėktų moderatoriai
skandaliste
QUOTE(Peperoni @ 2010 01 30, 15:44)
skandaliste
Aš idėją pasiūliau
Galiu ir dar:
- sukurk skyrelio gaivinimo šūkį
- sukurk eilėraštį apie skyrelį
- galima dėt pilnaties nuotraukas
negali šitaip būt, kad net pilnatis nepadėtų
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 30, 19:12)
man nuogo kūno nuotraukų norisi..ir fotografuot noriu nude ir nusifotografuot:) galvoju čia amžius turbūt toks:)))
Ko jums norisi? na kas su fotografija susiję
Tu kai atvažiuosi Kaunan, prašom į svečius Aš labai rimtai noriu Tave nufotkint Manau galiu kalbėt ir už Dainą
+2010 01 30, 21:04-->
gerai, tik aš dar palakstysiu B... gatvėm kokį mėnesį)))
O ko tau norisi? neparasei
QUOTE(hi @ 2010 01 30, 21:04)
man tai pripažinimo
QUOTE(Peperoni @ 2010 01 30, 21:26)
Tu kai atvažiuosi Kaunan, prašom į svečius Aš labai rimtai noriu Tave nufotkint Manau galiu kalbėt ir už Dainą
gerai, tik aš dar palakstysiu B... gatvėm kokį mėnesį)))
O ko tau norisi? neparasei
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 30, 19:12)
Man lygiai to paties norisi ko Tau
Jauciu tikrai amzius kaltas, senatves baime ir t.t., tai kol dar tokia "vartojimui tinkanti" norisi isiamzinti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 30, 23:50)
Man lygiai to paties norisi ko Tau
Jauciu tikrai amzius kaltas, senatves baime ir t.t., tai kol dar tokia "vartojimui tinkanti" norisi isiamzinti