Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2010 01 26, 12:19)

lotuliukas.gif

Cgirl, grazi nuotrauka wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 26, 12:27)
lotuliukas.gif 
Cgirl, grazi nuotrauka wub.gif

iš to strioko - net pamiršau ir aš pagirt biggrin.gif man kažkaip įdomiai ir gražiai ta erdvė apačioj groja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 01 26, 12:29)
iš to strioko - net pamiršau ir aš pagirt  biggrin.gif man kažkaip įdomiai ir gražiai ta erdvė apačioj groja  thumbup.gif

biggrin.gif

Atsakyti
visgi dar liko gyvybes temoj... pries savaite ieskojau, tai net neradau - taip ilgai niekas nerase...
pasigirt neturiu kuo, nefotografuoju gal pusmeti - tai laiko tai noro nera. tikejaus per atostogas atsigauti - taigi su vaikais buvau... net ner ka rodyt - bet kas bet kaip ir be fokuso, ziurint kad i bedas nepakliutu... matyt lauksiu geresniu laiku ir vel bandysiu i kokius kursus eiti
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2010 01 26, 13:12)
visgi dar liko gyvybes temoj... pries savaite ieskojau, tai net neradau - taip ilgai niekas nerase...
pasigirt neturiu kuo, nefotografuoju gal pusmeti - tai laiko tai noro nera. tikejaus per atostogas atsigauti - taigi su vaikais buvau... net ner ka rodyt - bet kas bet kaip ir be fokuso, ziurint kad i bedas nepakliutu... matyt lauksiu geresniu laiku ir vel bandysiu i kokius kursus eiti

BN, smagu tave matyt cia 4u.gif parodyk nors viena, bet kaip ir be fokuso biggrin.gif
Atsakyti
BN, kur dingus tiek laiko buvai? ir FB nebesimato tavęs visiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 26, 12:18)
cia as ne apie save, o siaip bendrai apie stebuklus ir ju laukima 4u.gif

na aš bisk kitokio stebuklo šiuo metu laukiu. Kad vienam stebuklui būtų viskas gerai. Škias...surimtėjau..
Bet drugelių (jokiom ne perkeltinėm reikšmėm) vis tiek noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 sausio 2010 - 17:11
C-girl, tavo foto man labai wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau pasigedusiu manes... 10 dienu atostogavau, pries tai sirgau, o dabar ariu kaip jautis po 12-14 valandu... Pasizadu paieskoti ko nors ir ideti kadra jau si savaitgali...
Atsakyti
Ei, jau laikas čia jaukiai susiburt biggrin.gif
http://day.lt/diena/2010.01.29
Atsakyti
Aciu cioces uz komplimentus 4u.gif

Gaila man sios merdincios temos...o gal jau visos ismokom visko? biggrin.gif g.gif

BN, ieskok ko nors greiciau ir dek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 30, 00:14)
Aciu cioces uz komplimentus 4u.gif

Gaila man sios merdincios temos...o gal jau visos ismokom visko? biggrin.gif  g.gif

BN, ieskok ko nors greiciau ir dek biggrin.gif

ir man gaila. reiktų atrinkti, kuri pirma FB užsiregistravo ir ėmė kvietinėti kitas ir.. nubausti..smile.gif))
Atsakyti