Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2010 01 19, 15:01)
hi:) oho, kas cia per monstras pas tave blink.gif

taigi augintinė mano. Gyvalazdė:]

va daugiau kaip atrodo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 sausio 2010 - 15:21
smile.gif+2010 01 19, 15:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 01 19, 15:20)
taigi augintinė mano. Gyvalazdė:]

va daugiau kaip atrodo:)

oho bigsmile.gif biggrin.gif kas katinus, kas gyvalazdes biggrin.gif bet ispudingas gyvis thumbup.gif
Atsakyti
turiu aš ir katiną biggrin.gif
Atsakyti
Nikke, man tai 3-ioje foto daugiau erdvės norėtusi, o šeip tai gražu. smile.gif
hi, čia jau suaugus gyvalazdė ar mažytė dar? Auginau ir aš jas. biggrin.gif
Atsakyti
suaugus, mažai neturiu gaubliuko:)
Atsakyti
kadangi visai apsileidau, tai vardan sporto rodau vieną neseną foto. galite įtarti kokybės bėdas, ale jos greičiausiai kilo dėl to, kad juosta ne skenuota, o perfotografuota neturint tam tinkamų įgūdžių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Man ši tokia padūmavus, jauki. Labai labai wub.gif
Atsakyti
..kad tema nemerdetu ir nenukrypstant nuo temos.. jau savaite turiu nauja augintine ir as biggrin.gif zvengaliojau is jusu auginamu gyvalazdziu, o pati boruzele auginu biggrin.gif idesiu nuotrauku kuria diena, supazindinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 25, 16:06)
..kad tema nemerdetu ir nenukrypstant nuo temos.. jau savaite turiu nauja augintine ir as biggrin.gif  zvengaliojau is jusu auginamu gyvalazdziu, o pati boruzele auginu biggrin.gif idesiu nuotrauku kuria diena, supazindinsiu biggrin.gif

As irgi nuo temos nenukrypsiu. biggrin.gif
Bet Sea, koks gi cia auginimas? biggrin.gif Va, pas mane pilna palange mieganciu boruzeliu. Kiekviena karta dulkes valydama turiu atsargiai jas perkilnoti. biggrin.gif Sale pasviecia - prabunda, ropineja. Po to vel miega.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 25, 15:06)
zvengaliojau is jusu auginamu gyvalazdziu, o pati boruzele auginu biggrin.gif idesiu nuotrauku kuria diena, supazindinsiu biggrin.gif

o aš visai norėčiau naminių drugelių, et... biggrin.gif
Atsakyti
Gavau , Gavau !! ir as gavau mainu nuotrauka wub.gif thumbup.gif rolleyes.gif gaila tik nezinau kam dekoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2010 01 25, 15:53)
As irgi nuo temos nenukrypsiu.  biggrin.gif
Bet Sea, koks gi cia auginimas?  biggrin.gif Va, pas mane pilna palange mieganciu boruzeliu. Kiekviena karta dulkes valydama turiu atsargiai jas perkilnoti.  biggrin.gif Sale pasviecia - prabunda, ropineja. Po to vel miega.

na pas mane ji vienintele ir gyva, tai ir pasidziaugiau, nes nezinojau, kad jos taip ziemoja ant palangiu biggrin.gif

smile.gif+2010 01 25, 18:15-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 01 25, 18:15)
o aš visai norėčiau naminių drugelių, et... biggrin.gif

naktiniu plastakiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 25 sausio 2010 - 21:49