Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2010 01 14, 08:23)
nenoriu būti grubi, bet..

Nu va...dabar bijosiu ir susitikti unsure.gif juokauju lotuliukas.gif

Na man labai smagu, kad nuotrauka patiko rolleyes.gif

O as turbut likau vienintele belaukianti savo mainu foto g.gif Na bet as esu lb toli, ir kantrybe apsisarvavusi, taigi laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 14, 08:56)
Nu va...dabar bijosiu ir susitikti unsure.gif  juokauju lotuliukas.gif

Na man labai smagu, kad nuotrauka patiko rolleyes.gif

O as turbut likau vienintele belaukianti savo mainu foto g.gif  Na bet as esu lb toli, ir kantrybe apsisarvavusi, taigi laukiu ax.gif

šiaip bijoti yra ko. nes aš kai prašnenku, tai neužsičiaupiu.. todėl jeigu kas nors ką nors nori pasakyti ir pasireikšti, nekvieskit manęs į meetus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 01 13, 00:36)
biggrin.gif Na pagaliau... Soriukas, kad gal spalviskai nepataikiau, bet nieko oranzinio neturejau blush2.gif

Prajuokinai biggrin.gif na ką darysi, nelabai madinga oranžinė spalva fotografijoje lotuliukas.gif O vat JB pritaikysiu visur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 14, 09:38)
šiaip bijoti yra ko. nes aš kai prašnenku, tai neužsičiaupiu.. todėl jeigu kas nors ką nors nori pasakyti ir pasireikšti, nekvieskit manęs į meetus smile.gif 4u.gif

Tai liuks, nes as nedaug kalbu biggrin.gif galetum kalbeti uz dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 14, 09:38)

dar neteko man su tavim tokia bendraut, kokia cia aprasei save biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 14, 18:06)
dar neteko man su tavim tokia bendraut, kokia cia aprasei save biggrin.gif  tongue.gif

Tu gal nepastabi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
peperoni, dekui uz info. Paziurejau kur mano dovanele, tai raso "Origin Post is Preparing Shipment" thumbup.gif Kadangi tai registruotas laiskas, tai kol praeina visus ten, tai ir trunka.
Oi laukiu laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 15, 02:09)
peperoni, dekui uz info. Paziurejau kur mano dovanele, tai raso "Origin Post is Preparing Shipment" thumbup.gif  Kadangi tai registruotas laiskas, tai kol praeina visus ten, tai ir trunka.
Oi laukiu laukiu thumbup.gif

Liuks thumbup.gif svarbiausia, kad nepasimete thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2010 01 13, 11:03)
Vasaraite, man tai uzkliuvo keisti tavo nuotrauku formatai. Cia specialiai taip karpei? Man tai zinok toks "savivaliavimas" hihihi.gif nelabai ziurisi.  g.gif  Mano ribotu supratimu, yra keli tipiniai formatai, kurie yra malonus akiai, ir ju lauzymas turi buti labiau pagristas.  g.gif
Siaip trecia ir man labai miela.  wub.gif

Per pirmaja pamoka FM pasake jog nuotraukos formatas gali buti kos nori, tai ir karpau kaip mano kreiva akis mato lotuliukas.gif

Kadangi daugumai patiko trecia, tai keliu dar viena panasia ir mano akei geresne, lauksiu komentaru blush2.gif
user posted image

O cia dar vienas eksperimentas, vykes nevykes Jums spresti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 15, 11:01)
Per pirmaja pamoka FM pasake jog nuotraukos formatas gali buti kos nori, tai ir karpau kaip mano kreiva akis mato lotuliukas.gif

Kadangi daugumai patiko trecia, tai keliu dar viena panasia ir mano akei geresne, lauksiu komentaru blush2.gif
user posted image

O cia dar vienas eksperimentas, vykes nevykes Jums spresti blush2.gif
user posted image

Man viskas kaip ir grazu, tik horizontas praktiskai perviduri, dar bandyciau mazinti ta sniega seselije ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 15, 11:01)

1-oji grazi labai mirksiukas.gif
2-ji man kzkaip per daug ten to kazko,ar tai per tirstas g.gif nzn ne kaip issireiksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 14, 21:28)
Tu gal nepastabi biggrin.gif tongue.gif

tikriausiai tongue.gif

kokios gražios dienos prasidėjo wub.gif
Atsakyti