Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2010 01 13, 09:28)
c-girl, ai, pamiršau vakar parašyti - ne per skysta..smile.gif)) jeigu nori dar didesnių įtikinėjimų, galiu asmeniškai įtikinti, kad tiko, patiko ir tikrai stalčiun nemesiu biggrin.gif

O kad Tu zinotum, kaip C-girl pergyveno, kad nepataikys hihihi.gif
Atsakyti
Vasaraite, man tai uzkliuvo keisti tavo nuotrauku formatai. Cia specialiai taip karpei? Man tai zinok toks "savivaliavimas" hihihi.gif nelabai ziurisi. g.gif Mano ribotu supratimu, yra keli tipiniai formatai, kurie yra malonus akiai, ir ju lauzymas turi buti labiau pagristas. g.gif
Siaip trecia ir man labai miela. wub.gif

C-girl, kai pernai rasei, kad bijai siusti zmogui, kuri istraukei, as pagalvojau, kad greiciausiai apie Sayonara eina kalba. laugh.gif

Peperoni, o tu rodei, ka siuntei? Kazkaip praleidau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 13 sausio 2010 - 10:05
QUOTE(Nikkė @ 2010 01 13, 10:03)

Peperoni, o tu rodei, ka siuntei? Kazkaip praleidau.

Va sia siunciau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 01 13, 09:35)

C-girl, kai pernai rasei, kad bijai siusti zmogui, kuri istraukei, as pagalvojau, kad greiciausiai apie Sayonara eina kalba. laugh.gif

ale tai mano reputacija nekokia, ania? aš ką, baisuoklė kokia tais, pasikėlus ir viskuo nepatenkinta?? unsure.gif NIFIGA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 13, 10:27)
ale tai mano reputacija nekokia, ania? aš ką, baisuoklė kokia tais, pasikėlus ir viskuo nepatenkinta?? unsure.gif NIFIGA biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 13, 11:27)

Gal ir galėčiau pasisakyti apie tamstos reputaciją, ale labai bijau... scare.gif laugh.gif

Ne apie žmogaus bjaurumą/švelnumą čia kalba, o apie nuotraukų subtilumą. smile.gif Ai, nors aš visoms iš jūsų bijočiau ką nors siųsti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2010 01 13, 12:37)
Ai, nors aš visoms iš jūsų bijočiau ką nors siųsti.  biggrin.gif

dar viena cioce atsirado laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 09, 02:53)
Emilija, nuosirdziai dekoju uz nuostabu atviruka wub.gif Labai labai grazus wub.gif Pakele siandien nuotaika thumbup.gif
Bet kiek suprantu, cia dar ne mano mainu nuotrauka ar ne... biggrin.gif kiek pamenu Emilija ne vienai siunte atvirukus? ax.gif

Prašom ax.gif biški pasiuntinėjau atviruku šįmet, nes atsispausdinau nemažai smile.gif smagu kad patiko smile.gif
Atsakyti
LAuke, kaip pasakoje wub.gif . TAip grazu!! Ejau su maziuku i lauka prigriebiau fotika. Tai lyg ir norisi viska fotografuoti, bet kazkaip tokioooo kazko ir nera. unsure.gif

Nieko nedariau su nuotrauka, labai noreciau patarimo, kaip galima susvelninti ja. blush2.gif

user posted image

ir dar viena
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 13 sausio 2010 - 16:40
QUOTE(Iriska @ 2010 01 13, 17:38)

blink.gif blink.gif blink.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ASs ne ten parasiau doh.gif doh.gif Perkelkit i pradedanciuosius unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 13, 09:28)
c-girl, ai, pamiršau vakar parašyti - ne per skysta..smile.gif)) jeigu nori dar didesnių įtikinėjimų, galiu asmeniškai įtikinti, kad tiko, patiko ir tikrai stalčiun nemesiu biggrin.gif

karsta.gif

Nereikia irodymu, tikiu biggrin.gif nebent nori pasirodyti, tai su mielu noru paziureciau mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2010 01 13, 09:35)

biggrin.gif blush2.gif

Nu va, pasirodo ne as viena..... biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 01 13, 10:27)

Susitikt su tavim nebijociau, jauciu kad esi geras ir fainas zmogiukas, bet va nuotrauka bijojau siust blush2.gif vos isterijos priepolis neistiko kai pamaciau ka istraukiau, nes mintyse galvojau pries tai "jezus kad tik ne kristina, kad tik ne..." lotuliukas.gif ir bac bigsmile.gif lotuliukas.gif
Ne del to, kad baisuokle, ar pasikelus, ar kas nors blogo, o todel kad tavo stilius ir skonis fotografijoj na....toks NE skystas...o pas mane nuotraukos aplamai tik vaikai ir veidai, viena kita ne portretine ir tos tokios svelnios, na skyystos mano manymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 13, 23:12)
karsta.gif

Nereikia irodymu, tikiu biggrin.gif  nebent nori pasirodyti, tai su mielu noru paziureciau mirksiukas.gif
biggrin.gif  blush2.gif
Nu va, pasirodo ne as viena..... biggrin.gif
Susitikt su tavim nebijociau, jauciu kad esi geras ir fainas zmogiukas, bet va nuotrauka bijojau siust blush2.gif  vos isterijos priepolis neistiko kai pamaciau ka istraukiau, nes mintyse galvojau pries tai "jezus kad tik ne kristina, kad tik ne..." lotuliukas.gif ir bac bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Ne del to, kad baisuokle, ar pasikelus, ar kas nors blogo, o todel kad tavo stilius ir skonis fotografijoj na....toks NE skystas...o pas mane nuotraukos aplamai tik vaikai ir veidai, viena kita ne portretine ir tos tokios svelnios, na skyystos mano manymu blush2.gif

nenoriu būti grubi, bet.. NUSIKALBI..biggrin.gif labai faina nuotrauka.. o Tavo šeimos nuotraukos tokios neskystos, kad norėčiau tokias neskystas daryti.. 4u.gif
Atsakyti