Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2010 01 08, 09:57)
nu nejuokauk  rolleyes.gif labai toli čia jį turi transportuot, palauksiu dar smile.gif

aaa... nu tada kitas reikalas... o ieškojai per tarptautines siuntas?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 01 08, 10:56)
aaa... nu tada kitas reikalas... o ieškojai per tarptautines siuntas?

aha, per tarptautines sako, kad iš Rodūnios kelio išsiųsta. daugiau nieko.
va, radau jau ten, toli smile.gif
'Service(s): Registered Mail™
Status: Origin Post is Preparing Shipment

We have received notice that the originating post is preparing to dispatch this mail piece. '

nu gal ir pasieks adresatą smile.gif
Atsakyti
gal kuri galit papasakoti kaip padaryti PS tokį efektą kaip lillyblue haze actiono? Tokį pablausimą nuotraukos. Kažkaip nesinori naudoti actionų unsure.gif Panašus rezultatas išeina sumažinus kontrastą ir pažaidus su curves, bet įtariu kad action'e kitaip daroma g.gif

aa, o dėl to flickr'o jau nuspręsta? aš tai norėčiau mūsų grupės, gal priverstų pasijudinti fotkinti ką geresnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 08 sausio 2010 - 18:06
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 08, 18:05)
gal kuri galit papasakoti kaip padaryti PS tokį efektą kaip lillyblue haze actiono? Tokį pablausimą nuotraukos. Kažkaip nesinori naudoti actionų  unsure.gif  Panašus rezultatas išeina sumažinus kontrastą ir pažaidus su curves, bet įtariu kad action'e kitaip daroma g.gif

aa, o dėl to flickr'o jau nuspręsta? aš tai norėčiau mūsų grupės, gal priverstų pasijudinti fotkinti ką geresnio  biggrin.gif

pabandyk levels pastumdyt 4u.gif
Atsakyti
Emilija, nuosirdziai dekoju uz nuostabu atviruka wub.gif Labai labai grazus wub.gif Pakele siandien nuotaika thumbup.gif
Bet kiek suprantu, cia dar ne mano mainu nuotrauka ar ne... biggrin.gif kiek pamenu Emilija ne vienai siunte atvirukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 09, 01:53)
Emilija, nuosirdziai dekoju uz nuostabu atviruka wub.gif Labai labai grazus wub.gif Pakele siandien nuotaika thumbup.gif
Bet kiek suprantu, cia dar ne mano mainu nuotrauka ar ne... biggrin.gif kiek pamenu Emilija ne vienai siunte atvirukus? ax.gif

mhm, Jurga, cia ne mainu foto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Bite, tu lyg turi Kata krepšį fotikui. Pas tave didesnis ar mažesnis? Radau eBay pigiau nei Lt, tik neapsisprendžiu ar užteks mažesnio ar vis tik imti didesnį. Ten be fotiko dar galima įdėti kokią blykste su papildomu objektyvu ar jau nebe?
Atsakyti
Ačiū visoms uz komentarus! 4u.gif

Atrodo, pribrendau naujam objektyvui. Dabar turiu Canon 40D + Canon 50mm 1.8. Labai myliu šita stiklą už gražu piešinį ir kokybę. Visgi nusprendžiau, kad jis per daug riboja. Na, kas is tos vaizdo kokybės, jei niekur netelpi ir nieko negali apimti. Taigi, reikia kažko platesnio.

Ilgai dūsavau prie Canon 17-55mm f/2.8 EF-S IS USM cry.gif biggrin.gif, bet visgi turbūt reikia pripažinti, kad tai man būtų per didelė investicija į hobį (Vilbros kaina - 3400 Lt.). Tai turbūt reikia apsistoti ties SIGMA 18-50mm f/2.8 (zoom'as, DC - Objektyvai, sukurti specialiai skaitmeniniams veidrodiniams fotoaparatams, EX - Objektyvai, turintys aukštos kokybės lešių). Be vaizdo stabilizacijos. Vilbros kaina - 1300 Lt.

Ką galvojate, mergaitės berniukai? Ar geriau ieskoti naudoto Canono? g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios. 4u.gif Su praėjusiomis šventėmis visas.
Pasirodysiu truputėlį.

Galva į baltą kamuolį pavirto.
Ir mintys ant grindų pabiro.

user posted image

O čia šiaip auto.

user posted image

user posted image

O čia Agnė. Kažkaip spėju, kad nepatiks. :}

user posted image user posted image
Atsakyti
Duoma, patiko tavo auto. antrasis labiau, tiksliau labai. Paskutine del tamsos labai uzsitriuksmavusi, man tai akis bado. O del pirmojo kadro, net nezinau, man toks jis per viduri tarp patiko/nepatiko.

Nikke, menkas is manes patarejas, taciau turejau Sigma, labai prastas pasitaike modelis, bent jau manes netenkino. Nors va Peppi berods su Sigma fotkina ir atsidziaugti negali.

Kaktuke, jei is tikro nebrangiai radai, galim gal kooperuotis... Tik as niekaip neissirenku ko noriu. doh.gif
Atsakyti
Per pūgas per vėją, Senis Šaltis ėjo.... ir atėjo smile.gif ačiū Wyšnia, man labai patiko nuotrauka thumbup.gif

Opa, parašysiu tau az.
Atsakyti
Opa, aciu!

Duoma, antras auto tikrai nuostabus! Ir niekaip neatsistebiu tavo sugebejimais naturaliai, paprastai, nesimaivant pozuoti. thumbup.gif
Atsakyti