Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2010 01 07, 12:51)
o Tau atrodo, kad man drąsos trūksta ar kada nors trūko? biggrin.gif

lotuliukas.gif mėnesio topas (viršūnė lietuviškai turbūt).

QUOTE(wyshnia @ 2010 01 07, 13:57)
Galvoju gal susikurt grupe flickery, kazka panasaus i 365. T.y. i diena po nuotrauka, ar po nuotrauka i savaite - kazka, tegu ne menisko, bet jums mielo, idomaus, kazkokius bandymus, na bet ka. Reiktu tik susigalvot sistema, kad apibrezt... Ka manot?

Taip taip taip (ats. į klausimą, ką manote).
Sistema? Hmmm, jei reiktų kas dieną dėt foto turbūt ne daug tokių atsirastų, gal per savaitę po kelias (ar tada, kai turi)? Po to komentaruose "balsuot" ir rinkt savaitės ar mėnesio "-iausią"? 365 krypsta jau į kažkokią metinę istoriją, visus metus viską filtruojam (gal ir filtruojam) per savo akies tęsinius smile.gif

Merginos, kodėl Jūs taip žavitės Zolubu? Kur galima pamatyti jo darbų?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 01 07, 14:50)
o buvai pradziamoksliuose?

Pas mus intensyvios studijos vyksta, tris dienas po tris paskaitas, tai butent pradziamoksli su namu darbais ir praejau mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2010 01 07, 14:57)
... Ka manot?

drinks_cheers.gif saunu, as irgi visom keturiom UZ, nes kai atlikinedavom ND tada ir pareigos jausma ir nora turejau blush2.gif O dabar tinginiukas kazkoks apsigyvenes manyje ir viska ant vaiku nurasau cool.gif doh.gif
Atsakyti
kas dar negavot mainu foto?

c-girl
Kaktuke
Boruzka
...?

-------------

del groupso - tai nzn kokiu cia princ tas foto dedam - gal tiesiog dedam ka turim pradzioj... g.gif bet periodiskumo tai vis tiek reik... g.gif

Atsakyti
Na aš manau, kad vis tiek turi būti kažkokia maža istorija, kad ir vienoje foto. Dėti ne dėl pačio dėjimo, o dėl to, kad nori kažką pasakyti (vaizdu (ir žodžiais). Tai bent kartą per savaitę kažką įdėsi. O dėti visiško š neleis savigarba (ką jau čia dėti, net fotografuoti neleis; nors jei š nufotografuosi efektingai... Bus nebe š wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 01 07, 13:20)

c-girl
Kaktuke
Boruzka
...?
-------------
del groupso - tai nzn kokiu cia princ tas foto dedam - gal tiesiog  dedam ka turim pradzioj...  g.gif  bet periodiskumo tai vis tiek reik... g.gif

As galvoju taip - dedam nuotraukas po viena i diena visa savaite (galima maziau, jei kas neturi, nes jauciu as ir pati tiek neturesiu biggrin.gif), bet sakykim ne daugiau, kaip viena i diena nuo zmogaus. Kaip su balsavimu tai nzn, bet jei galvojat, kad reikia, tai reikia - tada isrenkam savaites labiausiai patikusia, pasveikinam fotografa ir keliaujam toliau, i kita savaite g.gif As sita grupe matau, ne kaip konkursa, o kaip vieta, kur mes, na pazistami wink.gif, detume savo nuotraukas, kuriu i sm nededam - bo gi jau kazkaip nieko det cia nenorim, tai va turetume vieta, kur dedam kuo gyvenam g.gif
Atsakyti
Merginos, o kas cia per mainu nuotraukos? labai idomiai bigsmile.gif Kadangi esu naujoke, tai nelabai zinau kaip cia ir kas pas jus blush2.gif
Na ir idesiu viena nuotrauka. Pirma karta cia dedu blush2.gif Labai noriu ismokti graziai fotografuoti, tad laukiu komentaru, kas yra negerai blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 07 sausio 2010 - 14:41
Nea, balsavimas nebūtinas. Tik šiaip kartais pažaist smagu smile.gif

Jau noriu nuorodos į grupę...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 01 07, 14:20)

c-girl
Kaktuke
Boruzka
...?

tas trištaškis - tai aš..smile.gif
negavau dar..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 07, 13:33)
Atvaziuoja, tik labai retai mirksiukas.gif Dabar lyg vasario men. planavo, kai zinosiu kada, pranesiu tau 4u.gif  Grupe kaip ir pilna, bet paklausiu del taves ax.gif
Kai nebera ka rodyti, tenka mokytis tongue.gif  Cia as apie save blush2.gif
foto mokykla biggrin.gif

Būtinai, turėk omeny ir mane. Aš net negirdėjau, kad jo kursai vyksta Klaipėdoj. Tikiuosi ne darbo valandom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 01 07, 13:57)
Kaip bebutu, man asmeniskai idomu, ka jus fotografuojat.

as flickery kontaktus perzvelgiu ir matau, kas kuom uzsiima blush2.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2010 01 07, 14:13)
Merginos, kodėl Jūs taip žavitės Zolubu? Kur galima pamatyti jo darbų?

na, jo mokykla sis tas daugiau, negu tik fotoaparato ivaldymo kursai, kurie dabar labai populiarus...

QUOTE(Skoria @ 2010 01 07, 14:37)
Merginos, o kas cia per mainu nuotraukos? labai idomiai  bigsmile.gif  Kadangi esu naujoke, tai nelabai zinau kaip cia ir kas pas jus  blush2.gif
Na ir idesiu viena nuotrauka. Pirma karta cia dedu  blush2.gif  Labai noriu ismokti graziai fotografuoti, tad laukiu komentaru, kas yra negerai  blush2.gif  4u.gif

user posted image

jauciu, niekas tau cia nekomentuos lotuliukas.gif doh.gif man labiausiai kliuvo per astri ir per tiesiogi sviesa, astrus seseliai ir ta gele kazkaip neisipaiso blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 01 07, 17:47)
jauciu, niekas tau cia nekomentuos lotuliukas.gif  doh.gif man labiausiai kliuvo per astri ir per tiesiogi sviesa, astrus seseliai ir ta gele kazkaip neisipaiso blush2.gif

A, tai naujokus ignoruoja? lotuliukas.gif Supratau... doh.gif O jums aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 01 07, 15:47)
as flickery kontaktus perzvelgiu ir matau, kas kuom uzsiima blush2.gif

as nevisada dedu nuotraukas i flickery, tiesa sakant retai kazka, nebent noriu kazkam parodyti, tai tam, kad nuoroda nusiust galeciau. Tikiu, kad ne viena taip darau g.gif
Atsakyti