Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jeliukas @ 2009 12 08, 09:49)
Gal sekancias ND reiketu susieti su Kaledomis ax.gif  smile.gif

nžn. gal. bet kasmet ND prieš kalėdas būna kalėdiniai..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 08, 10:59)
nžn. gal. bet kasmet ND prieš kalėdas būna kalėdiniai..smile.gif)

gal tai ir normalu? ax.gif orai visai nekaliediniai kolkas, tai nors ND sudaris Kaledine nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 12 08, 10:34)
gal tai ir normalu? ax.gif  orai visai nekaliediniai kolkas, tai nors ND sudaris Kaledine nuotaika 4u.gif

kaip dauguma nuspręs (arba temos laimėtojas wink.gif), taip ir bus. man asmeniškai Kalėdinės foto jau yra atsibodę doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

noreciau ir as prie jusu prisijungti blush2.gif 4u.gif
Beja, kudroje irgi turiu savo skyreli smile.gif
http://fotokudra.lt/...mnx=1&aut=11510

Trumpai apie savo fotografavimo patirti - fotografuoti pradejau ne taip jau seniai - nuo geguzes men. svajojau apie tai seniai, bet fotoaparata isigijau tik siais metais blush2.gif Tai po truputi mokinuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2009 12 08, 11:59)
Sveiki,

noreciau ir as prie jusu prisijungti  blush2.gif  4u.gif
Beja, kudroje irgi turiu savo skyreli  smile.gif 
http://fotokudra.lt/...mnx=1&aut=11510

Trumpai apie savo fotografavimo patirti - fotografuoti pradejau ne taip jau seniai - nuo geguzes men. svajojau apie tai seniai, bet fotoaparata isigijau tik siais metais  blush2.gif  Tai po truputi mokinuosi  smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, fotografai 4u.gif
Tikiuosi labai nesupyksit, kad ir vėl pas jus įlysiu blush2.gif Pernai labai draugiškai man padėjot, taigi išdrįsau ir šiemet prašyti patarimo 4u.gif

Noriu sesei nupirkti fotografijų albumą. Jinai jau beveik profesionali fotografė (šiemet baigia studijas ir jau nemažai dirba su fotografija). Mėgsta fotografuoti žmones, gyvena ne LT. Pernai paklausiusi jūsų patarimo pirkau A.Sutkaus 'Kasdienybės archyvus'. Dabar galvoju apie Sutkaus 'Retrospektyva: fotografijos'. Ar tai vertinga fotografijos požiūriu knyga ir ar nesikartos nuotraukos su ankstesniąja?
O gal turit kokį kitą pasiūlymą iš lietuviškų fotografų albumų.
Iš anksto dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Kaip tyyluu, kur visi dingo, au 4u.gif smile.gif

As siandien jau atspausdinau nuotrauka siuntimui, rytoj jau ir issiusiu turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 12 10, 17:54)
Kaip tyyluu, kur visi dingo, au 4u.gif  smile.gif

As siandien jau atspausdinau nuotrauka siuntimui, rytoj jau ir issiusiu turbut ax.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip pat jau turiu foto biggrin.gif , praėjusią savaitę padariau ax.gif , dabar jau ir "supakuota" ir ryt žadu siųsti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 10, 12:43)
Sveiki, fotografai 4u.gif
Tikiuosi labai nesupyksit, kad ir vėl pas jus įlysiu blush2.gif Pernai labai draugiškai man padėjot, taigi išdrįsau ir šiemet prašyti patarimo 4u.gif

Noriu sesei nupirkti fotografijų albumą. Jinai jau beveik profesionali fotografė (šiemet baigia studijas ir jau nemažai dirba su fotografija). Mėgsta fotografuoti žmones, gyvena ne LT. Pernai paklausiusi jūsų patarimo pirkau A.Sutkaus 'Kasdienybės archyvus'. Dabar galvoju apie Sutkaus 'Retrospektyva: fotografijos'. Ar tai vertinga fotografijos požiūriu knyga ir ar nesikartos nuotraukos su ankstesniąja?
O gal turit kokį kitą pasiūlymą iš lietuviškų fotografų albumų.
Iš anksto dėkinga 4u.gif

man patiko si knyga ,jei tavo sesei patinka Sutkaus darbai,tai speju patiks ir si ,kiek zinau sudeti jo darbai ir visu kurybos etapu ,kaip ir apbendrinimas sioj knygoj,tai kai kas tikriausiai gali ir kartotis smile.gif na bet siulyciau palaukti kitu nuomoniu wink.gif o kiek ji lietuvoje kainuoja? smile.gif
Atsakyti
labos,

aš jau irgi greitai išsiųsiu mainų nuotrauką - gavau iš procentro patvirtinimą, kad ji atspausdinta smile.gif jei spėsiu, šiandien pasiimsiu smile.gif

gal matėt kūdroje, ale ir čia parodysiu, seniai ką rodžiau.

Mano sūnaus pirmosios partijos su seneliu. Fotografuota su skolinta mamiya. Kaifavau nuo jos wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 11, 13:47)

Mano sūnaus pirmosios partijos su seneliu. Fotografuota su skolinta mamiya. Kaifavau nuo jos  wub.gif

pamačius taip ir pagalvojau, kad Tauras čia smile.gif rimtas užsiėmimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 12 11, 13:11)
man patiko si knyga ,jei tavo sesei patinka Sutkaus darbai,tai speju patiks ir si ,kiek zinau sudeti jo darbai ir visu kurybos etapu ,kaip ir apbendrinimas sioj knygoj,tai kai kas tikriausiai gali ir kartotis  smile.gif na bet siulyciau palaukti kitu nuomoniu wink.gif o kiek ji lietuvoje kainuoja?  smile.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif

Kainos nežinau, internetinėse parduotuvėse neradau, o į knygyną dar nebuvau nuėjus smile.gif
Atsakyti