Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikutes, paveluotai, bet su Naujaisiais 4u.gif

Nikke, grazus kadras 4u.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2010 01 06, 13:59)
Bet sian einu pas Zoluba i kursus jau i 2 pamoka, 1 labai man patiko. Bet ten mes kolkas ne fotografuojame, tik mokomes, mokinomes pirma sviesos, suzinuojau daug nauju dalyku;)))

Jeliukas, o tu pas ji Vilniuje lankai kursus? Kiek pamenu tu is kl, ar as maisau blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2010 01 06, 17:01)
as irgi nuo vasario 6 keliauju bigsmile.gif  biggrin.gif kaip laukiuuu wub.gif

dedu foto i fotomokykla.lt, taip idomu gaut Zolubo komentarus blush2.gif

As vienus pas ji kursus praejau, kitus praleidau per kelione doh.gif, dabar laukiu kol vel i kl atvaziuos, tikrai verta mirksiukas.gif O ir FM tavo nuotraukas jau nuziurejau biggrin.gif Smagu, kiek kolegiu FM bus thumbup.gif Tai gal ir i FM susitikima visos kada nuvaziuosim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 07 sausio 2010 - 11:36
QUOTE(Jeliukas @ 2010 01 07, 09:56)
Tikra nesamone schmoll.gif  As fotografavau Europoi, atsiklausem padavejos, ji netgi labai nustebo, kad klausiam tokios nesamones, sako "Aisku galima!" Siaip ten labai faina, ant parkingo stogo dar palandziuoti, arba parkinge smile.gif
Cia foto is kavines:

http://u.stats.lt/i/...095323_1_17.jpg

Jeliuk, ačiū, kad pasidalinai, turbūt kavinėj sava tvarka, o kur nors hole apsauginių tvarka biggrin.gif nors esu mačius su muilinėm blyksinčių merginų.

Sayonara, kai pabandysiu pasakysiu ar išvarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 07, 12:08)
Jeliuk, ačiū, kad pasidalinai, turbūt kavinėj sava tvarka, o kur nors hole apsauginių tvarka biggrin.gif nors esu mačius su muilinėm blyksinčių merginų.

Sayonara, kai pabandysiu pasakysiu ar išvarė  mirksiukas.gif

ok..smile.gif apsauga neleidžia, o paslaugas teikiantys arba prekes parduodantys leidžia.. g.gif gali būti, kad bendro naudojimo patalpose neleidžia, o jau savo patalpose kas ką nori, tas tą daro.. sėkmės bet kuriuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 07, 11:36)
Jeliukas, o tu pas ji Vilniuje lankai kursus? Kiek pamenu tu is kl, ar as maisau blush2.gif
As vienus pas ji kursus praejau, kitus praleidau per kelione doh.gif, dabar laukiu kol vel i kl atvaziuos, tikrai verta mirksiukas.gif O ir FM tavo nuotraukas jau nuziurejau biggrin.gif  Smagu, kiek kolegiu FM bus thumbup.gif  Tai gal ir i FM susitikima visos kada nuvaziuosim ax.gif

Vasaraite, o jis ką ir į Klaipėdą atvažiuoja? Aš irgi norėčiau. O kaip sužinoti kada?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 07, 13:08)

Sayonara, kai pabandysiu pasakysiu ar išvarė  mirksiukas.gif

Pabegiojau ir po hola;)) Nezinau, nieks nieko, bandyk, svarbu eik drasiai ir nieko nebijok, pagalvos, kad tau jau kazkas leido smile.gif
Atsakyti
visos tik mokosi thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 07, 12:36)
Sveikutes, paveluotai, bet su Naujaisiais 4u.gif

Nikke, grazus kadras 4u.gif
As vienus pas ji kursus praejau, kitus praleidau per kelione doh.gif, dabar laukiu kol vel i kl atvaziuos, tikrai verta mirksiukas.gif O ir FM tavo nuotraukas jau nuziurejau biggrin.gif  Smagu, kiek kolegiu FM bus thumbup.gif  Tai gal ir i FM susitikima visos kada nuvaziuosim ax.gif

o kas ta FM? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2010 01 07, 12:47)
Pabegiojau ir po hola;)) Nezinau, nieks nieko, bandyk, svarbu eik drasiai ir nieko nebijok, pagalvos, kad tau jau kazkas leido smile.gif

o Tau atrodo, kad man drąsos trūksta ar kada nors trūko? biggrin.gif
tiesiog musėt vieni leidžia, kiti ne. kaip ant ko užtaikai.. mane tia grubokai nuvijo, du ar tris kadrus spėjau padaryt.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 01 07, 12:50)

o kas ta FM? smile.gif

nugi fotografijos mokykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 01 07, 13:44)
Vasaraite, o jis ką ir į Klaipėdą atvažiuoja? Aš irgi norėčiau. O kaip sužinoti kada?

Atvaziuoja, tik labai retai mirksiukas.gif Dabar lyg vasario men. planavo, kai zinosiu kada, pranesiu tau 4u.gif Grupe kaip ir pilna, bet paklausiu del taves ax.gif

QUOTE(ediper @ 2010 01 07, 13:50)
visos tik mokosi  thumbup.gif
o kas ta FM? smile.gif

Kai nebera ka rodyti, tenka mokytis tongue.gif Cia as apie save blush2.gif
foto mokykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 07, 11:36)

oi, butinai biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif as nelaukiau, kada i Kauna atvaziuos, jei vazineja g.gif pati vazinesiu biggrin.gif

o buvai pradziamoksliuose?

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 01 07, 13:33)
Kai nebera ka rodyti, tenka mokytis tongue.gif  Cia as apie save blush2.gif
foto mokykla biggrin.gif

man irgi tinka sitas doh.gif
Atsakyti
Sveikuciai kolegos - su praejusiom sventem 4u.gif

As ateinu pasidziaugt, kad gavau mainu nuotrauka wub.gif Acius, labai smagu buvo gauti butent ta nuotrauka wub.gif
Manoji, matau adresato dar nepasieke ir jauciu, kad reikia siust pakartotinai verysad.gif Ka ir padarysiu turbut jau siandien, jei spes atspausdint g.gif

O dar paskutiniu metu galvoj sukasi mintis ir nepaleidzia. Dauguma musu yra uzsiregistrave flickery. O namu darbai mire (nebijokim to zodzio). Kaip bebutu, man asmeniskai idomu, ka jus fotografuojat. Galvoju gal susikurt grupe flickery, kazka panasaus i 365. T.y. i diena po nuotrauka, ar po nuotrauka i savaite - kazka, tegu ne menisko, bet jums mielo, idomaus, kazkokius bandymus, na bet ka. Reiktu tik susigalvot sistema, kad apibrezt... Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 01 07, 13:57)
Sveikuciai kolegos - su praejusiom sventem 4u.gif

As ateinu pasidziaugt, kad gavau mainu nuotrauka wub.gif Acius, labai smagu buvo gauti butent ta nuotrauka wub.gif
Manoji, matau adresato dar nepasieke ir jauciu, kad reikia siust pakartotinai verysad.gif Ka ir padarysiu turbut jau siandien, jei spes atspausdint g.gif

O dar paskutiniu metu galvoj sukasi mintis ir nepaleidzia. Dauguma musu yra uzsiregistrave flickery. O namu darbai mire (nebijokim to zodzio). Kaip bebutu, man asmeniskai idomu, ka jus fotografuojat. Galvoju gal susikurt grupe flickery, kazka panasaus i 365. T.y. i diena po nuotrauka, ar po nuotrauka i savaite - kazka, tegu ne menisko, bet jums mielo, idomaus, kazkokius bandymus, na bet ka. Reiktu tik susigalvot sistema, kad apibrezt... Ka manot?

As tai tik galiu patvirtint, kad esu uz drinks_cheers.gif
Atsakyti