Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2010 01 06, 10:14)
Is tiesu, ar dar yra sioje temoje fotografuojanciu?  tongue.gif  Parodykit ka nors.  smile.gif

Pristatau daugkartine Lietuvos pulo cempione.  ax.gif

kaip kokybiška smile.gif liuks ir šiaip smagiai taip ... aš dabar galvoju, kad gal aš tokios grifkos norėčiau g.gif kiba atsispaudint ir nešti pas kirpėją laugh.gif
Atsakyti
Su Naujais! 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2010 01 06, 11:14)
Is tiesu, ar dar yra sioje temoje fotografuojanciu?  tongue.gif  Parodykit ka nors.  smile.gif

Pristatau daugkartine Lietuvos pulo cempione.  ax.gif

man t.p. patiko 4u.gif
Atsakyti
Man tai l geda, bet dar neatsiemiau foto, nes tai vaikas sirgo, po Nauju as apsirgau, bet sian jau tikrai paimsiu, stovesiu eileje.
Del fotografavimo tas pats, sirgau, tai ir nebuvo noro. Bet sian einu pas Zoluba i kursus jau i 2 pamoka, 1 labai man patiko. Bet ten mes kolkas ne fotografuojame, tik mokomes, mokinomes pirma sviesos, suzinuojau daug nauju dalyku;)))
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2010 01 06, 12:59)
Man tai l geda, bet dar neatsiemiau foto, nes tai vaikas sirgo, po Nauju as apsirgau, bet sian jau tikrai paimsiu, stovesiu eileje.
Del fotografavimo tas pats, sirgau, tai ir nebuvo noro. Bet sian einu pas Zoluba i kursus jau i 2 pamoka, 1 labai man patiko. Bet ten mes kolkas ne fotografuojame, tik mokomes, mokinomes pirma sviesos, suzinuojau daug nauju dalyku;)))

as irgi nuo vasario 6 keliauju bigsmile.gif biggrin.gif kaip laukiuuu wub.gif

dedu foto i fotomokykla.lt, taip idomu gaut Zolubo komentarus blush2.gif

Nikke, kokybiska mergina biggrin.gif grifka as irgi apziurejau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 01 06, 17:01)
as irgi nuo vasario 6 keliauju bigsmile.gif  biggrin.gif kaip laukiuuu wub.gif

dedu foto i fotomokykla.lt, taip idomu gaut Zolubo komentarus blush2.gif

Nikke, kokybiska mergina biggrin.gif grifka as irgi apziurejau lotuliukas.gif

Hm hm, mums sake, kolkas nedeti i bendra galerija g.gif O tu jau dejai? gal ir man pabandyti, jis cia kazkaip ispejo per pirma paskaita. Na manau ir tau patiks, tikrai labai labai daug naudingos informacijos, nors jau i vienus kursus vaiksciuojau, na ir siaip baigus dizaina, bet jau pas ji visai kitas lygis thumbup.gif Jau noriu vel eiti;)

Peperoni, pagaliau, kaip ir zadejau pasiemiau nuotrauka;)) Labai Aciu;)) Labai grazi foto;) Tave irgi ir visus kitus su Naujaisiais metais!!!
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2010 01 06, 17:02)
Hm hm, mums sake, kolkas nedeti i bendra galerija g.gif  O tu jau dejai?

vat as ir pamasciau kad gal be reikalo rodau g.gif pasui nebebus ka parodyt, jei reiks lotuliukas.gif doh.gif o pradioj reikia atsinest kazkokiu savo foto, kaip prisistatymui, ar ne? ir kaip publika blush2.gif
Atsakyti
Nikke, švari nuotrauka, šviesi tokia thumbup.gif

Aš žaidžiuosi su blykste, pats tas man ji žiemos sezonu thumbup.gif

Sakykit, ar galima kavinėse kokią fotosesiją padaryti, neišvarytų? Kur čia Vilniuje koks įdomesnis interjeras ir šviesu?
Atsakyti
Kaktuke, aš pvz., Presto kavinėje Kaune visada fotografuoju (ir man ten apšvietimas patinka) ir niekas nieko nesako. Kažkaip net negalvojau, kad gali neleisti. O pasirodo - gali...

Kada Kaune būsi?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 01 06, 19:36)
vat as ir pamasciau kad gal be reikalo rodau g.gif pasui nebebus ka parodyt, jei reiks lotuliukas.gif  doh.gif o pradioj reikia atsinest kazkokiu savo foto, kaip prisistatymui, ar ne? ir kaip publika blush2.gif

Man tai dabar jau net ir neleidzia programiskai deti vesa galerija, t.y. leidzia, bet idedi ir nesimato jos. Visa kita parasysiu tau i az;)
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 01 06, 19:52)
Kaktuke, aš pvz., Presto kavinėje Kaune visada fotografuoju (ir man ten apšvietimas patinka) ir niekas nieko nesako. Kažkaip net negalvojau, kad gali neleisti. O pasirodo - gali...

Vilniui Presto Europoj yra, labai gera mintis, Europa labai šviesi thumbup.gif reikės pabandyti, gal gi neišvarys ir manęs ax.gif

Į Kauną kai atlėksiu būtinai į Preto Jus pakviesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 06, 22:02)
Vilniui Presto Europoj yra, labai gera mintis, Europa labai šviesi  thumbup.gif  reikės pabandyti, gal gi neišvarys ir manęs  ax.gif

Į Kauną kai atlėksiu būtinai į Preto Jus pakviesiu  mirksiukas.gif

gali net nebandyt - Europoje per porą minučių prisistatys apsauga ir paprašys nefotografuoti, o jei neklausysi - paprašys palikti PC patalpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 06, 23:46)
gali net nebandyt - Europoje per porą minučių prisistatys apsauga ir paprašys nefotografuoti, o jei neklausysi - paprašys palikti PC patalpas smile.gif

Tikra nesamone schmoll.gif As fotografavau Europoi, atsiklausem padavejos, ji netgi labai nustebo, kad klausiam tokios nesamones, sako "Aisku galima!" Siaip ten labai faina, ant parkingo stogo dar palandziuoti, arba parkinge smile.gif

Cia foto is kavines:

http://u.stats.lt/i/...095323_1_17.jpg
Atsakyti