Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 12 31, 13:59)
labos.. aš irgi kantriai tebelaukiu savosios nuotraukos..smile.gif ax.gif

p.s. mano mamiya jau Lietuvoje, tik teks palaukti, kol formalumus sutvarkys, tada galėsiu pasiimti. kitą savaitę jau turėčiau priglausti savo mažulę prie širdies biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 12 31, 11:35)
O del pacios nuotraukos... pas mane ta pati situacija - arba per daug asmeniska, arba per daug banalu... Zodziu, is karto atsiprasau jei nepatiks  4u.gif

Pas mane tas pats doh.gif Vaikai, vaikai, veidai, veidai....visos nuotraukos asmenines, seimynines. Dar tikejausi kazka nufotografuoti kai uzsirasiau mainams, taciau nieko nespejau, o laikas siusti jau buvo... labai sunku buvo ka nors isrinkti is turimu, todel labai jaudinuosi dabar... blush2.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 12 31, 12:09)
nedrąsiai pasinerti..grimzti..

Sakyciau but labai faina, patinka mintis. Taciau jausmas, kad mergina kojom ir nugara isiremus i nuotraukos krastus...na toks jausmas kaip kokiam mazam akvariume vos telpa. Negrimzta ji man, o yra "stuck" blush2.gif Na man taaaaip truksta erdves is sonu, bet siaip labai fainai sugalvota ir graziai sumontuotos dvi nuotraukos, tik va mergaites kiek mazesnes norisi mirksiukas.gif

As irgi vis dar kantriai laukiu savo mainu nuotraukos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 31 gruodžio 2009 - 18:25
Cgirl, aciu uz kritika wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
su Naujais, ciocės..biggrin.gif Kuo ciociškiausių, draugingiausių, kūrybingiausių Jums metų. Jeigu koks ciocinas užeis - tai ir Tau to paties, tik vyriškai..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 01, 12:46)
su Naujais, ciocės..biggrin.gif Kuo ciociškiausių, draugingiausių, kūrybingiausių Jums metų. Jeigu koks ciocinas užeis - tai ir Tau to paties, tik vyriškai..biggrin.gif

biggrin.gif

Prisidedu prie sveikinimu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 12 29, 15:30)
Grethen, sveikinu!  thumbup.gif Linkiu kitais metais būti nominuota ir fotografijos srity!  first.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 12 29, 17:02)
tris kart valio  biggrin.gif  thumbup.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 12 30, 21:51)
Grethen sveikinu thumbup.gif
O dzeeekui, merdžinos biggrin.gif
visai netiketai cia uzklydau po sitiek laiko ir zhiu mano vardas, et ta moteriska intuicija cool.gif

Su sventemis jus visas!
Linkiu metu geresniu uz buvusius ir kad kas kart jie vis geretu!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

aš ką tik iš pašto yahoo.gif Emilija ačiū wub.gif Nuostabi rudens nuotrauka, būtinai pasikabinsiu thumbup.gif o dar plius ir savo portretus du gavau bigsmile.gif Nuostabi atvirutė wub.gif Ėjau namo visa išsišiepus, laiminga biggrin.gif Kaip gera sulaukti wub.gif
Atsakyti
o aš... o aš gal vienintelė, kuri negavo foto? ar dar yra negavusių..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 01 04, 12:32)
Sveikos 4u.gif

aš ką tik iš pašto yahoo.gif  Emilija ačiū wub.gif  Nuostabi rudens nuotrauka, būtinai pasikabinsiu thumbup.gif  o dar plius ir savo portretus du gavau bigsmile.gif  Nuostabi atvirutė wub.gif  Ėjau namo visa išsišiepus, laiminga biggrin.gif Kaip gera sulaukti wub.gif

Prašom 4u.gif taip man lengva buvo sugalvoti ką siųst smile.gif smagu, kad pataikiau smile.gif tik rudeninę foto atspausdino kiek per tamsiai (palyginus kaip aš ją matau, mano variantas būtų toks kaip kūdroj), na bet niekis smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, man labai grazu ka matau atspausta wub.gif

Sayonara, gal tau is tolimojo uzsienio nuotrauka keliauja wub.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 01 04, 11:41)

Gausi, gausi bigsmile.gif Taviskiam seneliui reik ilgesni kelia sukart wink.gif
Atsakyti
Su naujais !! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 01 04, 11:41)

as dar irgi laukiu ax.gif