Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 12 29, 13:30)
Pasiėmiau nauja "Pravdą", valgau sau žiedadulkes (aha, nusipirkau tokių eko turguj) ir skaitau. Metų naujokų nominacijos - idomu. Perverčiu fotografų nominacijas. Toliau - www, dizaineriai. Nu kokia matyta panelė nominuota! Tikrai kažkur mačiau. Vardas nenurodytas, tik pavardė.  Gal baidom kartu plaukėm? Gal į uolas laipiojom? Chm.  g.gif Ir staiga suprantu, kad gi man ir pavardė žinoma.  clap.gif

[b]Grethen
, sveikinu!  thumbup.gif Linkiu kitais metais būti nominuota ir fotografijos srity! [/B] first.gif

gal detaliau galima? biggrin.gif
grethen išvis nunykus.. 4u.gif
Atsakyti
Grethen nominuota Pravdos naujokų 2009 apdovanojimams dizainerių grupėje. Kaip suprantu, nominantų sąrašas dar pildysis iki sausio 15 d., o tada bus galima balsuoti Internetu. Taip kad pamiklinkit pirstelius! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 12 29, 14:29)
Grethen nominuota Pravdos naujokų 2009 apdovanojimams dizainerių grupėje. Kaip suprantu, nominantų sąrašas dar pildysis iki sausio 15 d., o tada bus galima balsuoti Internetu. Taip kad pamiklinkit pirstelius!  biggrin.gif

tris kart valio biggrin.gif thumbup.gif

na, pagaliau, pagaliau ir aš įveikusi visas pensininkų eiles turiu mainų nuotrauką biggrin.gif ačiū, Raimonda, labai 4u.gif labai fainas krapas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 12 29, 15:02)
tris kart valio  biggrin.gif  thumbup.gif
na, pagaliau, pagaliau ir aš įveikusi visas pensininkų eiles turiu mainų nuotrauką  biggrin.gif ačiū, Raimonda, labai 4u.gif labai fainas krapas  smile.gif  4u.gif

su pensininkais nepajuokausi biggrin.gif džiaugiuosi, kad jau gavai ir kad patiko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 12 29, 16:15)
su pensininkais nepajuokausi  biggrin.gif džiaugiuosi, kad jau gavai ir kad patiko  4u.gif

gavau aš ją 24 dieną, bet jau buvo per vėlu eit į paštą, vakar eilė buvo didžiulė, o šiandien jau pasiryžau stovėt iki galo biggrin.gif
ačiū dar kartą 4u.gif

tiesa, Pupeliuk, ačiū! buvo labai maloni staigmena 4u.gif iki pat namų durų negalėjau atplėšt, nes neturėjau laisvų rankų doh.gif , o taip buvo įdomu, kas yra E.P... perkračiau galvoj visus gimines ir pažįstamus... ir nieko laugh.gif ... ir tik pamačius atviruko kampą, supratau iš karto biggrin.gif
Atsakyti
Bite, prašom 4u.gif Su šventėm! biggrin.gif Atsispausdinau krūvą, tai siunčiau visiem ką prisiminiau, kad noriu pasveikint biggrin.gif

Ačiū Bacardi 4u.gif Pas mane tuo metu buvo Gaziulka svečiuose, tai nagrinėjom kieno ten toki inicialai iš Kauno biggrin.gif Ačiū labai! Tikrai šauni nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką, pupeliuk, baisu buvo, kad kol atkeliaus susiglamžys labai, nes nepagalvojau įpakuot kaip nors minkščiau blush2.gif
O siunčiau šitą, net gėda, bet nieko neturėjau šį kart geriau, pas mane vien portretai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 29 gruodžio 2009 - 21:06
Grethen sveikinu thumbup.gif

o as toliau kantriai laukiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 29, 21:05)

wub.gif

man labai svelni si foto wub.gif
Atsakyti
Bacardi, nesikuklink, man ji miela 4u.gif

O as jau nerimauju, kad mano nuotrauka, issiusta dar pries Kucias adresato nepasieke... Ta pacia diena suciau i Vokietija laiska ir i Vilniu, tai Vokietijoje jau si pirmadieni gavo... Vilnius matyt toliau g.gif
O del pacios nuotraukos... pas mane ta pati situacija - arba per daug asmeniska, arba per daug banalu... Zodziu, is karto atsiprasau jei nepatiks 4u.gif
Atsakyti
nedrąsiai pasinerti..grimzti..

user posted image

Blaivių Naujųjų Metų biggrin.gif
Atsakyti
labos.. aš irgi kantriai tebelaukiu savosios nuotraukos..smile.gif ax.gif

p.s. mano mamiya jau Lietuvoje, tik teks palaukti, kol formalumus sutvarkys, tada galėsiu pasiimti. kitą savaitę jau turėčiau priglausti savo mažulę prie širdies biggrin.gif
Atsakyti