Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(lamella @ 2009 12 23, 21:19)
Pas mane vien portretai tai buvo sunku ką nors rasti... doh.gif

Ne pas Tave viena cool.gif biggrin.gif

Bet vistiek grazia nuotrauka radai 4u.gif

sayonara, sakai smeli....?? biggrin.gif As nieko nerandu... net smelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 gruodžio 2009 - 09:33
perskaiciau Sayonaros radinius dezuteje ir balsu nusikvatojau:) dykumu smelis jau kaip ir dovana:)))) pas mane dezuteje, tai dulkiu lietuvisku gyvena:)))

man kaip nesijaucia jokios sventes, negaliu... atrodo eiline diena...nei sveikint nesinori nieko, nei dovanu niekam nedovanosiu ir pati is nieko nieko nelaukiu, apart mainu nuotraukos biggrin.gif
vaziuosiu juostele isryskinta pasiimt, gal koks stebuklas nutiks keliones metu, ar juosteleje ka nors rasiu idomaus smile.gif
Atsakyti
ai, nepavydėkit mano "žarkojie solnce pustyni" tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 12 23, 22:26)
sunki buvo užduotis rast kažką kas nepasimestų jūsų spalvuose smile.gif
Siučiau šitą, tik be remelio http://fotokudra.lt/files/I305467.jpg

Kaip tik ir nepasimetė - aš jb beveik nieko nedarau ir neturiu, o ir norėjau gauti kažką ne savo stiliaus ax.gif

O pati, tiesą sakant, neparodžiau jokio kūrybiškumo rinkdama, ką siųsti inc - nuėjau lengviausiu keliu, t.y. išsiunčiau savo kūdros geriausią blush2.gif

šitą

o kitą siunčiau jau tik kaip kalėdinį atviruką biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mane siryt aplanke Kaledu senelis yahoo.gif 000054.gif thumbup.gif wub.gif

Ruta - aciu, aciu, aciu !!!! wub.gif skaitydama atviruka ir asara nubraukiau cray.gif wub.gif

Gavau sita grozi:
user posted image

Ant popieriaus ji dar nuostabesne wub.gif

-----------

Noriu visoms palinketi nuostabiu, prasmingu, ramiu ir stebuklingu svenciu wub.gif 4u.gif Lai Kaledu senelis visas apdovanoja sypsenomis ir atsiuncia daug kurybingos energijos 4u.gif 4u.gif

Ech, kaip gera Jus turet wub.gif

Atsakyti
Su šventėmis visas ir visus, Jus ir Jūsų šeimas, draugus, artimuosius, kolegas, kaimynus, šunis ir kates, žiurkes ir pitonus, ir Jūsų mašinas, skalbimo irgi - kad nestrigtų.. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės,

Su šventėmis Jus visas smile.gif Daug džiugaus šurmulio ir šiltų žodžiais, darbais, mintimis ateinančių metų wink.gif Bučkis visoms blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pepperoni wub.gif

Su šventėm jus visas ir visus wub.gif
Atsakyti
Linksmų švenčių!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linksmu, silti svenciu 4u.gif

Loretoidas, paziurejau tavo nuotraukas - NEREALIOS bigsmile.gif wub.gif Na man beprotiskai grazu... svajoju kada nors ir as ismokti taip fotografuoti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 24, 11:39)

Vau, galiu tik pasakyt. Nuostabiai! Tas rudas atspalvis labai tinka, nes atrodo nuotrauka cinamonu ir imbieru kvepia. 4u.gif
Atsakyti
labuka visiems. su SV.KALEDOM.
as noriu jusu patarimo,rasiau kitoi temoi bet ten nelabai pataria:( as noriu isisyti fotika is canon muiliniu svarstau tarp modeliu sx1is ir sx 20is,kiek skaitau aprasymus nesuprantu kuom jie skiriasi o kainos skirtumas 300lt. as noriu gero zumo,ir su stabilizavimo sistema,pas viena raso kad ira o pas kita modeli ira ,objektyvia,kuom cia skiriasi? fotografuosiu daugiau gamta ir vaiku rengininiu,gal kas patars is jus,maciau jusu nuotraukas tikri sedevrai:) as pres 8metus irgi baigiau fotogtafija,bet tuo metu nenuejau toliau mokytis,pakeiciau profesija,ir tuom uzsibaige.
Atsakyti