Boruzka - man kazkaip per svisi ir neryski jinai ko gero anas var. tikrai geresnis...
Sayonara, labai aciu uz tokia issamia kritika! Aha, sarpas baisus, atsisedus prie kito kompo visai kita vaizda pamaciau. O gal "studijines" fotas apskritai reikia maziau sarpinti? O gal del to, kad sviesa buvo labai astri? Siandien tvarkiau kitas nuotraukas is to "renginio", tai pastebejau, kad jas reikia tik minimaliai pasarpinti, arba visai nereikia. Na, kaip ten bebutu, sitas portretines akivaizdu kad teks perdaryti.
Smagu, kad pastebejai "durnus seselius", tikrai specialiai dariau tokia sviesa, ir man visai patiko.
O del virsugalviu tai sukau galva - sutikti ar nesutikti, kad per daug kirpta. Siaip as samoningai siekiau tokio labai apkarpyto varianto. Visgi turbut sutinku, kad kazkiek persistengta, keliu milimetru virsuje truksta.
Peperoni, aciu! Cia 50tukas 1.8. Ir neisisukau i vyru bureli, ir, SP, ne atsitiktinai juos radau, o pati suorganizavau vyriska vakareli - fotosesija. Issinuomavau blykstes ir pirmyn. Bet jau balaganas buvo - daugiau visiskai nieko neturiu ka parodyti is ilgo keliu valandu veiksmo su pokerio zaidimu ir kitais siuzetiniais vingiais. Tik nusisuk - ir kazkas jau perstatineja lempas ("visai cia durnai sviesas susistatei"), keicia sviesos intesyvuma arba uzkelia jas taip aukstai, kad nepasiekiu reguliuotis, nustatineja mano fotike WB balansa (nors as RAW fotografuoju), kazkas filmuoja ir fotografuoja "The making of the movie" ir nuolat lenda i kadra (arba brukasi man tarp pedu ir bando filmuoti is apacios), vyksta nekontroliuojamos pietu pertraukos ir pan. Zodziu, smagu buvo, nesiskundziu.
Smagu, kad pastebejai "durnus seselius", tikrai specialiai dariau tokia sviesa, ir man visai patiko.
O del virsugalviu tai sukau galva - sutikti ar nesutikti, kad per daug kirpta. Siaip as samoningai siekiau tokio labai apkarpyto varianto. Visgi turbut sutinku, kad kazkiek persistengta, keliu milimetru virsuje truksta.
Peperoni, aciu! Cia 50tukas 1.8. Ir neisisukau i vyru bureli, ir, SP, ne atsitiktinai juos radau, o pati suorganizavau vyriska vakareli - fotosesija. Issinuomavau blykstes ir pirmyn. Bet jau balaganas buvo - daugiau visiskai nieko neturiu ka parodyti is ilgo keliu valandu veiksmo su pokerio zaidimu ir kitais siuzetiniais vingiais. Tik nusisuk - ir kazkas jau perstatineja lempas ("visai cia durnai sviesas susistatei"), keicia sviesos intesyvuma arba uzkelia jas taip aukstai, kad nepasiekiu reguliuotis, nustatineja mano fotike WB balansa (nors as RAW fotografuoju), kazkas filmuoja ir fotografuoja "The making of the movie" ir nuolat lenda i kadra (arba brukasi man tarp pedu ir bando filmuoti is apacios), vyksta nekontroliuojamos pietu pertraukos ir pan. Zodziu, smagu buvo, nesiskundziu.
QUOTE(Nikkė @ 2009 12 22, 23:19)
o pati suorganizavau vyriska vakareli - fotosesija. Issinuomavau blykstes ir pirmyn.
As gavau kvietima i pasta, po piet nuleksiu
QUOTE(Nikkė @ 2009 12 22, 23:19)
Zodziu, smagu buvo, nesiskundziu.
ooooo smagumėlis
jau flicker'i apziurejau sita ziema. net nesitiki, kad cia "sviezia" ziemuze. grazu
Sveikos merginos aš irgi atbėgu pasigirti, kad šiandien pasiėmiau nuotraukėlę , bet turiu bėdą neparašė savo niko
laukiu prisipažįstant, kuri man siuntėt nuotraukėlę
QUOTE(viktorija09 @ 2009 12 23, 17:44)
Sveikos merginos aš irgi atbėgu pasigirti, kad šiandien pasiėmiau nuotraukėlę , bet turiu bėdą neparašė savo niko
CIa as pamirsau pasirasyti, tik namie prisimeniau, kai laiskas jau buvo nusiustas
Stai si nuotraukele, pasirinkau ja, kadangi ji buvo pirma mano foto ideta i Kudra, na ir galima sakyti nuo jos viskas ir prasidejo
http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=
Ačiū už nuotrauką!!! Tik vat irgi nežinau nic'o
Ir aš pagaliau išsiunčiau. Žadėjo per 7 dienas pristatyti
QUOTE(Degutė @ 2009 12 23, 17:56)
Ačiū už nuotrauką!!! Tik vat irgi nežinau nic'o
Degute, Tu nuo Lauros turejai gaut, t.y. Lamellos