Jetus - Nikke - sharpas net akis duria Pritarsiu Sayon, kad personazai liuksiski - tik vat apkarpei tai juos kaip reikiant Kur cia isisukai i ta vyru bureli? kokiu obj. cia fotkinai?
beje - del ND - tai jau bijau ka ir sakyt...
beje - del ND - tai jau bijau ka ir sakyt...
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 22, 11:42)
Boruzka, grazia foto issiuntei
As ka tik visa juostele isfotografavau po sniega su kedais bebraidydama, saulute taip graziai sviecia
As ka tik visa juostele isfotografavau po sniega su kedais bebraidydama, saulute taip graziai sviecia
aciu
gal komentaru apie si portretuka? neapsisprendziu del grudo ...
Svarbiausia žinia:
Ryte buvau pašte, pamačiau trilijoną "babyčių" ir išėjau. Vakare buvo visa kupeta jaunimo, bet kantriai sulaukiau savo eilės. Ačiū, Jurga (pradėjau kvykti pamačiusi foto kampelį). Jaučiu buvo neapsakomai sunku išrinkti
Dovana
Nu ir ką man dabar daryt? Klausiau tai apie saldumynus ir co.
+2009 12 21, 20:43-->
Aha, prie Soboro senulytės barstė trupinius, anų ten buvo
Nikke, kur Tu juos radai???
Ryte buvau pašte, pamačiau trilijoną "babyčių" ir išėjau. Vakare buvo visa kupeta jaunimo, bet kantriai sulaukiau savo eilės. Ačiū, Jurga (pradėjau kvykti pamačiusi foto kampelį). Jaučiu buvo neapsakomai sunku išrinkti
Dovana
QUOTE(sayonara @ 2009 12 21, 19:25)
gal jau nebesikuklink, kol Kalėdų dvasios manęs neapleido ir kokia nors lietuvaitė dvaselė neužleido savo visus metus trunkančio tinginio mėgstu viską, ypač geras nuotraukas neskystas
Nu ir ką man dabar daryt? Klausiau tai apie saldumynus ir co.
+2009 12 21, 20:43-->
QUOTE(hi @ 2009 12 21, 20:43)
O kitiems galima rašyt ką mėgsta? Aš čiur balandėlius.
Aha, prie Soboro senulytės barstė trupinius, anų ten buvo
Nikke, kur Tu juos radai???
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 22, 15:27)
Bozuka, grazus modeliukas,parodyk be triuksmu
originalas be action`o ir grudo ...
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 22, 18:49)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............................................
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 22, 18:49)
Svarbiausia žinia:
man tik spalvos ten tokios keistos. visai kita nuotrauka
uch, pagaliau ir as issiunciau mainu foto pirmenybiniu, registruotu, bet gi nepaklausiau per kiek nueina, bet tikiuosi iki Kaledu bus
QUOTE(bite maja @ 2009 12 22, 19:07)
man tik spalvos ten tokios keistos. visai kita nuotrauka
Aha, aš irgi buvau suabejojus, ar ten ta pati, bet tikrai žinok ta patri Jau "matau" ją su pasportu rėmeliuose. Kada nors... (kai sieną turėsiu)