Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea, baik smile.gif erzintis. Gerai Jums, vaikai paaugę, o aš sėdžiu namie ir taip norisi ištrūkt į lauką, prie apsnigtų medžių, sniego - ir ką, nieko smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Jetus - Nikke - sharpas net akis duria hihihi.gif Pritarsiu Sayon, kad personazai liuksiski - tik vat apkarpei tai juos kaip reikiant smile.gif Kur cia isisukai i ta vyru bureli? biggrin.gif kokiu obj. cia fotkinai? ax.gif

beje - del ND - tai jau bijau ka ir sakyt... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 gruodžio 2009 - 11:54
Baccarrdi, vaika i vezimuka ir pirmyn i lauka mirksiukas.gif

p.s ar bus Kaledinis meetas? ar Naujametinis?
Kaunietes ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 22, 11:42)
Boruzka, grazia foto issiuntei wub.gif
As ka tik visa juostele isfotografavau po sniega su kedais bebraidydama, saulute taip graziai sviecia wub.gif

aciu rolleyes.gif

gal komentaru apie si portretuka? neapsisprendziu del grudo ...

user posted image
Atsakyti
Bozuka, grazus modeliukas,parodyk be triuksmu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 22 gruodžio 2009 - 15:33
Svarbiausia žinia:

Ryte buvau pašte, pamačiau trilijoną "babyčių" ir išėjau. Vakare buvo visa kupeta jaunimo, bet kantriai sulaukiau savo eilės. Ačiū, Jurga wub.gif (pradėjau kvykti pamačiusi foto kampelį). Jaučiu buvo neapsakomai sunku išrinkti lotuliukas.gif

Dovana

QUOTE(sayonara @ 2009 12 21, 19:25)
gal jau nebesikuklink, kol Kalėdų dvasios manęs neapleido ir kokia nors lietuvaitė dvaselė neužleido savo visus metus trunkančio tinginio smile.gif mėgstu viską, ypač geras nuotraukas wink.gif neskystas  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu ir ką man dabar daryt? g.gif Klausiau tai apie saldumynus ir co.

smile.gif+2009 12 21, 20:43-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 12 21, 20:43)
O kitiems galima rašyt ką mėgsta?  Aš čiur balandėlius. bigsmile.gif

Aha, prie Soboro senulytės barstė trupinius, anų ten buvo tongue.gif

Nikke, kur Tu juos radai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 22 gruodžio 2009 - 18:51
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 22, 15:27)
Bozuka, grazus modeliukas,parodyk be triuksmu mirksiukas.gif

originalas be action`o ir grudo ... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 22, 18:49)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............................................
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 12 22, 18:49)
Svarbiausia žinia:

Ryte buvau pašte, pamačiau trilijoną "babyčių" ir išėjau. Vakare buvo visa kupeta jaunimo, bet kantriai sulaukiau savo eilės. Ačiū, Jurga  wub.gif (pradėjau kvykti pamačiusi foto kampelį). Jaučiu buvo neapsakomai sunku išrinkti  lotuliukas.gif 

biggrin.gif man tik spalvos ten tokios keistos. visai kita nuotrauka unsure.gif
Atsakyti
uch, pagaliau ir as issiunciau mainu foto pirmenybiniu, registruotu, bet gi nepaklausiau per kiek nueina, bet tikiuosi iki Kaledu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 12 22, 19:07)
biggrin.gif man tik spalvos ten tokios keistos. visai kita nuotrauka  unsure.gif

Aha, aš irgi buvau suabejojus, ar ten ta pati, bet tikrai žinok ta patri biggrin.gif Jau "matau" ją su pasportu rėmeliuose. Kada nors... (kai sieną turėsiu)
Atsakyti
Boruzka, originale kokybes truksta ir wb kazkoks netoks. su actionu ir grudu geriau man ziurisi 4u.gif gal kitos pleputes, nepatinges ir konstuktyvios kritikos duos mirksiukas.gif
Atsakyti