QUOTE(gielux @ 2011 02 11, 20:51)
Kad jau laukiatės, išversiu, nepatingėsiu:
Naudojimas nėštumo ir žindymo metu
Nėštumo ir žindymo metu Aloe vera vartojimas per os yra nepatartinas. Gali sukelti spazmus, pykinimą, vėmimą, viduriavimą ir gimdos susitraukimus, sąlygojančius savaiminį nėščių moterų abortą. Žindančios moterys turėtu vengti aloe vera produktų vartojimo per os, kadangi tai gali sukelti komplikacijų naujagimiams. Net džiovintų lapų sultys yra nerekomenduojamos. Nors paviršinė aloe vera gelio aplikacija yra be kontraindikacijų, tačiau visada pasitarkite su gydytoju, prieš vartojant.
Citata iš angliško FEL puslapio:
Aloe Vera and Pregnancy
Forever Living Aloe Vera and Pregnancy
Drinking Aloe Vera during pregnancy
There are various opinions on the use of Aloe Vera during pregnancy, however, drinking Aloe Vera Juice/Gel is not recommended during either pregnancy or breastfeeding as there is concern that it could cause cramps, nausea, vomiting, diarrhea and possible stimulation of uterine contractions.
Beveik tas pats, ką išverčiau.
Jei nesuskaitau, ar neparašyta, vadinasi to nėr...
Dėl migrenos sakot virškinimo traktas, o kodėl ne kaimyno už sienos biolaukai?(atsiprašau, nesusilaikiau)
Dėl Fe, kad ją pasisavintų, reik ir šaltinį turėt, o ne vien pasisavinimo mechanizmą.
Ačiū RamuneM, jūs kaip visada sustatot viską į savo vietas. Visa šio bizniuko esmė ir yra atidaryt pinigine, o ne..dzieve dzieve...
nuoširdus bendravimas prie kavos puodelio ar holistinių aukštumų pažinimas...
Na jau, kokia pagarba, koks respectas. Specialiai atsidariau puslapį. Visur išžiūrėjau, akylai stebėjau, bet niekur neradau, jog tai apie barbadensis miller. Antras dalykas, netgi foto ne tokia, apie kokį alaviją aš kalbu....
Trečias dalykas: geriau alove vera (barbadensis) ir maitindama vaiką ir dabar geriu. Nei koks viduriavimas, pykinimas ar vėmimas nepasireiškė
My Webpage nors angliškai nesuprantu, bet su google vertėju pažaidžiau. DĖL JŪSŲ

Taip, kad maišote rūšis. Klaidinga info
Ir beje, linkiu, kad jums kaimyno biolaukai nepakenktų.
Aš kalbėjau apie tai, kad vartoja Fe ir vistiek per mažas hemoglobinas. O aš pvz Fe nevartoju. Tik sultis geriu. Mano hemoglobinas šiandien 160. Ir iš viso, buvau pas gyd., apšalus, kaip tokie geri tyrimų rezultatai. Net paklausė, ką vartoju, nes besilaukdama ir maitindama vyresnėlį esu puikios savijautos