Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Dainulle @ 2011 02 09, 14:10)
ar kaip tavo migrenos reikalai
Nei Malibu, nei Gielux gink Dieve nesiims MLM verslo, nors pagal žinias sakyčiau, kad labai perspektyvios būtumėt  lotuliukas.gif

Ir tai alijošius gydo?

Jei imčiausi, neuždirbčiau nei cento, nes rašiau: ne viskas yra pinigai, ir ne pinigai yra viskas. Kas per argumentas: man padėjo. O jei kitam pakenks? Nebaisu? ... o man baisu. Gydytojai (homeopatai, žolininkai, tradicinės medicinos atstovai) yra specai. Net vaistininkai privalo baigti mokslus Taaaip, galim sakyt apie farmacininkų papirkinėjimus, ale gi dabar ekrančikai spec. vaistinėse iškabinti, ir tie patys daktariukai tik veikliąsias medž. gali rašyti .
Na ir galų gale, seniai aš jau didelė miargaitė ir dantukų fėjom netikiu.
Papildyta:
QUOTE(Dainulle @ 2011 02 09, 14:10)
ir kodėl man sekas smile.gif

Na ir kodėl jums sekas? Dėl tos pat priežasties, dėl kurios man nesisektų? Ania...
Atsakyti
Nei vienu punktu nesivadovauju iš to didelio sąrašo. Nei vienu.
Aš esu kategoriškas priešininkas tokio MLM. Asmeniškai neieškau nei vieno žmogaus. priešingai sakau net tiem, kas nori ateiti, kad pagalvotų ar sugebės. MLM kaip ir TV žvaigždės turi būti asmenybės ir žmonės jų turi ieškoti. o tai jau MLM 2.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2011 02 09, 16:48)
Ir tai alijošius gydo?

Jei imčiausi, neuždirbčiau nei cento, nes rašiau: ne viskas yra pinigai, ir ne pinigai yra viskas. Kas per argumentas: man padėjo. O jei kitam pakenks? Nebaisu? ...  o man baisu. Gydytojai (homeopatai, žolininkai, tradicinės medicinos atstovai) yra specai. Net vaistininkai privalo baigti mokslus Taaaip, galim sakyt apie farmacininkų papirkinėjimus, ale gi dabar ekrančikai spec. vaistinėse iškabinti, ir tie patys daktariukai tik veikliąsias medž. gali rašyti .
Na ir galų gale, seniai aš jau didelė miargaitė ir dantukų fėjom netikiu.
Papildyta:

Na ir kodėl jums sekas? Dėl tos pat priežasties, dėl kurios man nesisektų? Ania...

alijošius gydo, ir dar kaip gydo thumbup.gif

apie alaviją ir specialiai ieškojau, kad būtų ne FLP distributorių informacija smile.gif Apie Aloe barbadensis pašalinį poveikį dar nesu girdėjusi, o apie medėjantį alaviją, kursi auginamas ant mūsų palangių žinau, kad turi pašalinį poveikį. Na, jei rasite informacijos apie pašalinį barbadensis poveikį, informuokite 4u.gif dėkinga būsiu smile.gif

O va mano draugė savo mergaitei su per žemu hemoglobinu (jau buvo pripažinta senokai mažakraujystė ir niekas nepadėjo) pagirdė alavijo sulčių ir stebuklingai hemoglobinas atsistatė. Stebuklai, ane? smile.gif

beje, alavijo sultimis jau ne tik FLP prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Tęsiu toliau:

Pakvietimas
Pakvietimų dalinimas (su paaiškinimu):
1. Atkreipti dėmesį. Ar turite minutėlę atsakymams į mano klausimus?
2. Pasakyti komplimentą. Jūsų aplinkoje visi žmonės tokie gražūs ir energingi kaip Jūs?
3. Duoti verslo pasiūlymą. Ar jūsų aplinkoje yra žmonių, kurie nori pakeisti savo finansinę padėtį?
4. Pakvietimo pagalba paskirti susitikimą. Ar atrastumėte laiko apsilankyti informaciniame susitikime, kuriame jūs galite sužinoti, kaip dirbant dvi valandas per savaitę tapti finansiškai nepriklausomu? Tai nemokama.
5. Užrašyti telefono numerį. Galima užsirašyti jūsų kontaktinį telefono numerį ir vardą?

Žmogaus vardas. Užrašyk žmogaus vardą ant popieriaus lapo ir minėk jį viso susitikimo metu. Jeigu nori palenkti į save žmogų, atmink, kad pats saldžiausias žodis jam yra jo vardas.
Svarbūs žodžiai. Prieš pristatydamas savo verslą sužinok iš žmogaus, ką jis nori gauti iš gyvenimo:
1. Sveikatą.
2. Finansinę nepriklausomybę.
3. Draugus.
4. Bendravimą.
5. Karjerą.
6. Pripažinimą.
7. Laisvę visame kame.
8. Tarptautinį verslą.
9. Asmenybės tobulėjimą.
Verslo prezentacija. Kiekvienas žmogus savaip įsivaizduoja verslą. Man norėtųsi pateikti schemą, pagal kurią aš visuomet vedu susitikimus:
Pasakojimas apie tinklinės rinkodaros atsiradimo istoriją ir kompanijų kategorijas.
Amžiaus tendencija. „Baby-boomers“ arba kas yra produkcijos vartotojai.
Sveikatingumo industrija. Kodėl tai yra didžiausias pajamas nešanti pramonės šaka.
Kompanijos įkūrimo istorija ir rinkai siūlomos produkcijos pristatymas.
Rezultatai ir žmonių, naudojančių produkciją, atsiliepimai.
Kompanijos kompensacinis planas ir komandos narių tinklo kūrimo pavyzdžiai.
Kompanijos lyderių sėkmės istorijos.
Atsakymai į klausimus ir prieštaravimus dėl produkcijos ir kompanijos.

Pavyzdžiui, žmogus sako: „Aš neturiu pinigų“. Tai vienas iš šokiruojančių momentų. Jeigu nėra pinigų, nėra ir verslo. Negalima jam tiesiai šviesiai sakyti: „Eik ir pasiskolink“, žmogus neteisingai supras. Geriau į klausimą atsakyti klausimu. Pavyzdžiui:
- O rytoj jų turėsite?
- Ne.
- Tuomet pradedam verslą.

[i]Ir tuo pačiu tu netiesiogiai patari jam eiti ir pasiskolinti pinigų
. Jeigu žmogus nori su kuo nors pasitarti, tai į šitą neryžtingą klausimą galima atsakyti taip:
- Klausti patarimo yra geriausia pas tuos, kas dirba šiame versle. Pavyzdžiui: dvi parduotuvės prekiauja kompiuteriais. Viena – Apple bendrovės, kita – IBM. Vienoje parduotuvėje, kurion užsukate, Jums giriama sava prekė ir peikiama svetima, o kitoje parduotuvėje vyksta tas pats. Kiekvienai pelėdai savas vaikas gražiausias. Taip kad, jei eisite patarimo pas žmogų, kuris nėra susipažinęs su tinkline rinkodara, jis pradės peikti tinklinį verslą ir girti tradicinį. Todėl jei norite pasitarti, tarkitės su manimi.
Dar vienas pavyzdys. Žmogus sako:
- Man reikia pagalvoti.
O aš tai žinau – norint priimti bet kokį sprendimą, žmogui reikia ne daugiau kaip ketvirčio valandos. Ir aš atsakau:
- Jeigu jūs norite pagalvoti apie tai, iš kur pasiskolinti pinigų ar kaip pradėti verslą, tuomet pagalvokime kartu.
Mane labai ilgai kankino klausimas: „Kodėl didžioji dauguma žmonių meta šį verslą taip jo ir nepradėję?“ Ir aš radau atsakymą lankydamas jų šeimas. Mums visiems būdinga savo slapčiausiomis mintimis dalintis su savo artimaisiais. Bet kadangi dauguma iš jų neina į susitikimus bei prezentacijas, o tie, kurie juos pritraukia, ne visuomet moka įtikinti, tai žmonės pritaria nuomonei tų, kuriuos jie geriau pažįsta. Todėl aš tau rekomenduoju daryti du dalykus: kviesti žmones į susitikimus ne vienus, o su tais, kurie jiems turi įtakos, su kuriais jie tariasi. Pavyzdžiui, žmoną su vyru. O siekiant susilpninti nepageidaujamą abiejų įtaką vienas kitam, periodiškai eiti pas juos į svečius.[/I]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 09 vasario 2011 - 19:37
Malibu, vaikeli, iš kur tu čia tokius dalykus ištraukei? Čia Amway 100 metų senumo mokymai.
Atsakyti
čia man patikusi knyga lotuliukas.gif pokalbiai su intelektualiuoju rėmėju lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki, senais laikais buvau pakviesta i ORIFLAME, paskui AVON. Pastarosios firmos, žinoma , nereklamuosiu, tačiau vieną produktą, nors jis ir turi silikono, iki šiol perku, nes kokybiški analogai rinkoje labai jau brangūs. Tai serumas plaukų galiukams. Perku daug daug metų...Kviečiu tuomet vieną ar kitą konsultantę kavos...Istorija tuo kaip tik ir prasideda, dėl ko rašau ir jus gaišinu...Prie kavos puodelio įsikalbejau su viena tikrai jau patyrusia MLM darbuotoja. Istoriją ji išdėstė tokią: turėjusi be galo daug draugų ir draugių. AVONE prasisukusios buvo neblogai, nes gražintis jaunoms labai tiko-patiko... ir pigiau...tačiau viską sugadino visu būriu ( dar kartelį patikslinu- visos puikios jaunų laikų senos draugės) nubėgimas į naujai atvežtą MLM firmą. Vėliau paaiškėjo, jog ten pusiau aferinė firmelė buvo, surinko pinigėlių ( startinius), organizavo brangius mokymus ..ir ... nebėr... Po to atėjo kita, dar labiau žadanti...Tada nukentėjo viena nuo kitos, nežinau, gal ten koks binarinis variantas buvo..."Žaizdos jau išlaižytos', tad vel, jau nebe visas pulkelis, nėrė į kitos naujosios firmos pasiūlymus...tas pats finalas...su trečiąja (kažkas bendro su draudimais)- daug svarstė, analizavo, tačiau...vel finalas tas pats...nes ne kiekvienas geba įtikinti draustis, turi įtaigos....grupėlė sumažėjo, draugių ratas praretėjo. Šiai dienai iš draugių liko, kaip ji pati sako, pusantros- su viena tebedirba AVON, o su kita kada-ne-kada kavutės dar išgeria, kuri sako "susitinkam su sąlyga , jei nebeagituosi į tuos savo MLM"...Mano pašnekovė teigė, jei nori draugą prarasti- kviesk kartu į MLM.
Koks moralas?kaip manote?
Atsakyti
Taip metos, taip būna. Žinau ir patyriau savo kaliu. Kiek kitaip yra tarp patyrusių, tikrų marketologų. Mes nusakome rizikos laipsnį kalbėdami apie nežinomas firmas. Tai pirma, o antra paprastai prieš stodami į nežinomą kompaniją maksimaliai susirenkame info: per internetą, per draugus ir t.t....per skype pereiname ir pasikalbame. T.y. bendraujame kaip verslininkai. Ir jokio pykčio. Net jei ir nepasisekė.
Kodėl? Kodėl rimti verslininkai užsiima namų verslu kaip hobiu? Todėl, kad supranta, kad kito masinio užsiėmimo ateity nelabai ir bus.
Todėl tai ką rašo Malibu yra visiškai nepriimtina ir niekas jau taip nebendrauja. Seniai nebendrauja, net ir Amway. Tai knyga skirta debilam ir parašė ją toks pat debilas. Paprasčiau kalbant tai labai žemas lygis.
Čia dar ne viskas. Kas pasakys, kas bus kai Lietuvai nutrauks paskolas. O kažkada jas nutrauks. Juk šiandien pensininkų išlaikyti mes nepajėgūs. Tuoj būsim nepajėgūs išlaikyti ir biudžetininkų. http://www.lrytas.lt...-ir-pamokos.htm
Rimti ekonomistai pripažįsta, kad home biznis tai būtina ateitis. O mes esame tie pirmieji, kurie laužia ledus. Būna visko, klystame. Bet..
Ir dar. Aš jau seniai žadėjau parašyti padėką šitam forumui ir aktyvioms mano oponentėms: metosMetos, Malibu, buterflai ir kt (atsiprašau labai sudėtingi jūsų nikai, o aš rašau open ofise). Mergaitės ačiū jums, nes jūs esate mano tikrieji pagalbininkai. Jūs kviečiate man naujus narius. Nes šis forumas man duoda labai daug naujų narių. Kuo daugiau jūs mane pjaunat, tuo daugiau supermamų rašo man į pm, į blogą, į skype, skambina telefonu ir ateina į mano kompanijas, o tiksliau ateina pas mane. Velniai rautų, aš visiškai nesinaudoju Malibu instrukcijom, netgi .priešingai, žmonėm sakau, kad pagalvotų, o jie vis tiek eina.
Anekdotas. Kai kompanija Mona vie užblokavo kompiuterių IP iš tų šalių kurios nėra prisiregistravusios likau ant ledo. Laikinai nebuvau jokioje kompanijoj, nes man labai patiko mokslai ir universitetai kuriuos atradau 2010 metais: Alekso Janovskio Lyderių universitetas, Grigorijaus Kurlovo holistinio mąstymo mokyklą ir kitus mokslus internete. Man rašo žmonės ir nori ateiti į mano kompanijas. Vau, o aš jokioje kompanijoj nesu. Ką daryti? Staigiai perėjau per skype ir klausiu viso pasaulio marketologų: Rusija, Latvija, Kanada, Amerika, Lietuva, Ukraina ir kt. „ hebra pas mane žmonės eina, o aš dabar jokioje kompanijoj nesu...gal turit gerą patikimą kompaniją?“. Už penkių minučių gavau pasiūlymus. „ Auriau, tu ką nesi jokioje kompanijoj? Tu, tas kuris kuria Lietuvos Didžiąją Kunigaikštystę internete nesi jokioje kompanijoj? Auriau greitai pas mane su visa Kunigaikštyste.“
Mergaitės, pasaulis yra linksmas ir jame gyvena linksmi žmonės, o ir Dievas linksmas ir mėgsta pašposinti. Nes jis kalba: kas turi daug gyvenimo tam bus pridėta, o kas mažai...bus atimta ir tai kas turima. O iš kvailų Lietuvių Dievas tyčiojasi kaip tik gali: duoda jiems tokią valdžią kurios jie verti, padeda emigruoti, padeda žudytis ir žudyti, ir žaloti vieniems kitus, ir t.t. Superbobos nėra išimtis.
O dabar rimtai, visiškai rimtai. Žmonija eina evoliucijos keliu. XX amžius sukūrė ir išvystė gamybą iki robotų. Žmogui teks dirbti vis mažiau. Gyvenimas jį vers daugiau bendrauti. O tai reiškia susijungti ir mylėti kitą kaip save. Lietuviui tai sunku ir nesuprantama, nes jis nemyli savęs, o tai reiškia ir kito. O Dievas lietuviui yra visiškai nesuprantamas dalykas. Fraktalas didysis, lygus fraktalui mažajam. Ši frazė skirta tik suprantantiems. Pasaulis yra mūsų veidrodis. Jei mes sukčiaujam tai pasaulis ir aplinka yra sukčiautajai. Jei mes įžvelgiame gėrį tai pasaulis yra gėris ir evoliucija.
P.S. Kai 2010 metais balandžio mėn aš atėjau į Alekso Janovskio universitetą tai jis mums atrodė angelas. Bet kai 2010.06.16 į universitetą atėjo Grigorijus Kurlovas su savo holistinio mąstymo koncepsija, Alekso paskaitos nublanko. Vau, bet kaifas tame, kad Aleksas surinko hebrą geresnius ir protingesnius nei jis pats, ir jis nepabijo, netgi priešingai...jo tikslas rinkti į universitetą žmones geresnius nei jis pats. Čia man buvo gera pamoka.
Kurią aš išmokau ir šiandien renku žmones geresnius nei aš pats. O tokių prūdais. Jie geriau moka kalbas nei aš, geriau pažįsta kompiuterį, jie geriau suvokia produktus ir marketingo planą, o ir mane pamoko. Kaifas. Vau, ir net pajamas gauna didesnes nei aš.
Ir dar P.S. Prisiminiau alijošių. Kažkada su savo hebra prisipirkom degtinės ir užėjom pas draugą pas kurį žmona buvo išvažiavus. O užkandos tai nebuvo. Ant palangės stovėjo alijošius. Tai mes jį ir susipjaustėm kaip agurkėlį ir sukapojom. Būtume ir šaknis sukapoję, bet degtinė baigėsi...rytas atėjo. Gyvi iki šiol esme... Jo žmona iki šiol mums priekaištauja. Alijošiaus ant palangių daugiau atsirado. Supratinga moteris. Ir jai ir mums, kad užtektų.
Atsakyti
Ponas Auriau, gerai, kad prisipazinote, kad renkates tuos, kurie uz jus daugiau ismano. Labai sveikintina:) O tai ir matosi- jau pradedate risliau viska destyti. Iki siol jusu pasisakymuose buvo grynas "jovalas". Cia zemaitiskai. Na, edalas smulkiems ir stambiems gyvuliukams. Jei esate lyderis, o tokiu, kiek supratau, save laikote, privalote viesumon sakoma kiekviena zodi apgalvoti. Pasakytos mintys pasiseja kaip piktzole. As isgirstu varda Aurius ir pries akis – akiplesa, nemoksa, lyderis ant apgleivejusio akmens....tai asocijuojasi su forumietems mestais epitetais - tai slyksciais, tai pavartotais perkeltine prasme... sie mesti zodziai jusu nepuose ir nepuos...ir liks labai uzsifiksave. O del siuolaikisku, siandieniniu MLM. "Velnias" ir yra velnias, kokiom spalvom ji bespalvintum. Ta tema siame forumo skyrelyje labai protingos mintys jau buvo issakytos ir nesinori kartotis.
Apie Lietuvos ateiti ir jos problemu sprendimo budus reikia kalbeti kitur. Sukurkite tema- manau jon daug kas uzsuks, o gal ir jums, jusu veiklai bus tinkamos personos.
Del Kurpatovo. Skaitom sio Sankt-Peterburgiecio knygas...Kad ir dabar jusu minimos aktualijos - ka mes uzmokame uz civilizacija . Rusijoje jis vertinamas priestaringai...Reikia laukti , kol nuomones nuses. Kaip ir pavyzdys su Deiliu Karnegiu- dievinom, kai kurie jo pamastymai iki siol gyvi, taciau kai autorius moko kaip iveikti stresus, daryti itaka zmonems ir kita, o pats pries save pakelia ranka...svarstytina g.gif
Atsakyti
Kas link praeities, kokia ji bebūti, ji jau praeitis. Atsisuksi, druskos stulpu pavirsi.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2011 02 10, 15:17)
Kas link praeities, kokia ji bebūti, ji jau praeitis. Atsisuksi, druskos stulpu pavirsi.

...tačiau kiekviena pasėta mintis- tai augalas. Vienoks ar kitoks jis išauga ir tiek...
Mes dar neišauklėti, neišmokyti, dar ne mūsų kraujyje atsiriboti, neimti, negaišti laiko niekams.... Daug daugiau nuveiktume, generuotumėme puikių idėjų savo gyvenimo spalvoms pagerinti, jei niekams negaištume laiko. Kad ir as dabar- geriau jau nerčiau šalikėli brangiam Valentinui... o spoksau i ekraną televizoriuje, ganau akis kompiuterio monitoriuje...
et..."Gydaus", nebegaištu laiko tuštiems pokalbiams-- bėgu geriau megzti....Bent nauda bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekuo nesiskiri nuo pelės gyvenančios urvelyje. O man rūpi žmonės ir jų mintys. Ir laiko aš negaištu.
O šiaip nelabai kalbėk už visus...ne tiek jau daug jūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 10 vasario 2011 - 14:20