QUOTE(gielux @ 2011 02 03, 14:50)
Trumpai....ale arba nesuprantat, arba apsimetat: blogai yra tai: " Ir kad stuburo išvaržoms (skausmui mažinti ir geresnei savijautai) tinka mineralai", didelės kainos yra blogai tuo atveju, kai neapsikentus viršpelnių, ekonominiu požiūriu einama į pogrindį. Oi, ne, jūs nekalbat apie vaistus, jūs maišot vaistus su maisto papildais, nes bet kokie teiginiai, kad maisto papildai gydo yra nusižengimas, todėl, brangioji, teigdama, kad vaistinės yra aferizmas, galite išeiti, tik iš šio taško. Ir galit kreiptis į instanciją, kurią nurodžiau. Ir mlm aukštos kainos anaiptol nėra aferizmas, o produktų pateikimas, va čia jau kita kalba. Na o apie aukso kalnus žadamus, ne kartą ir ne du, jau rašė kiti.
Bobučių man visada gaila..o jums?
"Nieko nei jums nei kitiems neperšu. Ar kam gyvent trugdau?" O kaip uždirbat? Pas jus patys ateina žmonės ir sako noriu pirkt? Pati sakot, kad jūsų produktai neskirti gydymui? Tai tik maisto papildai? Kaip tai daro pati FLP, savo tinklapyje.
Niu netrugdot, netrugdot
Bobučių man visada gaila..o jums?
"Nieko nei jums nei kitiems neperšu. Ar kam gyvent trugdau?" O kaip uždirbat? Pas jus patys ateina žmonės ir sako noriu pirkt? Pati sakot, kad jūsų produktai neskirti gydymui? Tai tik maisto papildai? Kaip tai daro pati FLP, savo tinklapyje.
Niu netrugdot, netrugdot
Jeigu sveikesnė pasijutau gerdama maisto papildus, o ne vaistus, tai man jie vaistai. ir dabar eis per visus forumo 50 psl. tai, kaip aš parašiau, jok tai gydo. Na, tebūnie.
Dar kartą kartoju, kad aukso kalnus susiversti galima tik žiauriai sunkiai dirbant arba atsidūrus reikiamoj vietoj reikiamu laiku. Melagystės, kad iš MLM susikrausi didžiausius aukso kalnus. Aš tuom pati netikiu, bet kad užsidirbti galima priedą prie algos, tai ne tai kad tikiu, bet ir jaučiu

O taip, tikrai taip, žmonės patys mane susiranda ir sako noriu pirkt

Neinu niekur ir nieko neverbuoju.
Ir dar: vieną kartą atėję, ateina dar kartą. Naivuoliai????
Gerai, kad netrukdau. O tai jau išsigandusi buvau.......