Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(gielux @ 2011 02 03, 14:50)
Trumpai....ale arba nesuprantat, arba apsimetat: blogai yra tai: " Ir kad stuburo išvaržoms (skausmui mažinti ir geresnei savijautai) tinka mineralai", didelės kainos yra blogai tuo atveju, kai neapsikentus viršpelnių, ekonominiu požiūriu einama į pogrindį. Oi, ne, jūs nekalbat apie vaistus, jūs maišot vaistus su maisto papildais, nes bet kokie teiginiai, kad maisto papildai gydo yra nusižengimas, todėl, brangioji, teigdama, kad vaistinės yra aferizmas, galite išeiti, tik iš šio taško. Ir galit kreiptis į instanciją, kurią nurodžiau. Ir mlm aukštos kainos anaiptol nėra aferizmas, o produktų pateikimas, va čia jau kita kalba. Na o apie aukso kalnus žadamus, ne kartą ir ne du, jau rašė kiti.
Bobučių man visada gaila..o jums?
"Nieko nei jums nei kitiems neperšu. Ar kam gyvent trugdau?" O kaip uždirbat? Pas jus patys ateina žmonės ir sako noriu pirkt? Pati sakot, kad jūsų produktai neskirti gydymui? Tai tik maisto papildai? Kaip tai daro pati FLP, savo tinklapyje.
Niu netrugdot, netrugdot

Jeigu sveikesnė pasijutau gerdama maisto papildus, o ne vaistus, tai man jie vaistai. ir dabar eis per visus forumo 50 psl. tai, kaip aš parašiau, jok tai gydo. Na, tebūnie.
Dar kartą kartoju, kad aukso kalnus susiversti galima tik žiauriai sunkiai dirbant arba atsidūrus reikiamoj vietoj reikiamu laiku. Melagystės, kad iš MLM susikrausi didžiausius aukso kalnus. Aš tuom pati netikiu, bet kad užsidirbti galima priedą prie algos, tai ne tai kad tikiu, bet ir jaučiu smile.gif

O taip, tikrai taip, žmonės patys mane susiranda ir sako noriu pirkt liezuvis.gif

Neinu niekur ir nieko neverbuoju.

Ir dar: vieną kartą atėję, ateina dar kartą. Naivuoliai????

Gerai, kad netrukdau. O tai jau išsigandusi buvau.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainulle: 03 vasario 2011 - 16:09
QUOTE(Dainulle @ 2011 02 03, 16:01)
Jeigu sveikesnė pasijutau gerdama maisto papildus, o ne vaistus, tai man jie vaistai. ir dabar eis per visus forumo 50 psl. tai, kaip aš parašiau, jok tai gydo. Na, tebūnie.
Dar kartą kartoju, kad aukso kalnus susiversti galima tik žiauriai sunkiai dirbant arba atsidūrus reikiamoj vietoj reikiamu laiku. Melagystės, kad iš MLM susikrausi didžiausius aukso kalnus. Aš tuom pati netikiu, bet kad užsidirbti galima priedą prie algos, tai ne tai kad tikiu, bet ir jaučiu smile.gif

O taip, tikrai taip, žmonės patys mane susiranda ir sako noriu pirkt liezuvis.gif

Neinu niekur ir nieko neverbuoju.

Ir dar: vieną kartą atėję, ateina dar kartą. Naivuoliai????

Gerai, kad netrukdau. O tai jau išsigandusi buvau.......

Na jo, ką čia ir pridursi, jei skauda pirštą, galima gi jį ir nupjaut..sako padeda...
Beje, taip, vaistai nuo visų ligų išrasti - nuodai.
Galit atsakinėt, galit ne. Turėjau klientą, prisiekinėjo, kad veterinariniai vaistai padėjo, jam ir pusei jo šeimos išgyt. Gertumėt juos?
Dėl gydymo, Jūs ne kartą ir ne du šitą žodį minėjot, ir visa mlm, tai daro, nes kitu atveju pinigai nesisuktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 04 vasario 2011 - 16:13
QUOTE(gielux @ 2011 02 04, 16:01)
Na jo, ką čia ir pridursi, jei skauda pirštą, galima gi jį ir nupjaut..sako padeda...
Beje, taip, vaistai nuo visų ligų išrasti - nuodai.
Galit atsakinėt, galit ne. Turėjau klientą, prisiekinėjo, kad veterinariniai vaistai padėjo, jam ir pusei jo šeimos išgyt. Gertumėt juos?
Dėl gydymo, Jūs ne kartą ir ne du šitą žodį minėjot, ir visa mlm, tai daro, nes kitu atveju pinigai nesisuktų.

Kiekvienas turi teisę rinktis kaip gydytis, kaip apsaugoti save - nusipjaut pirštą ar gerti veterinarinius vaistus ir t.t.

Dėl gydymo, kadaise mano mamytė man alijošių dėdavo ant sugeltų vietų, su medum darydavo nuo kosulio. Šiandien aš galiu gerti sultis smile.gif Žinau šio augalo gydomąsias savybes mirksiukas.gif Kadaise žmonėms tai buvo pirmas vaistas, kai nebuvo chemijos ir kitų antibiotikų. Šiandien jis kai kam vaistas - kaip kas pasirenka smile.gif
Atsakyti
[COLOR=purple]Dėl gydymo, kadaise mano mamytė man alijošių dėdavo ant sugeltų vietų, su medum darydavo nuo kosulio. Šiandien aš galiu gerti sultis smile.gif Žinau šio augalo gydomąsias savybes mirksiukas.gif Kadaise žmonėms tai buvo pirmas vaistas, kai nebuvo chemijos ir kitų antibiotikų. Šiandien jis kai kam vaistas - kaip kas pasirenka smile.gif
..gerai, kad jusu mama buvo protinga ir to alijosiaus neperdozavo- su mumis taip nutiko, tad jokiu alijosiniu preparatu negalim dabar vartoti- baisi alergija... Kaip jus manote, maisto papildus galima perdozuoti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2011 02 05, 12:21)
[COLOR=purple]Dėl gydymo, kadaise mano mamytė man alijošių dėdavo ant sugeltų vietų, su medum darydavo nuo kosulio. Šiandien aš galiu gerti sultis smile.gif Žinau šio augalo gydomąsias savybes  mirksiukas.gif Kadaise žmonėms tai buvo pirmas vaistas, kai nebuvo chemijos ir kitų antibiotikų. Šiandien jis kai kam vaistas - kaip kas pasirenka smile.gif
..gerai, kad jusu mama buvo protinga ir to alijosiaus neperdozavo- su mumis taip nutiko, tad jokiu alijosiniu preparatu negalim dabar vartoti- baisi alergija... Kaip jus manote, maisto papildus galima perdozuoti ar ne?

g.gif pirmą kartą girdžiu apie alergiją alijošiui, bet užjaučiu....

O perdozuoti nieko negalima. Ar tai vaistas, ar tai maisto papildas, ar tai maistas, ar tai gėrimas mirksiukas.gif Nuz gal vandens neperdozuotumėt g.gif mirksiukas.gif Bet gyvenime viską reik daryti su saiku. Ne veltui yra patarlė: "kas per daug, tas nesveika" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 02 05, 21:10)
g.gif pirmą kartą girdžiu apie alergiją alijošiui, bet užjaučiu....

O perdozuoti nieko negalima. Ar tai vaistas, ar tai maisto papildas, ar tai maistas, ar tai gėrimas  mirksiukas.gif Nuz gal vandens neperdozuotumėt  g.gif  mirksiukas.gif Bet gyvenime viską reik daryti su saiku. Ne veltui yra patarlė: "kas per daug, tas nesveika"  mirksiukas.gif

mamos gi visada nori kaip geriau....
o kaip be tyrimu tuos papildus vartoti? juk tik ne kurie perdozuoti dalykai su slapimu pasisalina, o kitkas kaupias ant kraujagysliu, ant kaulu....
Labai sudetingas dalykas zmogaus organizmas...
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2011 02 05, 22:47)
mamos gi visada nori kaip geriau....
o kaip be tyrimu tuos papildus vartoti? juk tik ne kurie perdozuoti dalykai su slapimu pasisalina, o kitkas kaupias ant kraujagysliu, ant kaulu....
Labai sudetingas dalykas zmogaus organizmas...

Ant kiekvieno papildų buteliuko yra nustatyta rekomenduojama paros norma. O tą normą nustato atsakinga institucija smile.gif

Žmogaus organizmas sudėtingas, tačiau mes turėtume dažniau į jį įsiklausyti. Kartais paprasčiausias kažkurio elemento trūkumas gali sukelti tam tikras problemas. O joms pašalinti imamės baisiosios chemijos.... Nors atsakymas būna labai paprastas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainulle: 06 vasario 2011 - 19:08
Gerai, jei tai TIK nerimta problema, kuriai išspręsti užtenka maisto papildų. O jei rimtą problemą "gydysim" vitaminu C, tai vieną dieną gali būti per vėlu..bet kam.
Dar..kodėl jei vaistai, tai chemija: homeopatija ir žolinius preparatus kol kas niekas neuždraudė. Ligos turi būti tinkamai diagnozuotos ir tinkamai gydomos, ne maisto papildais, o vaistais. O kokiais, tai jau kiekvieno savimonės bei išprusimo reikalas.
Dabar apie alijošių. Prieš kažkam meldžiantis aklai, pravartu pasiskaityti klinikinius tyrimus čia
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2011 02 07, 16:01)
Gerai, jei tai TIK nerimta problema, kuriai išspręsti užtenka maisto papildų. O jei rimtą problemą "gydysim" vitaminu C, tai vieną dieną gali būti per vėlu..bet kam.
Dar..kodėl jei vaistai, tai chemija: homeopatija ir žolinius preparatus kol kas niekas neuždraudė. Ligos turi būti tinkamai diagnozuotos ir tinkamai gydomos, ne maisto papildais, o vaistais. O kokiais, tai jau kiekvieno savimonės bei išprusimo reikalas.
Dabar apie alijošių. Prieš kažkam meldžiantis aklai, pravartu pasiskaityti klinikinius tyrimus čia

Sutinku visomis keturiomis. Bet šiais laikais žmonės labai skuba prie chemijos, nors dažnai užtenka ir paprastesnio gydymo. Kalbu, pirmiausiai apie save, nes pati buvau tokia, kad mieliau tabletę išgersiu ir tuomsyk bus geriau, o paskuj žiūriu, kad problema nedingsta, o tik aštrėja.... Vadinas, reik ieškotis dėl ko ir gydytis. Man užteko alijošiaus sulčių ir probiotiko. O kiek daktarų aplakstyta, o kiek prisifarširavus chemijos. Apmaudu, kad buvau tokia akla....
Dar kartą pabrėžiu, mes patys turime įsiklausyti į savo organizmą.

O dėl tyrimo, tai gerai, kad angliškai nesuprantu lotuliukas.gif doh.gif

Ir čia jau pasisuko kalba apie sveikatą, o ne apie MLM. Bet tai ir daro išvadą, kad mes turim teisę rinktis ir manau, kad jei vienas vartoja aconitum maisto papildus, o kitas forever living, tai viskas liuks. Svarbiausia, kad rūpinamės savimi ir savo sveikata 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Daugiausia mlm produktų ir yra susiję su sveikata. Frazės: ar tu nenori būti sveikas? ar tu nenori, kad tavo šeima būtų sveika? ...kaip gi dažnai jas vartoja mlm atstovai.
O iš kur jūs žinot, kad reikėjo alijošiaus, o ne koralinio vandens, ar asajos uogų?
Kaip jau sakė Ramunė, mlm tikslas atverti pinigines(kaip ir viso kito verslo), skirtumas tas kaip tai yra daroma. Pvz. dabar šone man įkyri reklama Actifed, jūs galvojat, kad aš pulsiu bėgti ir pirkti. Ne, nes žinau, kad yra Prospan. Bet tikrai nepritempinėsiu alijošiaus prie kosulio.
Probiotikai labai geras dalykas...bet..atleiskit, kiek kainuoja jūsiškiai ir kokia vidutinė kaina vaistinėje?
Dar apie probiotikus
Matot, jei aconitum pradėtų skelbt, kad jų maisto papildai gydo, juos užrauktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 vasario 2011 - 16:54
Sveiki,
pamenate, aš čia kažkurią dieną žadėjau pacituoti ištraukas iš MLM pasekėjams verbuoti ir "dresuoti" skirto "veikalo", kurios puikiai iliustruoja šio verslo "krištolinį tyrumą". Buvau užsiėmusi, nebuvo laiko naršyti po šį "šedevrą", vis atidėdavau sekančiai dienai ir matyt ne be reikalo. Nes kitoje MLM skirtoje temoje, ten kur renkasi MLM fanai, Dainulė ėmė ir pasisakė:
"Aš turiu pokalbiai su intelektualiuoju rėmėju. irgi patiko smile.gif mirksiukas.gif"
Dainule, o aš iki šiol Jumis tikėjau, kad Jūs tai tikrai jau nieko niekam neperšate, nesiūlote, nedarote psichologinio spaudimo, žodžiu visai nenorite kam nors pudrint smegenų. O štai toks prisipažinimas mano tikėjimą Jumis sugriovė, nes tai, kas Jums patiko, man sukėlė pasibaisėjimą ir būtent šią rašliavą (knyga man kažkaip nesiverčia lievužis jos pavadinti) aš ketinau cituoti, kad parodyčiau, koks melas ir apgaulė slypi po gražia, blizgančia, paradine MLM išore.
Tai gal jau ir pradėsiu.
Kažkas teigė, kad tik iš gerumo pasiūlo gerus produktus savo pažįstamiems, bet šiaip jau jų "nemedžioja". O ką tuo klausimu savo MLM vadovėlis?
pradėsime nuo mažiausiai 500 pažįstamų žmonių sąrašo sudarymo...- Norint teisingai sudaryti pažįstamų sąrašą, būtina prisiminti visą savo gyvenimo istoriją.
Prisiminti visus, su kuriais mokeisi mokykloje, su kuriais mokeisi aukštojoje mokykloje, su kuriais sportavai, su kuriais lankei dalykinius būrelius, visus mokytojus ir trenerius. Prisiminti visus giminaičius; su kuriais teko dirbti.
Prisiminti visus, su kuriais šventei gimtadienius, įvairius įvykius.
Prisiminti visus, su kuriais teko susipažinti draugų gimtadienių šventėse.Prisiminti visus, su kuriais jūs tarnavote kariuomenėje.
Prisiminti visus, su kuriais jūs ilsėjotės.
Prisiminti visus, su kuriais jūs draugavote.Prisiminti visus pažįstamus iš kitų miestų.
Prisiminti visus, turinčius skirtingas profesijas.
Prisiminti visus, kas turi automobilį.
Prisiminti visus, kas turi augintinių.
Prisiminti visus, kas groja gitara arba kitais instrumentais.
Prisiminti visus, kurie turi kokį nors hobį.
Sudaryk savo pažįstamų sąrašą. Kviesk juos į susitikimą su rėmėju.

(Na ką gi, mielas skaitytojau, jūs sudarėte sąrašą, kurį papildysite tais žmonėmis, kuriuos prisiminsite, ir su kuriais susipažinsite. Jeigu jūs šio sąrašo nesudarėte, tuomet neskaitykite, ką daryti toliau. Jums tai bus tik bereikalingas laiko švaistymas).

Reklaminiai skelbimai, norint rasti kandidatus

1) Ieškau žmonių, turinčių didelį norą dirbti savarankiškai. Apmokau pats. Nuosavas verslas. Įdomus darbas. Galimybė gauti dideles pajamas.
2) Pelningas pasiūlymas. Skambinkite, jei norite sužinoti apie galimybes.
3) Nepriklausomas verslas. Tel.
4) Pilnas, dalinis užimtumas. Kelios pajamų rūšys.
5) Dirbk sau!
6) Dėmesio! Papildomo uždarbio galimybė! Rimtiems žmonėms – pilnas užimtumas! Nepriklausomas verslas!
7) Jūs norite tapti finansiškai nepriklausomas? Patraukli finansinė galimybė. Keletas uždarbio rūšių.
8) Galimybė užsidirbti laisvu laiku.
9) Puikus priedas prie stipendijos ir atlyginimo!
10) Nuosavas verslas. Tel.
11) Galimybė visiems norintiems išbandyti save komercinėje veikloje. Kilimas karjeros laiptais. Didelių pajamų galimybė.
12) Sukurk save pats! Stipriai besivystantis verslas. Visame pasaulyje ieškome bendraminčių platinti amžiaus produktą. Jums pasitaikė galimybė pasinaudoti savo dalykiniais ryšiais. Apmokymas. Nešvaistykite laiko. Skambinkite, rašykite, aiškinkitės.
13) Padėsime pradėti ir vystyti nuosavą verslą. Asmeninė sėkmingos darbo patirtis ___ metų. Taip pat ieškome žmonių, turinčių ryšių arba darbo patirtį užsienyje. Planuojamas ilgalaikis bendradarbiavimas. Informacinis susitikimas.
14) Mes skubiai ieškome energingų, atsakingų, iniciatyvų žmonių, pasiruošusių kartu su mumis vystyti nepriklausomą verslą!
15) Jums nepatinka Jūsų darbas? Iniciatyviems žmonėms siūlome nepriklausomo verslo galimybę. Dirbk laisvu laiku arba pilną darbo dieną.
16) Papildomas uždarbis. Nuosavo verslo organizavimas. Tel.
17) Verslas! Karjera! Nepriklausomybė! Tel.
18) Jūsų vadovaujamo darbo patirtis pravers nepriklausomame besivystančiame versle. Unikali galimybė. Tel.
19) Suderintas verslas. Patyręs verslininkas padės sukurti nepriklausomą verslą.
20) Kviečiame bendradarbiauti savarankiškus ir tikslo siekiančius žmones.
21) Jums neatneša pinigų tai, ką Jūs mokate daryti? Jūs nemokate daryti to, kas atneša pinigus? Apmokymas nemokamas. Darbo grafikas laisvas, uždarbis progresyvus.
22) Uždirbkite daugiau nei uždirba jūsų sutuoktinis.
23) Šiame versle Jūsų uždarbį riboja tik Jūsų galimybės. Tel.
24) Nuosavas verslas. Pilnas, dalinis užimtumas. Tel.
25) Nepriklausomas verslas. Kosmetologija. Kosmetikos pardavimas.
26) Mūsų produkcijos platinimas gali Jums atnešti papildomų pajamų. Mes apmokysime Jus ir suteiksime būtina palaikymą. Nuosavas verslas. Skambinkite telefonu:
27) Galimybė ne visiems! Nepriklausomas verslas. Deramas uždarbis.
28) Ar Jums neatrodo, kad Jūs niekuomet neturėjote galimybės deramai užsidirbti? Gauti tai, ko norite? Jūs galite praeiti mokymą ir tapti nepriklausomu platintoju produktų, kuriais naudojasi ir pasitiki tūkstančiai sveiko gyvenimo entuziastų. Skambinkite telefonu:
29) Reikalingi rimti ir patyrę žmonės, besidomintys nuosavu verslu. Skambinkite:
30) Galimybė dirbti namie, pilnas arba dalinis užimtumas. Nuosavas verslas. Telefonas:
31) Patraukli finansinė galimybė. Verslas. Telefonas:
32) Galimybė ambicingiems žmonėms su gerais įgūdžiais. Nuosavas verslas. Telefonas:
33) Jūs ieškote darbo su nepilnu užimtumu? Tapkite nepriklausomu platintoju. Telefonas:
34) Galimybė žmonėms, turintiems tarptautinių kontaktų. Nuosavas verslas. Telefonas:
35) Jums reikalingos papildomas uždarbis? Jūs turite gerus bendravimo įgūdžius? Skambinkite:
36) Puiki galimybė pradėti ir sėkmingai vystyti nuosavą verslą. Telefonas.
37) Jūs ieškote įdomaus būdo užsidirbti/ Skambinkite:
38) Jeigu esate patikimas ir rimtas, mes pasiūlysime Jums galimybę sukurti nuosavą verslą. Telefonas:
39) Jūs aktyvus žmogus? Pradėkite savo verslą. Skambinkite:

Pažintis su žmonėmis
• Pažintis su žmonėmis kelionių metu, lėktuve, traukinyje, laive.
• Privatūs pokalbiai ir naujos pažintys kasdieniame gyvenime.
• Pažintis su žmonėmis specializuotose parodose, susijusiose su sveikatos produktu.
• Lankyk sporto klubus, sveikatingumo centrus ir plėsk savo pažįstamų sąrašą.
• Skelbimai ir pažintys internete.
• Laiškų, atvirukų, tame tarpe ir sveikinimo, išsiuntinėjimas
• Reklama internete
• Bendrauk teminiuose interneto forumuose.
• Kurk nuosavus tinklapius ir vystyk juos.

Reikia mokėti girti už viską, reikia mokėti girti viską. Tuomet atsiranda troškimas arba įsigyti, arba pasiekti. Reklama – tai rytų filosofija. Rytuose, kai žmogus stovi turguje, jis giria savo obuolius, reklamuoja juos. Ir žmonės perka, nepaisant to, kad obuoliai papuvę arba sukirmiję. Perka todėl, kad jis labai gerai apie juos kalba.

Bus daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 09 vasario 2011 - 13:55
QUOTE(Malibu @ 2011 02 09, 13:52)
Sveiki,
pamenate, aš čia kažkurią dieną žadėjau pacituoti ištraukas iš MLM pasekėjams verbuoti ir "dresuoti" skirto "veikalo", kurios puikiai iliustruoja šio verslo "krištolinį tyrumą". Buvau užsiėmusi, nebuvo laiko naršyti po šį "šedevrą", vis atidėdavau sekančiai dienai ir matyt ne be reikalo. Nes kitoje MLM skirtoje temoje, ten kur renkasi MLM fanai, Dainulė ėmė ir pasisakė: 
"Aš turiu pokalbiai su intelektualiuoju rėmėju. irgi patiko smile.gif mirksiukas.gif"
Dainule, o aš iki šiol Jumis tikėjau, kad Jūs tai tikrai jau nieko niekam neperšate, nesiūlote, nedarote psichologinio spaudimo, žodžiu visai nenorite kam nors pudrint smegenų. O štai toks prisipažinimas mano tikėjimą Jumis sugriovė, nes tai, kas Jums patiko, man sukėlė pasibaisėjimą ir būtent šią rašliavą (knyga man kažkaip nesiverčia lievužis jos pavadinti) aš ketinau cituoti, kad parodyčiau, koks melas ir apgaulė slypi po gražia, blizgančia, paradine MLM išore.
Tai gal jau ir pradėsiu.
Kažkas teigė, kad tik iš gerumo pasiūlo gerus produktus savo pažįstamiems, bet šiaip jau jų "nemedžioja". O ką tuo klausimu savo MLM vadovėlis?

mirksiukas.gif smagu, kad buvau sudarius gerą įspūdį ir gaila, kad sugadinau.

Skaičiau visas šitas eilutes ir viską puikiai prisimenu.
Sąrašo jokio kol kas neturiu (vadinasi nesivadovauju aklai knyga), nekratau visų pažįstamų iš eilės schmoll.gif Ir neieškau senų pažįstamų. Kažkaip būtų lieva atsiminti seną klasiokę, susirasti ją, susitikti ir pradėt savo verslus siūlyti. Man pvz net nesmagu būtų, nes ji gal tikėjosi apie senus laikus papliurpti mirksiukas.gif thumbup.gif Bet jei ji paklaustų, kodėl tu nesergi, ar kaip tavo migrenos reikalai, būtinai jai papasakočiau apie savo atradinmus ax.gif O jos reikalas, susidomės ji ar ne. Jei susidomėtų, tada papasakočiau jai daugiau.

Ta knyga man patiko, nes kartais nežinau kaip bendrauti su žmonėmis, kurie domisi MLM. Vistiek yra kažkokia bendravimo kalba, požiūris į MLM ir t.t. smile.gif

Be to, netyčia forumuose atradau kitą FLP distributorę, kuri kasdien dirba, labai dirba thumbup.gif Maniau, kad ji bus daug pasiekusi, o yra tokiam pačiam lygmeny kaip aš. Ji daug dirba, pas ją ateina žmonės, ji pasakoja, bet sunkiai sekas. Ir aš manau, kad tokiu atveju perskaityta knyga būtų didesnis pagalbininkas. Žodžiu, knyga yra gerai, nes sužinojau, kad naujų žmonių, kurie dirbtų MLM aklai ieškot nereikia, nereikia lipti per galvas ir bandyt perkalbėt. Prievarta niekas neis ir nedirbs. Nei Malibu, nei Gielux gink Dieve nesiims MLM verslo, nors pagal žinias sakyčiau, kad labai perspektyvios būtumėt lotuliukas.gif Esmė tame, kad jei jau žmogus pasirašė po tavim, pradėjo naudoti produktus dėl savęs ar nebūtinai dėl savęs, bet to žmogaus apleisti nereikia. Galima vis pasidalinti su juo nauja informacija, papasakot kaip aš darau ir kodėl man sekas smile.gif

Kažin, pasakiau ką nors kvailo? g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti