Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Aurius.D @ 2011 01 03, 19:19)
metosMetos samdau pačią kaip ekspertą nustatyti produktų kokybę bet kokios kompanijos. Bet ar pati būti nepriklausoma. Juk MLM kompnijoms busi griežtesnė?

neturiu as laiko testavimams. Reikia pripazinti, jog AMWAY produkcija su einanciais penkmeciais ne gereja, o blogeja...saknu labai neieskau- lenkai gamina, ar lenkai perpilsto ir "dapila". Faktas, kad AMWAY jau meti i sali, nes Lietuvoje panasiu analogu ar produktu ,kurie ta pati daro- daug, o daug...ir kam sukti galva...nueikite i parduotuves- ne tokiu stebuklu surasite...ir 10 kartu mazesnem kainom...Taciau yra produktu, kur vyrauja naujausi mokslininku isradimai, apie kuriuos pardavejas ilgai tektu mokyti papasakti, tuomet ir pasitelkiami MLM konsultantai- buldozeriai, kurie gaista savo brangu laika, ausina burnas apie MIKROPLUOSTA, MAGNETUS, DEGUONINE, KOSMETIKA, PROBIOTIKUS, ENZIMUS, NANO TECHNOLOGIJAS... ir...uzdirba grasius. Kai liaudis jau susipazinus, tuos produktus jau pati pajegi parduotuviu lentynose surasti ir pirkti taip pat desimteriopai pigiau...As kazkaip izvelgiu konsultantu jegos panaudojima mokslo pasiekimu ir naujienu populiarinime. Gal tai mokslininku ir MLM virsuniu abipusiai finansiskai naudingas suokalbis ar susitarimas??? Panasiai mastau ir apie reklama apie kvepaliuku sudeciu susidaryma ar buteliuku pasirinkima. Dabartini sios firmos vadova Vokietijoje teko sutikti jo firmos LR internacional (kosmetika, alijosiai, zaisliukai kosmetikai moterims)renginyje pries gal desimtmeti, o dabar paaiskejo, jog si savo versla jis pardave, nes mazai is jo "pese pelno"..cia tik mano nuomone...Jo gerbejus prasau neisizeisti...Naivuoliu sutikote ir sutiksite...sekmes...
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2011 01 05, 22:57)
neturiu as laiko testavimams. Reikia pripazinti, jog AMWAY produkcija su einanciais penkmeciais ne gereja, o blogeja...saknu labai neieskau- lenkai gamina, ar lenkai perpilsto ir "dapila".  Faktas, kad AMWAY  jau meti i sali, nes Lietuvoje panasiu analogu ar produktu ,kurie ta pati daro- daug, o daug...ir kam sukti galva...nueikite i parduotuves- ne tokiu stebuklu surasite...ir 10 kartu mazesnem kainom...Taciau yra produktu, kur vyrauja naujausi mokslininku isradimai, apie kuriuos pardavejas ilgai tektu mokyti papasakti, tuomet ir pasitelkiami MLM konsultantai- buldozeriai, kurie gaista savo brangu laika, ausina burnas apie MIKROPLUOSTA, MAGNETUS, DEGUONINE, KOSMETIKA, PROBIOTIKUS, ENZIMUS, NANO TECHNOLOGIJAS... ir...uzdirba grasius. Kai liaudis jau susipazinus, tuos produktus jau pati pajegi parduotuviu lentynose surasti ir pirkti taip pat desimteriopai pigiau...As  kazkaip izvelgiu konsultantu jegos panaudojima mokslo pasiekimu ir naujienu populiarinime. Gal tai mokslininku ir MLM virsuniu abipusiai finansiskai naudingas suokalbis ar susitarimas??? Panasiai mastau ir apie reklama apie kvepaliuku sudeciu susidaryma ar buteliuku pasirinkima. Dabartini sios firmos vadova Vokietijoje teko sutikti jo firmos LR internacional (kosmetika, alijosiai, zaisliukai kosmetikai moterims)renginyje pries gal desimtmeti, o dabar paaiskejo, jog si savo versla jis pardave, nes mazai is jo "pese pelno"..cia tik mano nuomone...Jo gerbejus prasau neisizeisti...Naivuoliu sutikote ir sutiksite...sekmes...

Viskas daug daug paprasčiau, bet šiandien mano plepumas jau dingo, todėl tingiu argumentuoti. Patikėkit, labai viskas paprasta bigsmile.gif Kai viską sudėliaujau, tai sau juokiausi į saują thumbup.gif Bet tam bent jau man teko pagyventi JAV, MLM išradimo tėvynėje, kad suprasčiau kur čiučikas paslėptas ax.gif Kai sugrįš plepumas, palepinsiu tuo paprastumu, jei suprasite mirksiukas.gif
Atsakyti
5 procentai pasaulio gyventojų suvartoja 40 procentų visos pasaulio produkcijos tai ten ir paskutiniam valkatai geriau gyvenasi nei tūlam lietuviui. Čia apie JAV jei ką.
O mūsų valdžia jau atviru tekstu sako, kad pensijų nebus iš ko mokėti. o aš sakau, kad pensiją šiandien gali užsidirbti nu pav. 1600 dol per mėnesį šiuolaikinis dvidešimtmetis.
Taip,kad kalbos apie atskirų kompanijų produktus gal ir galimos, bet iš esmės jei neigsite MLM ir kitas namų verslo sritis aš asmeniškai traktuosiu kaip nusikaltimą. http://auriusd.blogs...ko-netruks.html
Atsakyti
P. Auriau, biznis blogai einas?
Atsakyti
kaip niekad anksčiau, gerai.
Bet jei jūs neįžvelgiat, kad su pensijom jau turime problemų, o visi tie fondai tai tikra apgaulė ir tikrų tikriausia piramidė. Tai ...
Aš suprantu, kad galima kritikuoti kompanijų veiklą, produktus kainas, bet ne MLM ir kitokias home biznis atmainas iš principo. Pasiskaitykit ką aš rašau apie pensijas ir paneikit mano argumentus. Ir dar pasižiūrėkit kokia valstybės skola http://auriusd.blogs...ybes-skola.html
Atsakyti
[quote=Aurius.D,2011 01 06, 18:00]
Bet jei jūs neįžvelgiat, kad su pensijom jau turime problemų, o visi tie fondai tai tikra apgaulė ir tikrų tikriausia piramidė. Tai ...

Jei manote, kad vyrauja valstybes aferos, tai tais klausimais diskutuokite kitur... Cia- MLM ir jos aferos....Ar gerai as supratau SM tema? Nereikia skaitytoju brangaus laiko gaisinti vandenelio pilstymais...
Dalyvaukite savivaldybiu rinkimuose , o ten ir zerkite savo sumanuma, zinias, idejas... Ten tokie pritampa.
Apskritai manau, jog jus persisotines informacija ( o tai jau didele beda- reikia atostogu smegenims), nes labai jau dideli minciu chaosa pateikiate

Visa tai priimkite kaip draugiska ir nuosirdu pastebejima bei patarima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metosMetos: 06 sausio 2011 - 16:43
metos ką jūs čia kalbat? aper kurią vietą aš sakiau, kad yra valstybės afera. prašau parodyti. Yra nesupratimas esamos situacijos, o tai jau visai kas kita.

Nei savivaldybės nei Seimo rinkimai manęs visiškai nedomina. Aš posėdžiuos neišsėdėčiau nei pusdienio. Pakiščiau kam nors mandatą, kad už mane prabalsuotų ir eičiau alaus gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2011 01 06, 18:11)
metos ką jūs čia kalbat? aper kurią vietą aš sakiau, kad yra valstybės afera. prašau parodyti. Yra nesupratimas esamos situacijos, o tai jau visai kas kita.

Nei savivaldybės nei Seimo rinkimai manęs visiškai nedomina. Aš posėdžiuos neišsėdėčiau nei pusdienio. Pakiščiau kam nors mandatą, kad už maneir eičiau alaus gert smile.gif

Tai ko dejuojate del pensiju? Del darbo vietu stokos? Jus save cia tokiu proto bokstu vaizduojate, bet nesuvokiate, kad apolitiskumas atsigrezia pries jus pati? Ar zinote, kodel mes gyvename taip, o ne kitaip (ne geriau?). Todel, kad i valdzia zmones renka tokius kaip jus, kuriems visiskai dzin tautos, krasto gerove. Jus, kaip ir tie ponai valdzios kedese, malate s... nutaises protinga veida ir drabstotes ivairiu ideju, religiniu tiesu interpretaciju, pseudo moksliniu, niekuo nepagristu teiginiu kratiniu. O tikslas vienas-bet kokia kaina ir idejus minimaliai pastangu bei darbo (jeigu tuscia malima liezuviu apskritai galima pavadinti darbu) ismelzti is patikliu naivuoliu kuo daugiau pinigu. Jus nesukuriate jokios pridetines vertes, jus nesukuriate jokio produkto, o norite tarpti saskaita tu, kurie galbut lenkia kupra gamyklose, bet kokiu oru kasa griovius ar plauna ligoniams uzpakalius. Ir jie po Jusu tirados apie nieka, norint pasakyti, kad jie bus paskutiniai idiotai ir luzeriai, jei nepirks, pvz., isgirtuju asaju sulciu, kurios ju gyvenimo kokybe pakels iki neregetu aukstumu, sveikata padarys gelezine, sirdi jauna, islaisvins ju dvasia ir jie taps kaip dievai... Jau ka ka, o s... malti jus sugebate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 06 sausio 2011 - 17:35
Turiu keletą klausimų.
Kokią pridėtinę vertę kuria Sabonis (kaip krepšininkas), Valinskas kaip klounas, Širėnas (šiaip jis ekonomistas)?
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2011 01 07, 10:37)
Turiu keletą klausimų.
Kokią pridėtinę vertę kuria Sabonis (kaip krepšininkas), Valinskas kaip klounas, Širėnas (šiaip jis ekonomistas)?

Politikuokite kitur. Beje, neiškraipykite pavardžių - Šerėnas. Beje, jei jis netikėtai įlystų į šį moterišką puslapį, tai tikrai įdomu būtų jo mintis paskaityti (kaip ekonomisto patarimų MLM distributoriams)...
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2011 01 06, 16:00)

Jūsų perdėm kišamos nuorodos į jūsų blog'ą verčia manyt kitaip....

QUOTE(Aurius.D @ 2011 01 07, 08:37)
Turiu keletą klausimų.

krepšininkas, juokdarys, finansininkas, tai mokesčių subjektas, kuriam pagal mokesčio įstatymą yra nustatyta prievolė mokėti mokestį. Kiek, kaip moka, ne šios temos diskusija.

Kaip mlm pajėgi išspręsti viso sociumo finansavimą?
Atsakyti
Mergaitės aš skiriu jums šitą straipsniuką. http://auriusd.blogs...zsiima-tik.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 16 sausio 2011 - 20:17