Malibu, kaip aš Tavęs pasiilgau.....angelas tu mano. Ačiū tau už tai, kad esi ir ateini į šį nuostabų forumą. Ačiū Malibu, kad rašai ir piktiniesi. Tavyje daugiau kaip pusė lietuviškų moterų. Jos Tau pritaria, jos tokios pačios kaip pati, jos visad suranda būti kuo nors nepatenkintu. Jos ieško būti kažkuo pastoviai nepatenkintu. Nes jos yra nepatenkintos savimi. Bet tai yra nematoma. Joms nematoma. Nes pasaulis aplink jas yra jų veidrodis.
Tiesa, mergaitės aš jums paskyriau straipsnį savo bloge. Aš stengiuosi padėti Kubiliui per jus. Aš nesu Kubiliaus partijos šalininkas, bet bendras reikalas mums vyrams yra labai svarbus. O mes, tikri vyrai rūpinamės jumis moterys. Pasiskaitykit. Juk žinot kaip manęs ieškoti.
Leiskit mergaitės man šiandien pakalbėti filosofiškai.
Vakar aš pradėjau rašyti savo internetinę vizitinę. Pagavau save, kad pastaruosius du metus aš tą ir veikiu, kad kapojuos forumuos. Kokio velnio? Supratau, kad tai mano gyvenimas. Pastarąsias dienas sėdėjau prie interneto ir supratau, kad Lietuvoje aš esu rodos vienintelis, kuris MLM nenuilstamai propaguoja. Jei tokių yra daugiau tai pasakykit man. Su malonumu susipažinsiu. Kodėl aš tai darau? Jei galėčiau nedaryčiau. Vadinasi negaliu. Ir man belieka tik priimti save tokį, koks esu.
Kas yra MLM? Jakaterina Bakitko suskaičiavo 35 profesijas kurias įsisavina tikras tinklininkas.
Sakysim pastaruoju metu susidomėjau koučingu. Nuostabus dalykas. Kuočingas yra įvairus. Mane labiausiai sudomino būtent tas giluminis. Pasirodo mes viską savyje turime. Mane asmeniškai domina holistinis koučingas-visaapimantis.
Mielosios moterys-mamos. Koučingu užsiimame kiekvienas iš mūsų kai tik išmokstame kalbėti. Kai mums būna 3-5 metukai. Mes į šį pasaulį ateiname su savo klausimais. Bet mūsų mielosios mamos negali į juos atsakyti nes jos dirba. Ir vietoj savo klausimo vaikas gauna NIEKĮ, TUŠTUMĄ. Ir tas niekis ir tuštuma tampa jo gyvenimo dalimi. O tiksliau, pačiu gyvenimu.
Kaip ten bebūtu Malibu, aš ir tu padedame suprasti protingom moterims jų esmę. Ir MLM jos renkasi ne dėl produkto....ko ko , bet produktų šiandien netrūksta..... bet tam, kad galėtų bendrauti su vaikais kai jiems to labiausiai reikia.
QUOTE(Malibu @ 2010 12 13, 21:21)
Gerb. bori,
nežinau, kokioje MLM kompanijoje dirbate, bet pirmą kartą girdžiu, kad žmogus skatinamas tik užsakinėti prekes pirkėjams, o pats neskatinamas pirkti ir vartoti/naudoti platinamos/reklamuojamos kompanijos produkcijos. Vienas iš kertinių MLM "akmenėlių", pats pricipas ir yra tas, kad patys distributoriai turi vartoti produktą, tam, kad po to jį galėtų rekomenduoti kitiems kaip patį pačiausią... O jeigu pats nevartoji, tai ką gali įtaigiai papasakoti savo verbuojamam pirkėjui/potencialiam tavo tinklo distributoriui? Taigi, išleisti pinigėlių vis tiek reiks, ir greičiausiai nemažai, nes juk prekių asortimentas dažnai būna platus, o jeigu dar, kad ir vienkartinis pirkimo licenzijos mokestis apie 180 Lt, kaip Amway (griūk negyvas - licenzija pirkti prekes!)..
Jeigu tingite skaityti nuo pradžios, tai dar kartą pasikartosiu:
NIEKUOMET NEUŽSIIMIAU, NEUŽSIIMU IR NEUŽSIIMSIU TOKIU "VERSLU" KAIP MLM, nes man nepatinka būti mulkinamai ir nepatinka mulkinti kitus.
Norint surinkiti info apie MLM kompanijas nebūtinai kuriai nors priklausyti ar būti įlipus į tą... pyp.
nežinau, kokioje MLM kompanijoje dirbate, bet pirmą kartą girdžiu, kad žmogus skatinamas tik užsakinėti prekes pirkėjams, o pats neskatinamas pirkti ir vartoti/naudoti platinamos/reklamuojamos kompanijos produkcijos. Vienas iš kertinių MLM "akmenėlių", pats pricipas ir yra tas, kad patys distributoriai turi vartoti produktą, tam, kad po to jį galėtų rekomenduoti kitiems kaip patį pačiausią... O jeigu pats nevartoji, tai ką gali įtaigiai papasakoti savo verbuojamam pirkėjui/potencialiam tavo tinklo distributoriui? Taigi, išleisti pinigėlių vis tiek reiks, ir greičiausiai nemažai, nes juk prekių asortimentas dažnai būna platus, o jeigu dar, kad ir vienkartinis pirkimo licenzijos mokestis apie 180 Lt, kaip Amway (griūk negyvas - licenzija pirkti prekes!)..
Jeigu tingite skaityti nuo pradžios, tai dar kartą pasikartosiu:
NIEKUOMET NEUŽSIIMIAU, NEUŽSIIMU IR NEUŽSIIMSIU TOKIU "VERSLU" KAIP MLM, nes man nepatinka būti mulkinamai ir nepatinka mulkinti kitus.
Norint surinkiti info apie MLM kompanijas nebūtinai kuriai nors priklausyti ar būti įlipus į tą... pyp.
Be abejo, neparduosi nieko, jei tau paciam ta preke nepatinka, pirmiausiai pats tampi produkto vartotoju ir megeju

O apie licenzijos mokescius Amway ar kitur negaliu nieko pasakyt, nes neteko susidurt, nevisur tokie yra

QUOTE(bori @ 2010 12 13, 21:12)
*Idomu, keliu kompaniju klausete, nes as viena tikrai zinau, kuri duoda kredita
*O kam tas prekes pirktis is anksto?
klientai uzsisako, tada ir padarai uzsakyma...
Tikrai idomu su kokiom kompanijom turejote reikalu, jei po to seka tokie pasisakymai

*O kam tas prekes pirktis is anksto?

Tikrai idomu su kokiom kompanijom turejote reikalu, jei po to seka tokie pasisakymai

Visiškai jums pritariu

Pritariu Bori, niekas nieko neprievartauja pirkti, nepatinka neperki, o ir MLM kompanijų tiek, kad lengvai gali tai išspręsti ir dirbti su ta kompanija kuri siūlo didelį asortimentą prekių iš kurių gali rinktis, kas patinka, kas ne...
Čia daugelis remiasi AMWAY kompanijos patirtimi, bet reikėtų apsižvalgyti, kompanijų yra daug ir su įvairia produkcija ir nebūtina pirkti jokių licenzijų ar dar ko nors...Jei jau yra žmonių kurie gaišta savo brangų laiką domėdamasi tuo ko negali pakęst, tai pasidomėt siūlyčiau ir kitom kompanijom, ne vien AMWAY.
O dėl žmonių mulkinimo, tai pasakysiu tiek, esu mama, ir jei už tai kad man praplauna smegenis galiu su savo vaikais praleisti kiek tik noriu laiko ir dar prisidėti prie bendro šeimos biudžeto, tai už tai aš galiu ir padėkoti ir dar skelbimą į laikraštį įdėti, "kad leidžiuosi smegenų praplovimui" nes nemanau, kad kas nors labiau nei televizija, reklamos tai gali padaryti. Juk absurdiška galvoti, kad kas antruose namuose stovintis Fairy buteliukas yra nupirktas tik todėl, kad tai geras, saugus naudoti ir visiškai nekenksmingas produktas...
Čia daugelis remiasi AMWAY kompanijos patirtimi, bet reikėtų apsižvalgyti, kompanijų yra daug ir su įvairia produkcija ir nebūtina pirkti jokių licenzijų ar dar ko nors...Jei jau yra žmonių kurie gaišta savo brangų laiką domėdamasi tuo ko negali pakęst, tai pasidomėt siūlyčiau ir kitom kompanijom, ne vien AMWAY.
O dėl žmonių mulkinimo, tai pasakysiu tiek, esu mama, ir jei už tai kad man praplauna smegenis galiu su savo vaikais praleisti kiek tik noriu laiko ir dar prisidėti prie bendro šeimos biudžeto, tai už tai aš galiu ir padėkoti ir dar skelbimą į laikraštį įdėti, "kad leidžiuosi smegenų praplovimui" nes nemanau, kad kas nors labiau nei televizija, reklamos tai gali padaryti. Juk absurdiška galvoti, kad kas antruose namuose stovintis Fairy buteliukas yra nupirktas tik todėl, kad tai geras, saugus naudoti ir visiškai nekenksmingas produktas...
QUOTE(erikute333 @ 2010 12 14, 14:08)
Pritariu Bori, niekas nieko neprievartauja pirkti, nepatinka neperki, o ir MLM kompanijų tiek, kad lengvai gali tai išspręsti ir dirbti su ta kompanija kuri siūlo didelį asortimentą prekių iš kurių gali rinktis, kas patinka, kas ne...
...
...
bet va kaip pasirinkt ta kompanija kurios VISI produktai butu tinkami vartoti.. pvz kosmetika. galbut toj kompanijoj geri kremai, bet netinkami sampunai, nors jie gal irgi super geri, bet va, kas tinka marytei nebutinai tiks ir onytei.. be to, juk nevartosi ta pati sampuna ar krema metus, du ar daugiau, t.y. kol dirbi.. atsiranda poreikis pakeist, ne tik poreikis, bet ir noras.. bent jau as niekad neperku dvieju tokiu paciu sampunu, kremu ar kt dalyku is eiles, t.y. viena pribaigiu, noris kitokio. ir ne todel kad blogas, bet paprasciausiai nusibosta.. zodziu, noriu pasakyt, kad noredama patenkinti savo poreikius, tureciau pasirinkt kokias 10 kompaniju, ir is kiekvienos kas menesi ar kelis (priklausomai nuo kompaniju) tureciau isigyt prekiu uz kazkokia bent minimalia suma. tai galutine suma jau butu ojojoi kokia.. kazi ar atlyginimo uztektu tam "verslui" padengt. nu tai tokiu budu tikrai labai abejoju ar ka nors uzdirbciau.. kitas kelias - meluot visiem savo pirkejam, kad vai vai vai koks cia geras daiktas, ir pati "naudoju" (nors tik pabandzius ir supratus, kad man visai netinka) ir pan..
manau, kad toks verslas pasiteisina tik mokantiem graziai ir itikinamai kalbet, nejuciom smegenis zmogui praplaut..
p.s. atkreipkit demesi kokio ilgio yra forume tu agentu zinutes

Gerb. ankata pasaulis yra toks kokį mes matom. Katė mato nespalvotą-pasaulis nespalvotas. Man pasaulis tiek margas, kad akys raibsta.
Pačiai MLM tai skiedimas ir apgaulė. Žiūrėkit analogiją su kate.
Dvasinių daltonikų aš pas save į komandą nepriimčiau.
Savo bloge paskutiniu metu stengiuosi parodyti kokį pasaulį aš matau. Aš skaidrinu savo žvilgsnį. Kuo labiau mano žvilgsnis skaidrėja tuo labiau pasaulis gražėja.
Savo bloge paskutiniu metu stengiuosi parodyti kokį pasaulį aš matau. Aš skaidrinu savo žvilgsnį. Kuo labiau mano žvilgsnis skaidrėja tuo labiau pasaulis gražėja.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 12 23, 08:13)
Gerb. ankata pasaulis yra toks kokį mes matom. Katė mato nespalvotą-pasaulis nespalvotas. Man pasaulis tiek margas, kad akys raibsta.
aisku lengviausia isvadint kitus dvasiniais ubagais ir kalbet labai abstrakciai... as juk jums sakau konkreciai. kiek pvz kosmetikos produktu gali pasiulyti viena imone? penkis, desimt, simta, gal du simtus. o kiek ju yra pasaulyje??? tikrai ne vienas ir ne du tukstanciai. as noriu rinktis prekes is VISO to margo pasaulio, o ne is vienos vieninteles kompanijos.. taigi budama tik tos vieninteles komapnijos prekiu naudotoja, as turiu blokuoti, apriboti save naudoti kitus produktus, t.y. pamatyti likusi pasauli.
net nzn, kuris is musu tada didesnis "daltonikas" (kaip jus saket), ar as norinti pamatyti ir patirti visa pasauli, ar jus, apsiribojes tik ta vienintele kompanija.. taigi, jei nebunu tos kompanijos prekiu vartotoja, tai ir negaliu ju nuosirdziai girti ir pardavineti, ypac draugams ir giminaiciams.
beje, as tikrai neteigiu, kad sis verslas yra kazkoks blogas, niekingas ar pan. ne, atvirksciai, nuosirdziausi sveikinimai tiems, kurie ji sugalvojo ir tiems kurie sugeba ikalbeti zmones pirkti ir jungtis i ta tinkla. cia reikalingi tokie zmones, kurie sugeba kitam zmogui savo kalbomis ipirsti tai ko jam visai galbut ir nereikia. taciau ar tai etiska?..
Į konkretų klausimą atsakau konkrečiai. Nežinau. Bet man ir nerūpi. Vakar sužinojau, kad kompanija NWA nusipirko dar vieną kosmetikos kompaniją. Moterys sulindo ir analizuoja, lygina...tarška ten jos.
Man asmeniškai nepatinka, kad MLM kompanijos neprekiauja lašiniais. Patikėkit, tikrai.
Bet kas man patinka? Mano kolegė iš Rusijos suskaičiavo 35 profesijas, kurių jinai išmoko per kelis metus užsiimdama MLM. O per du metus aš iš MLM sužinojau tiek, kad...
Pav. tinklinis marketingas mane atvedė prie holistinio mąstymo. Žinau kelias mokyklas. Daugelis pamokų šokiruoja. Kadangi šiandien kūčios, o rytoj bus kalėdos tai ta proga keletas pamąstymų iš holizmo pozicijų.
Artimiausios trys dienos Lietuvoje bus apsirijimo, apsišlakavimo ir apsiš... dienomis.
95-97 procentai viso maisto kurį suris Lietuviai išeis kaip š..., šlakai ir t.t. Ir tik keli procentai maisto atliks savo paskirtį t.y. duos energijos.
Jum nieko nesako tokie skaičiai? Jūsų nešokiruoja?
Mus mokė, kad maistas duoda kalorijas. Bet mums ne kalorijų, o energijos reikia. O vat energijos Lietuva po trijų dienų apsirijimo tegaus tik kelis procentus. O ligonių bus dar daugiau. Ir po trijų dienų apsirijimo bus puolamos vaistinės.
Aš atvirai pasakysiu man produktai nerūpi. Žmona man pasakė, kad šį mėn. nupirkčiau alojos veros su medum ir dantų pastos...su sidabru ir su aloje vera, kurios beveik dvigubai pigesnės nei Lietuviškose vaistinėse. Nes ji matot nori dantų gydytojai padovanot. Nu ir nupirksiu.
O jei mano kompanijoje nėra kažko, o tai yra kitoje kompanijoje ar parduotuvėje ir aš negaliu ten pirkti.....kažkaip nesusimąsčiau. Pas mus namie yra kelių kompanijų produkcija, o vystom veiklą tik vienoje.
Bajeris. Mano kiemo parduotuvės savininkę dažnai matau perkant supermarketuose tuos pačius produktus kaip pas ją. Pigiau
Statistika tokia, kad Lietuvių vyrai miršta greičiau nei moterys. Spėju, kad jūs juos blogai maitinat.
Va taip, pagalvokit per šventes ir pasistenkit, kad nepersirytų.
Man asmeniškai nepatinka, kad MLM kompanijos neprekiauja lašiniais. Patikėkit, tikrai.
Bet kas man patinka? Mano kolegė iš Rusijos suskaičiavo 35 profesijas, kurių jinai išmoko per kelis metus užsiimdama MLM. O per du metus aš iš MLM sužinojau tiek, kad...
Pav. tinklinis marketingas mane atvedė prie holistinio mąstymo. Žinau kelias mokyklas. Daugelis pamokų šokiruoja. Kadangi šiandien kūčios, o rytoj bus kalėdos tai ta proga keletas pamąstymų iš holizmo pozicijų.
Artimiausios trys dienos Lietuvoje bus apsirijimo, apsišlakavimo ir apsiš... dienomis.
95-97 procentai viso maisto kurį suris Lietuviai išeis kaip š..., šlakai ir t.t. Ir tik keli procentai maisto atliks savo paskirtį t.y. duos energijos.
Jum nieko nesako tokie skaičiai? Jūsų nešokiruoja?
Mus mokė, kad maistas duoda kalorijas. Bet mums ne kalorijų, o energijos reikia. O vat energijos Lietuva po trijų dienų apsirijimo tegaus tik kelis procentus. O ligonių bus dar daugiau. Ir po trijų dienų apsirijimo bus puolamos vaistinės.
Aš atvirai pasakysiu man produktai nerūpi. Žmona man pasakė, kad šį mėn. nupirkčiau alojos veros su medum ir dantų pastos...su sidabru ir su aloje vera, kurios beveik dvigubai pigesnės nei Lietuviškose vaistinėse. Nes ji matot nori dantų gydytojai padovanot. Nu ir nupirksiu.
O jei mano kompanijoje nėra kažko, o tai yra kitoje kompanijoje ar parduotuvėje ir aš negaliu ten pirkti.....kažkaip nesusimąsčiau. Pas mus namie yra kelių kompanijų produkcija, o vystom veiklą tik vienoje.
Bajeris. Mano kiemo parduotuvės savininkę dažnai matau perkant supermarketuose tuos pačius produktus kaip pas ją. Pigiau

Statistika tokia, kad Lietuvių vyrai miršta greičiau nei moterys. Spėju, kad jūs juos blogai maitinat.
QUOTE(ankata @ 2010 12 24, 00:21)
aisku lengviausia isvadint kitus dvasiniais ubagais ir kalbet labai abstrakciai... as juk jums sakau konkreciai. kiek pvz kosmetikos produktu gali pasiulyti viena imone? penkis, desimt, simta, gal du simtus. o kiek ju yra pasaulyje??? tikrai ne vienas ir ne du tukstanciai. as noriu rinktis prekes is VISO to margo pasaulio, o ne is vienos vieninteles kompanijos.. taigi budama tik tos vieninteles komapnijos prekiu naudotoja, as turiu blokuoti, apriboti save naudoti kitus produktus, t.y. pamatyti likusi pasauli.
net nzn, kuris is musu tada didesnis "daltonikas" (kaip jus saket), ar as norinti pamatyti ir patirti visa pasauli, ar jus, apsiribojes tik ta vienintele kompanija.. taigi, jei nebunu tos kompanijos prekiu vartotoja, tai ir negaliu ju nuosirdziai girti ir pardavineti, ypac draugams ir giminaiciams.
beje, as tikrai neteigiu, kad sis verslas yra kazkoks blogas, niekingas ar pan. ne, atvirksciai, nuosirdziausi sveikinimai tiems, kurie ji sugalvojo ir tiems kurie sugeba ikalbeti zmones pirkti ir jungtis i ta tinkla. cia reikalingi tokie zmones, kurie sugeba kitam zmogui savo kalbomis ipirsti tai ko jam visai galbut ir nereikia. taciau ar tai etiska?..
Nors Malibu man uždraudė čia rašyti, bet negaliu neparašyti.
Nagi, kas jus verčia varžyti save? Kas jums liepia lįsti į tą tinklinį marketingą?

Man neskauda širdies nei kad giminaičiams parduodu, nei kad geriausiai draugei padovanoju. Kodėl? Todėl, kad aš ŽINAU, jog tai yra geras daiktas. Iš kur žinau? Pati išbandžiau

Niekur nematau melo, niekur nematau prievartos.
Tik kartais būna pikta, kad žmogus skundžiasi, dejuoja, kažkas negerai, pasiūlai jam sprendimą, kuris ir man labai padėjo, o jis nepasitiki, nes juk tai MLM

Nu ne, tai ne

QUOTE(Aurius.D @ 2010 12 24, 06:36)
Gerų švenčių ir Jums.
Nepadauginkit Monos.
Papildyta:
QUOTE(Dainulle @ 2010 12 24, 10:22)
Uždarbis... Taškai...Priemonės, tai pasiekt? Nesvarbu? Ne esminiai dalykai? Ой, лукавите, дорогая.
http://www.youtube.c...h?v=YtCBaRORGhs Va čia tai avantiūristas, o aš...ką jau čia, man toli iki jo. Nors ačiū mergaitės už pripažinimą.
Nėra nei blogų nei gerų įvertinimų. Visa yra tik mūsų mentalo vertinimai, o tai niekis. Nėra nei gero, nei blogo. Aš nežinau kas geriau baterijoj + ar -.
Jau metai kaip aš pas jus. Turiu pripažinti, kad jūsų dėka mano komanda sparčiai didėja nes aš esu nenuilstamas MLM propaguotojas forumuose, o dabar jau ir bloge. Matyt priežastis tame, kad aš nežiūriu siaurai. Mano pozicijos stiprėja, o kai kurių finansų patarėjų kurie muilino žmonėms akis, silpnėja. Prognozuoju, kad ir Lietuvos valdžia bus priversta skatinti žmones užsiimti home biznis. Nes skiedimo rezervai senka. Makroekonomika patiria teorinę krizę, o žmonių santykiai išlieka.Pasiskaitykit Adminų prašau neištrinti, o jei trinsit tai tik šią nuorodą.
Taigi, su praėjusiomis šventėmis ir su artėjančiais metais.
Nėra nei blogų nei gerų įvertinimų. Visa yra tik mūsų mentalo vertinimai, o tai niekis. Nėra nei gero, nei blogo. Aš nežinau kas geriau baterijoj + ar -.
Jau metai kaip aš pas jus. Turiu pripažinti, kad jūsų dėka mano komanda sparčiai didėja nes aš esu nenuilstamas MLM propaguotojas forumuose, o dabar jau ir bloge. Matyt priežastis tame, kad aš nežiūriu siaurai. Mano pozicijos stiprėja, o kai kurių finansų patarėjų kurie muilino žmonėms akis, silpnėja. Prognozuoju, kad ir Lietuvos valdžia bus priversta skatinti žmones užsiimti home biznis. Nes skiedimo rezervai senka. Makroekonomika patiria teorinę krizę, o žmonių santykiai išlieka.Pasiskaitykit Adminų prašau neištrinti, o jei trinsit tai tik šią nuorodą.
Taigi, su praėjusiomis šventėmis ir su artėjančiais metais.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 12 29, 10:59)
Mano pozicijos stiprėja, o kai kurių finansų patarėjų kurie muilino žmonėms akis, silpnėja. Prognozuoju, kad ir Lietuvos valdžia bus priversta skatinti žmones užsiimti home biznis.
Nes skiedimo rezervai senka.
Nes skiedimo rezervai senka.
Koks skirtumas, kas muilina akis, jūs ar patarėjai.
HBB yra ne vien MLM ir MLM yra ne vien HBB.
Pagal jus neapsakysi...
Dar kartą gerų švenčių.