Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

Atmeskim išankstinį nusistatymą ir tai ką Jums pasakojo. Ir tiesiog ne išankstinio nusistatymo paprstai pažiūrėkim į tai.
Jeigu žmonės perka sau kažkokius produktus ir jiems jis patinka. Ne todėl, kad kažkas "plovė" ar pudrino jiems smegenis. Nežinau kaip kitur, tiesiog mano rate tokie žmonės, kuriems ne taip jau lengva pudrinti smegenis, jei ir norėtum. Mes ilgus metus buvom tik vartotojai. Žmogus, kurį pažįstam seniai, tiesiog pakvietė mus į kelionę, į seminarą Austrijoj. Vienintelis keistas dalykas buvo tai, kad tie žmonės buvo nuoširdūs ir linksmi, geranoriški. Niekas iš jų man nepiršo jokios savo nuomonės, aš tikrai važiavau tik dėl kelionės, nes pati norėjau. Jau kurį laiką skaičiau literatūrą apie pozityvų mastymą, nuvažiavus į seminarą manęs niekas nevertė eiti į patį seminarą, bet man buvo smalsu. Aš klausiau ir man buvo įdomu. Ten niekas nemokė nei prekiauti, nei durninti žmonės, ten visai nebuvo nieko panašaus, ką galima pamatyti youtube kaip amerikoj nufilmuota. Taip, seminaro metu sugalvojamos pramogos, kad "neužmigtum" smile.gif bet juk tai natūralu. Taip, tai motyvacijos seminaras. Bet juk bet kurioj kompanijoj, kurios vadovai rūpinasi savo darbuotojais, jie ieško būdų, kad žmonės būtų motyvuoti dirbti ir siekti rezultatų. Čia tas pats, Tave padrąsina, įkvepia, Tu gali nedaryti Amway verslo, Tu gali daryti tai apie ką kitą ką svajojai, tiesiog Tave padrąsina imtis kažkokių veiksmų ir tiek. Tarp šių žmonių aš tikrai jaučiuosi puikiai, nes pati negaliu pakęsti kai kažką per prievartą bando siūlyti ir pan.
Mums tai galimybė tobulėti savo vidumi, iš paprastų užsidariusių žmonių, mes išmokastam kalbėti prieš auditoriją, mokomės džiaugtis gyvenimu. Nieko negarbinam biggrin.gif
Anksčiau, bijodavau kam nors ką nors pasakyti, ar dėl kitų nuomonės, labai pergyvendavau, dabar turiu savo nuomonę ir nebijau jos pasakyti, ir tik dėka Amway.
Milijonų niekas nevarto. Jeigu jūs turite puikų išsilavinimą, puikią išvaizdą ir pan. ir galite uždirbti tūkstančius, tada tai ne Jums. Ir tai tikrai ne visiems žmonėms. Bet yra -žmonių, kurie slopinami aplinkos ir išankstinio nustsatymo taip neatskleidžia kažkokių savo gabumų, čia Tau galimybė save išbandyti, nepatiks, bet kada gali pasitraukti, būsi kantrus ir atkaklus, gausi atlygį. Kam motyvacijos seminarai, o gi tam, kad nuėjus į forumą, kur Tave kaip distributorių ir kompaniją išdeda į šuns dienas, tu vėl prarandi norą kažko siekti, tada eini ir ieškoti teigiamų emocijų kitur, ten kur Tavęs laukia, Tave vertina ir kartu džiaugiasi Tavo pasiekimais.
Aš visada norėjau įveikti save, ir man tai padėjo, milijonų aš neuždirbsiu, bet papildomu laiku keletas tūkstančių man netrukdo.
Beje viena mano draugė turi ir tradicinį verslą ir amway. Prasidėjus krizei išeitines darbuotojams tradiciniam versle, ji moka iš amway premijų.
Tinklinis marketingas - tai tiesiog toks prekybos būdas. Milijonieriais čia nepasidarysit, tai darbas, sunkus psichologinis darbas, kur labai daug žmonių nesuprasdami ir net nenorėdami išklausyt iškart burnojasi. Gaila.
Nežinau kaip yra kituose MLM, ar kitose to pačio Amway organizacijose, bet gal man pasisekė, aš tiesiog esu tarp žmonių, kurie mane įkvepia, padrąsina ir padeda. Man su jais tikrai gerai. Ir darau tik tiek, kiek pati noriu.
tik nuoširdžiai noriu pasakyti, kad yra visokių kompanijų ir visokių žmonių, labai svarbu kad kiekvienas pasirinkitų pats sau, kas jam priimtina. O kas norės pabandyti, kad patektų tik pas sąžiningus distributorius.
Beje sponsorius reikalingas tam, kad padėtų, mokytų, patartų ir pan. Kad žmogus, galėtų kitiems papasakoti apie produktą, jis pats turi jį išbandyti ir jam pačiam turi jis patikti ir tik tada jis gali apie jį papasakoti kitiems. Kuo daugiau žinosi apie produktą, tuo profesionaliau galėsi apie papasakoti. Jei žmogus yra tik vartotojas, tai jis negalės papasakoti apie verslą ir kaip jį daryti. Tam ir yra sponsorius. Jis būna išbandęs pats daugiau produktų, žinau daugiau apie verslą, kad naujam žmogui, kuris turi tik didelį norą, o neturi pinigų įsigyti daugiau porduktų iškart, kad pabandyti, tai sponsorius jam ir padeda. čia ir yra visas žavesys, kad komandą renkiesi pats, pats kad nori ir kiek nori darai ir atitinkimai gauni už tai atlygį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 28 gruodžio 2009 - 16:34
QUOTE(Malibu @ 2009 12 28, 17:01)

Malibu, 28 Gru 2009 - 17:01, parašė:

Ačiū Dievui, manęs niekas iš amvėjininkų nenuskriaudė, nes nesileidžiu skriaudžiama. Jeigu mėginu apie tai diskutuoti, kalbėti, tai tik todėl, kad pasaulyje yra daug nukentėjusių ir man jų gaila. Juk ir jums gaila kokių nors apgaudinėjamų žmonių, ar ne? Dar vienas labai svarbus dalykas, į kurį norėčiau atkreipti visų mane puolančių distributorių ar šiaip jiems prijaučiančių žmonių dėmesį: aš NELAIKAU JŪSŲ SUKČIAIS, APGAVIKAIS AR DAR KOKIAIS KITAIS NEDORĖLIAIS. Sukčiai yra tie, kurie sukūrė šitą aferą, o ne tie, kuriems buvo užpudruotos smegenys ir jie šventai tiki Amwėjaus "tiesa". Tuos žmones aš laikau AUKOMIS. 
Prašau konkrečiai nurodyti kokiame US universitete yra dėstomas tinklinis marketingas kaip atskiras dalykas. Pageidautina, kad nurodytumėte tikslias koordinates, noriu pati išsiųsti užklausą arba "paveizėti" į jų saitą su mokymo programomis. O gal čia panašiai kaip ir man kažkada univere dėstė apie Jehovos liudytojus, bet deja... religinių sektų kurso metu?
Jūs neteisi - man toks ponas Valdemaras iš nedidelio Lietuvos miesto, bet didis savo pasiekimais amvėjuje, sakė, kad galėsiu vartyti milžiniškus pinigus. O tūkstančiai... žinote, aš juos sunkiai ir ilgai dirbdama galiu užsidirbti pati. Ir tai po truputį darau, niekam neplaudama smegenų.
Ir būkite maloni, išvardinkite kriterijus, kuriais remdamasi nusprendžiate, kokia info yra patikima, o kokia nepatikima. Man tai ponas Valdemaras (ar Voldemaras) griežtai nurodė neskaityti nieko tame internete... Ten vien tik purvas pilamas. O nežinau, kodėl ponas Valdemaras nusprendė, kad aš turėčiau tikėti juo, pirmą kartą matytu ir visai nepažįstamu žmogumi? O taip, jis buvo be galo malonus žmogus... Mes juk visi galime būti malonūs, ar ne? Ypač kai reikia

Ačiū Dievui, manęs niekas iš amvėjininkų nenuskriaudė, nes nesileidžiu skriaudžiama. Jeigu mėginu apie tai diskutuoti, kalbėti, tai tik todėl, kad pasaulyje yra daug nukentėjusių ir man jų gaila. Juk ir jums gaila kokių nors apgaudinėjamų žmonių, ar ne? Dar vienas labai svarbus dalykas, į kurį norėčiau atkreipti visų mane puolančių distributorių ar šiaip jiems prijaučiančių žmonių dėmesį: aš NELAIKAU JŪSŲ SUKČIAIS, APGAVIKAIS AR DAR KOKIAIS KITAIS NEDORĖLIAIS. Sukčiai yra tie, kurie sukūrė šitą aferą, o ne tie, kuriems buvo užpudruotos smegenys ir jie šventai tiki Amwėjaus "tiesa". Tuos žmones aš laikau AUKOMIS. 
Prašau konkrečiai nurodyti kokiame US universitete yra dėstomas tinklinis marketingas kaip atskiras dalykas. Pageidautina, kad nurodytumėte tikslias koordinates, noriu pati išsiųsti užklausą arba "paveizėti" į jų saitą su mokymo programomis. O gal čia panašiai kaip ir man kažkada univere dėstė apie Jehovos liudytojus, bet deja... religinių sektų kurso metu?
Jūs neteisi - man toks ponas Valdemaras iš nedidelio Lietuvos miesto, bet didis savo pasiekimais amvėjuje, sakė, kad galėsiu vartyti milžiniškus pinigus. O tūkstančiai... žinote, aš juos sunkiai ir ilgai dirbdama galiu užsidirbti pati. Ir tai po truputį darau, niekam neplaudama smegenų.
Ir būkite maloni, išvardinkite kriterijus, kuriais remdamasi nusprendžiate, kokia info yra patikima, o kokia nepatikima. Man tai ponas Valdemaras (ar Voldemaras) griežtai nurodė neskaityti nieko tame internete... Ten vien tik purvas pilamas. O nežinau, kodėl ponas Valdemaras nusprendė, kad aš turėčiau tikėti juo, pirmą kartą matytu ir visai nepažįstamu žmogumi? O taip, jis buvo be galo malonus žmogus... Mes juk visi galime būti malonūs, ar ne? Ypač kai reikia

MALIBU, JUS TEISI , 100 PROC TEISI KIEKVIENU SAVO ZODZIU. GAILA, KAD VISA TAI KITI SUPRAS TIK PO KAI KURIO- ILGESNIO AR TRUMPESNIO LAIKO. IR MAN SIUO METU JU LABAI GAILA. LINKIU, KAD JIEMS PRASVIESEJIMAS TUO KLAUSIMU ATEITU NAUJUJU METU NAKTI. LINKIU TO NOREDAMA JIEMS TIK GERO. KALBU TAI PATI JAU PEREJUSI IR NUODUGNIAI SUPRATUSI VISUS FIRMOS UZKULISIUS. PUIKIAI PRISIMINDAMA KAUNE MUMS UZ PACIU PINIGUS RUOSTUS VAKARUS KAVINESE BEI PUIKIAI PASLEPTA MANIPULIACIJA ZMONEMIS. NELAIKAU SAVE LABAI AUKSTO INTELEKTO ( NORS PAGAL TESTUS Q LABAI AUKSTAS), TACIAU KAIP VARLES RUGPIENYJE TEN TIKRAI IKI SIOL TEBESIBLASKO TIKRAI ZEMESNIO INTELEKTO ZMONES. AS NENORIU JU IZEISTI. PRIMITYVIAU MASTANTI ZMOGU GERIAU VALDYTI. TAIP IR SU LIETUVA. PRASIGERUSIA IR DEGRADAVUSIA LENGVIAU VALDYTI schmoll.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(..-AMORE-.. @ 2009 12 28, 20:44)

..-AMORE-.., 28 Gru 2009 - 20:44, parašė:

MALIBU, JUS TEISI , 100 PROC TEISI KIEKVIENU SAVO ZODZIU. GAILA, KAD VISA TAI KITI SUPRAS TIK PO KAI KURIO- ILGESNIO AR TRUMPESNIO LAIKO. IR MAN SIUO METU JU LABAI GAILA. LINKIU, KAD JIEMS PRASVIESEJIMAS TUO KLAUSIMU ATEITU NAUJUJU METU NAKTI. LINKIU TO NOREDAMA JIEMS TIK GERO. KALBU TAI PATI JAU PEREJUSI IR NUODUGNIAI SUPRATUSI VISUS FIRMOS UZKULISIUS. PUIKIAI PRISIMINDAMA KAUNE MUMS UZ PACIU PINIGUS RUOSTUS VAKARUS KAVINESE BEI PUIKIAI PASLEPTA MANIPULIACIJA ZMONEMIS. NELAIKAU SAVE LABAI AUKSTO INTELEKTO ( NORS PAGAL TESTUS Q LABAI AUKSTAS), TACIAU KAIP VARLES RUGPIENYJE TEN TIKRAI IKI SIOL TEBESIBLASKO TIKRAI ZEMESNIO INTELEKTO ZMONES. AS NENORIU JU IZEISTI. PRIMITYVIAU MASTANTI ZMOGU GERIAU VALDYTI. TAIP IR SU LIETUVA. PRASIGERUSIA IR DEGRADAVUSIA LENGVIAU VALDYTI schmoll.gif  g.gif  schmoll.gif

MALIBU, JUS TEISI , 100 PROC TEISI KIEKVIENU SAVO ZODZIU. GAILA, KAD VISA TAI KITI SUPRAS TIK PO KAI KURIO- ILGESNIO AR TRUMPESNIO LAIKO. IR MAN SIUO METU JU LABAI GAILA. LINKIU, KAD JIEMS PRASVIESEJIMAS TUO KLAUSIMU ATEITU NAUJUJU METU NAKTI. LINKIU TO NOREDAMA JIEMS TIK GERO. KALBU TAI PATI JAU PEREJUSI IR NUODUGNIAI SUPRATUSI VISUS FIRMOS UZKULISIUS. PUIKIAI PRISIMINDAMA KAUNE MUMS UZ PACIU PINIGUS RUOSTUS VAKARUS KAVINESE BEI PUIKIAI PASLEPTA MANIPULIACIJA ZMONEMIS. NELAIKAU SAVE LABAI AUKSTO INTELEKTO ( NORS PAGAL TESTUS Q LABAI AUKSTAS), TACIAU KAIP VARLES RUGPIENYJE TEN TIKRAI IKI SIOL TEBESIBLASKO TIKRAI ZEMESNIO INTELEKTO ZMONES. AS NENORIU JU IZEISTI. PRIMITYVIAU MASTANTI ZMOGU GERIAU VALDYTI. TAIP IR SU LIETUVA. PRASIGERUSIA IR DEGRADAVUSIA LENGVIAU VALDYTI schmoll.gif  g.gif  schmoll.gif

Amway 50 metų ir jau 86-iose pasaulio šalyse valdo degradavusią visuomenę? Kur čia manipuliacija? Jei patekot pas nesąžiningus žmones, tai jus užjaučiu. Tikrai girdėjau, kad yra Amway organizacijų, kur žmones apgaudinėja. Šiandien mums žmogus daug pasiekęs pasakojo planą, kaip per 4 metus dirbti, kad gauti vienkartinę 200 000 eurų premiją. Kaip pastebėjo mano vyras, sako žmogus kalbėjo paprastai, ne taip kaip Tavo darbe vadai, kokie mes "šustri", čia mūsų jachta, o dabar susimažinkit algas. Čia viskas paprastai, ir žmonės buvo susirinkę išsilavinę, patys su vyru turim magistro išsilavinimą IT srity, tokiais žmonėmis kaip mes tikrai nėra lengva manipuliuot. Mes gi "tiksliukai", viską išknisam.

Dėl tinklinio marketingo dėstomo universitete:
http://grip.welwell.cn/spoke/26194

Dr. Charles King is Professor of Marketing at the University of Illinois at Chicago. He received his Doctorate in Business Administration from Harvard University and Bachelor's and Master's Degrees from the University of Texas. He is also the founder of a UIC Seminar in Network Marketing and teaches Network Marketing in the university's marketing programs.

Interviu:
http://www.youtube.c...h?v=W7ieKX0LEtQ

JAV prezidentas:
http://www.youtube.c...feature=related

.Amore.
ir kur gi jūsų įrodymai apie produkcijos bile kokį išpilstymą kažkur pakeliui, taip temoj Apie Amway ir nesulaukėm konkrečių faktų?
P.S. Beje, rašymas didžiosiomis raidėmis, internetinėj kultūroj reiškia rėkimą wink.gif

Išvada: Viskas priklauso nuo mūsų požiūrio: kaip mes pažiūrėsim į stiklinę, kažkam ji pustuštė, kažkam ji puspilnė.
Linkiu Jums matyti daugiau teigiamos pusės pasaulyje, o aš drąsiai einu įgyvendinti savo svajones su Amway, nes didžiausia pasaulyje IT kompanija deja nesirūpina taip savo darbuotojais, kaip mano Amway komanda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 28 gruodžio 2009 - 23:30
QUOTE(Delusion @ 2009 12 28, 16:30)

Delusion, 28 Gru 2009 - 16:30, parašė:

Atmeskim išankstinį nusistatymą ir tai ką Jums pasakojo. Ir tiesiog ne išankstinio nusistatymo paprstai pažiūrėkim į tai.
Jeigu žmonės perka sau kažkokius produktus ir jiems jis patinka. Ne todėl, kad kažkas "plovė" ar pudrino jiems smegenis. Nežinau kaip kitur, tiesiog mano rate tokie žmonės, kuriems ne taip jau lengva pudrinti smegenis, jei ir norėtum. Mes ilgus metus buvom tik vartotojai. Žmogus, kurį pažįstam seniai, tiesiog pakvietė mus į kelionę, į seminarą Austrijoj. Vienintelis keistas dalykas buvo tai, kad tie žmonės buvo nuoširdūs ir linksmi, geranoriški. Niekas iš jų man nepiršo jokios savo nuomonės, aš tikrai važiavau tik dėl kelionės, nes pati norėjau. Jau kurį laiką skaičiau  literatūrą apie pozityvų mastymą, nuvažiavus į seminarą  manęs niekas nevertė eiti į patį seminarą, bet man buvo smalsu. Aš klausiau ir man buvo įdomu. Ten niekas nemokė nei prekiauti, nei durninti žmonės, ten visai nebuvo nieko panašaus, ką galima pamatyti youtube kaip amerikoj nufilmuota. Taip, seminaro metu sugalvojamos pramogos, kad "neužmigtum" smile.gif bet juk tai natūralu. Taip, tai motyvacijos seminaras. Bet juk bet kurioj kompanijoj, kurios vadovai rūpinasi savo darbuotojais, jie ieško būdų, kad žmonės būtų motyvuoti dirbti ir siekti rezultatų. Čia tas pats, Tave padrąsina, įkvepia, Tu gali nedaryti Amway verslo, Tu gali daryti tai apie ką kitą ką svajojai, tiesiog Tave padrąsina imtis kažkokių veiksmų ir tiek. Tarp šių žmonių aš tikrai jaučiuosi puikiai, nes pati negaliu pakęsti kai kažką per prievartą bando siūlyti ir pan.
Mums tai galimybė tobulėti savo vidumi, iš paprastų užsidariusių žmonių, mes išmokastam kalbėti prieš auditoriją, mokomės džiaugtis gyvenimu. Nieko negarbinam biggrin.gif
Anksčiau, bijodavau kam nors ką nors pasakyti, ar dėl kitų nuomonės, labai pergyvendavau, dabar turiu savo nuomonę ir nebijau jos pasakyti, ir tik dėka Amway.
Bet yra -žmonių, kurie slopinami aplinkos ir išankstinio nustsatymo taip neatskleidžia kažkokių savo gabumų, čia Tau galimybė save išbandyti, nepatiks, bet kada gali pasitraukti, būsi kantrus ir atkaklus, gausi atlygį. Kam motyvacijos seminarai, o gi tam, kad nuėjus į forumą, kur Tave kaip distributorių ir kompaniją išdeda į šuns dienas, tu vėl prarandi norą kažko siekti, tada eini ir ieškoti teigiamų emocijų kitur, ten kur Tavęs laukia, Tave vertina ir kartu džiaugiasi Tavo pasiekimais.
Aš visada norėjau įveikti save, ir man tai padėjo, milijonų aš neuždirbsiu, bet papildomu laiku keletas tūkstančių man netrukdo.

Tinklinis marketingas - tai tiesiog toks prekybos būdas.  Milijonieriais čia nepasidarysit, tai darbas, sunkus psichologinis darbas, kur labai daug žmonių nesuprasdami ir net nenorėdami išklausyt iškart  burnojasi. Gaila.
Nežinau kaip yra kituose MLM, ar kitose to pačio Amway organizacijose, bet gal man pasisekė, aš tiesiog esu tarp žmonių, kurie mane įkvepia, padrąsina ir padeda. Man su jais tikrai gerai. Ir darau tik tiek, kiek pati noriu.
tik nuoširdžiai noriu pasakyti, kad yra visokių kompanijų ir visokių žmonių, labai svarbu kad kiekvienas pasirinkitų pats sau, kas jam priimtina. O kas norės pabandyti, kad patektų tik pas sąžiningus distributorius.

Jeigu žmonės perka sau kažkokius produktus ir jiems jis patinka. Ne todėl, kad kažkas "plovė" ar pudrino jiems smegenis. Nežinau kaip kitur, tiesiog mano rate tokie žmonės, kuriems ne taip jau lengva pudrinti smegenis, jei ir norėtum. Mes ilgus metus buvom tik vartotojai. Žmogus, kurį pažįstam seniai, tiesiog pakvietė mus į kelionę, į seminarą Austrijoj. Vienintelis keistas dalykas buvo tai, kad tie žmonės buvo nuoširdūs ir linksmi, geranoriški. Niekas iš jų man nepiršo jokios savo nuomonės, aš tikrai važiavau tik dėl kelionės, nes pati norėjau. Jau kurį laiką skaičiau  literatūrą apie pozityvų mastymą, nuvažiavus į seminarą  manęs niekas nevertė eiti į patį seminarą, bet man buvo smalsu. Aš klausiau ir man buvo įdomu. Ten niekas nemokė nei prekiauti, nei durninti žmonės, ten visai nebuvo nieko panašaus, ką galima pamatyti youtube kaip amerikoj nufilmuota. Taip, seminaro metu sugalvojamos pramogos, kad "neužmigtum" smile.gif bet juk tai natūralu. Taip, tai motyvacijos seminaras. Bet juk bet kurioj kompanijoj, kurios vadovai rūpinasi savo darbuotojais, jie ieško būdų, kad žmonės būtų motyvuoti dirbti ir siekti rezultatų. Čia tas pats, Tave padrąsina, įkvepia, Tu gali nedaryti Amway verslo, Tu gali daryti tai apie ką kitą ką svajojai, tiesiog Tave padrąsina imtis kažkokių veiksmų ir tiek. Tarp šių žmonių aš tikrai jaučiuosi puikiai, nes pati negaliu pakęsti kai kažką per prievartą bando siūlyti ir pan.
Bet yra -žmonių, kurie slopinami aplinkos ir išankstinio nustsatymo taip neatskleidžia kažkokių savo gabumų, čia Tau galimybė save išbandyti, nepatiks, bet kada gali pasitraukti, būsi kantrus ir atkaklus, gausi atlygį. Kam motyvacijos seminarai, o gi tam, kad nuėjus į forumą, kur Tave kaip distributorių ir kompaniją išdeda į šuns dienas, tu vėl prarandi norą kažko siekti, tada eini ir ieškoti teigiamų emocijų kitur, ten kur Tavęs laukia, Tave vertina ir kartu džiaugiasi Tavo pasiekimais.

Tinklinis marketingas - tai tiesiog toks prekybos būdas.  Milijonieriais čia nepasidarysit, tai darbas, sunkus psichologinis darbas, kur labai daug žmonių nesuprasdami ir net nenorėdami išklausyt iškart  burnojasi. Gaila.

Na iš kur jūs ištraukėte tą išankstinį nusistatymą? Aš nesu nusiteikusi nė prieš vieną sąžiningą verslą ir verslininką, nei prieš vieną gaminamą ar parduodamą produktą, jei apie jį pateikiama teisinga ir neklaidinanti informacija. Todėl visuomet viską analizuoju, o tik po to darau išvadas.
O dabar šiek tiek apie psichologiją. Jūs rašote, kad Amway dėka įgijote daugiau pasitikėjimo savimi, tapote labiau motyvuota, kad Amway jums suteikė palaikymą, padrąsino jus ir įkvėpė. Taigi, pagal jūsų aprašymą panašu, kad prieš susidurdama su Amway nebuvote labai stipri psichologiškai. Būtent tokie žmonės ir yra puikus "kąsnelis" Amway. Jie tarytum minkštas molis, iš kurio galima nulipdyti ką tik nori ir jie dar už tai jausis dėkingi. O jums niekada nešovė į galvą užsiimti savęs tobulinimu ir be tokių kompanijų pagalbos? Galbūt daug labiau būtų padėjęs psichologas? Ir mano gyvenime buvo juodas laikotarpis, kai jaučiausi niekam tikusi, nereikalinga, neįvertinta. "Šutinau" pas psichologą (nemokamą, jeigu ką) - jis padėjo man geriau pažinti save, pamatyti savo silpnas vietas ir jas keisti. Jums trūksta motyvacijos užsiimti savo gyvenimo svajonės realizavimu? Motyvavimas iš šalies jums nepadės arba duos tik trumpalaikį efektą, todėl teks nuolat mokėti pinigėlius ir lankytis motyvaciniuose renginuose. Bet man atrodo, kad jei jūs iš tiesų kažko labai stipriai norėsite, tai to noro jums nė su pagaliu niekas neišmuš ir sieksite jo kas be atsitiktų, ir be jokių motyvacinių seminarų.
Dar kartą kartoju - aš jūsų nepuolu, nekaltinu, man jūsų tiesiog...gaila. Gaila jūsų sugaišto laiko, išleistų pinigų ir svarbiausia to, kad kažkada pajusite nusivylimą ir kartėlį. Baisiausia būna tuomet, kai žlunga iliuzijos.
Daug dirbdama jūs galite susikurti savo gerovę ir be Amwėjaus. Ir be Amwėjaus jūs galite suburti aplink save geranorišką ir draugišką, palaikantį koletyvą. Jūs tuo netikite? Ar, jūsų manymu, tik Amway kompanija sugeba sukurti tokią atmosferą? Jeigu taip galvojate - tai jau sektantizmo požymis. Ar nesusimąstėte, kad tiesioginiuose pardavimuose ir negali būti chamizmo, nes tuomet kompanija neparduotų nė vieno produkto. O kaip nedraugiška kompanija prisivilios savo produkcijos platintojus? Taigi, nori ar nenori, turi būti draugiškas ir mandagus. Bet ar tai tikrai nuoširdu ir nesavanaudiška? Kažko tai abejoju. Juk čia svarbiausia - pelnas. Aš nuoširdumo ir nesavanaudiškumo, draugiškumo einu ieškoti savo bažnyčioje, jos bendruomenėje. Bet aš žinoma - ne rodiklis ir jums to neperšu. Tiesiog pateikiu pavyzdį.
Amway kaip ir kitos tinklinio marketingo kompanijos gerai išmano psichologiją ir žino, kad "gyva", betarpiškai pateikta reklama iš artimųjų, pažįstamų yra daug veiksmingesnė nei ta, kuri pateikiama per žiniasklaidos priemones. Faktas kaip blynas, kad aš labiau pasikliausiu savo tetulės žodžiais apie kokią nors itin veiksmingą valymo priemonę nei apie kitą, kurią reklamuoja per TV. Bet iš kitos pusės tai atsigręžią ir prieš to produkto pirkėją ir prieš pačią kompaniją. Jeigu tetulės išgirtas produktas mane nuvils ir neatitiks aprašymų, ir jeigu, neduok Dieve, man pakenks, aš negalėsiu pasiskųsti vartotojų gynimo organiacijoms, nes to, ką man pasakojo tetulė, niekas iš kompanijos nepatvirtins ir pasakys, kad tetulė, švelniai tariant, nusišnekėjo. Produktas neva neteisingai arba ne pagal paskirtį panaudotas, todėl ir pasekmės liūdnos. Ir kaltint galiu tik tetulę. (čia pailiustravimui tiktų tas plačiai pagarsėjęs Amway LOC'as). O štai su reklama per TV ar kitas priemones - visai kas kita. Jeigu paaiškės, kad reklama prasilenkė su realybe ir buvo klaidinanti, aš tai galėsiu įrodyti. Man bus kompensuota žala, kompanija negalės skleisti klaidinančios reklamos ir taip apgaudinėti vartotojų.
Taigi, šiam kartui tiek. Laukiu Amerikos Universiteto adreso, kuriame dėstomas tinklinis marketingas kaip atskira disciplina. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 28 gruodžio 2009 - 23:30
QUOTE(Malibu @ 2009 12 28, 23:25)

Malibu, 28 Gru 2009 - 23:25, parašė:

Taigi, šiam kartui tiek. Laukiu Amerikos Universiteto adreso, kuriame dėstomas tinklinis marketingas kaip atskira disciplina.  bigsmile.gif

Taigi, šiam kartui tiek. Laukiu Amerikos Universiteto adreso, kuriame dėstomas tinklinis marketingas kaip atskira disciplina.  bigsmile.gif

Nuorodas parašiau, adresą rasit pati.
Amway suteikia 90 dienų pasitenkinimo garantiją, jei produktas nepatiko, gali grąžint ir grąžins pinigus. Problemų grąžinant dar nebuvo.

Taip, tai verslas, niekas ir nesako, kad viskas duodama už dyką. Tik nereikia sakyt, kad tai kažkokia afera, tai darbas ir tiek, už kurį Tau moka pinigus.
Atsakyti
http://www.consumerf...ing.org/MLM.php
http://www.vandruff.com/mlm.html

Gal tada paskaitykite ir šitą.
Malonu, kad bent jūs "nesvaigstate" ir pripažįstate, kad tai tiesiog darbas, už kurį jums moka (vadinasi jūs esate viso labo darbuotojai ir turite darbdavį, o ne nuosavo verslo savininkai, kaip daugumai yra bandoma įrodyti).
Ponas Clinton'as man yra ne rodiklis - jau vien jo reputacija... O be to, kas gali paneigti galinmybę, kad tinklinio marketingo kompanijos kažkada finansavo jo rinkiminę kampaniją?
Mano buvusios kursiokės vyras yra IT specialistas. Kažkada čia (gal prieš porą metų) supermamose buvo apklausa ar kažkas panašaus apie mūsų vyriškių atlyginimus. Tai ji, kažkada gyvenusi su juo nuomojamame kambarėlyje, tuo metu jau gyveno nuosavame name ir augino daugiau negu du vaikučius. O jos vyro, kaip IT specialisto atlyginimas mažiausiai siekdavo 10 tūkstančių. Tai jeigu jūs su vyru esate geri IT specialistai, jūsų pajamos gali būti fantastiškos ir tikrai nereikės maklinėti po namus siūlant kažkokią produkciją. Nebent jums tikrai patinka toks gyvenimo būdas. Jeigu taip - tai jūsų teisė ir laisvė rinktis, ir aš gerbiu jūsų pasirinkimą. Bet tik nepradėkite kitiems įrodinėti, kad tai vienintelis ir geriausias būdas tapti finansiškai nepriklausomam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 29 gruodžio 2009 - 00:17
QUOTE(Malibu @ 2009 12 29, 00:06)

Malibu, 29 Gru 2009 - 00:06, parašė:

http://www.vandruff.com/mlm.html

10- timis tūkstančių IT specam nemoka, gal kažkada tai buvo, bet LT to dabar nėra. Visi bėga į Indijos rinką ir tikisi ten rasti pigesnę darbo jėgą, mes neesam tokia patraukli šalis dėl mokesčių ir pan. Net Barclay nežada kažko labai daug.

http://www.amway.com...-us-index-info#

Pažiūrėkit, tam tarpe patenka ir Japonija, argi ir jie paperkami ir mulkinami? Jeigu tai būtų buvęs toks š... nebūtų išsilaikęs 50 metų.

Jūsų šaltinis:

ten parašyta:
In a legitimate MLM company, commissions are earned only on sales of the company's products or services. No money may be earned from recruiting alone ("sign-up fees"). One must analyze the compensation plan to determine whether participants are paid from actual sales to customers and not from money received from new recruits. If participants are paid primarily from money received from new recruits, then the company is an illegal pyramid or Ponzi scheme.

Taigi Amway NEMOKA už naujus žmones, jie moka už APYVARTĄ, taigi tai nėra piramidė. Neprivaloma pirkti už tam tikrą kiekį, perki kiek nori ir kada nori.

Amway hass been a target for critics because some high-level Independent Business Owners (IBOs) have setup separate companies for selling instructional and motivational materials to Amway IBOs. In some cases this generates more revenue for them than their Amway distributorships.

SOME.. taigi keletas lyderių organizacijų taip darė, kaip ir sakiau, tai priklauso nuo lyderių. Mūsų organizacijoj nėra jokių CD ir kito dalyko, kurį privalai pirkti ar parduoti šalia.

Toliau tas pats šaltinis:

Yes, money can be made with MLM. The question is whether the money being made is legitimate or "made" via a sophisticated con scheme.

Taigi pirmoje Jūsų nuorodoje neradau nieko blogo. Reziumuojant tą psl: iš MLM galima užsidirbti, tik reikia įvertinti kompensavimo planą ir būti atsargiems, jei sako, kad uždirbsi milijonus. (Aš to niekad ir nesakau žmonėms)

.AMORE. parašykit per až. pas kokius lyderius buvot patekę, aš turiu įtarimą, kad būtent apie tuos lyderius man skundėsi žmonės, kad jie nusivylė Amway, kur žmonės apgaudinėjami.Beje, su "degradavusia" tauta kaip sakot, dirbit labai sunku, tai lietuviai dėl tautos tamsumo ir nepatiklumo nepadaro didelių kvalifikacijų, mes darom 21% mažiausiai 2 metus, tuo tarpu kai vokiečiai, austrai padaro Deimantą per metus. Manau, tos tautos ne iš tų, kur gali mulkinti. wink.gif

Taigi, vieni mato kliūtis kiti galimybes. Taupant laiką į diskusijas daugiau nesivelsiu, vistiek Jūs liksit su savo nuomone, aš su savo, galėsiu ateiti po 4 metų ir pasakyti, kiek uždirbu smile.gif Jei norėsit pamatyti kitą to reikalo pusę, susitikim gyvai smile.gif

Gerų švenčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 29 gruodžio 2009 - 10:02
[quote=Delusion,2009 12 29, 09:55]
10- timis tūkstančių IT specam nemoka, gal kažkada tai buvo, bet LT to dabar nėra. Visi bėga į Indijos rinką ir tikisi ten rasti pigesnę darbo jėgą, mes neesam tokia patraukli šalis dėl mokesčių ir pan. Net Barclay nežada kažko labai daug.

http://www.amway.com...-us-index-info#

Pažiūrėkit, tam tarpe patenka ir Japonija, argi ir jie paperkami ir mulkinami? Jeigu tai būtų buvęs toks š... nebūtų išsilaikęs 50 metų.

Jūsų šaltinis:

ten parašyta:
In a legitimate MLM company, commissions are earned only on sales of the company's products or services. No money may be earned from recruiting alone ("sign-up fees"). One must analyze the compensation plan to determine whether participants are paid from actual sales to customers and not from money received from new recruits. If participants are paid primarily from money received from new recruits, then the company is an illegal pyramid or Ponzi scheme.

Taigi Amway NEMOKA už naujus žmones, jie moka už APYVARTĄ, taigi tai nėra piramidė. Neprivaloma pirkti už tam tikrą kiekį, perki kiek nori ir kada nori.
Amway hass been a target for critics because some high-level Independent Business Owners (IBOs) have setup separate companies for selling instructional and motivational materials to Amway IBOs. In some cases this generates more revenue for them than their Amway distributorships.
SOME.. taigi keletas lyderių organizacijų taip darė, kaip ir sakiau, tai priklauso nuo lyderių. Mūsų organizacijoj nėra jokių CD ir kito dalyko, kurį privalai pirkti ar parduoti šalia.

Toliau tas pats šaltinis:

Yes, money can be made with MLM. The question is whether the money being made is legitimate or "made" via a sophisticated con scheme.

Taigi pirmoje Jūsų nuorodoje neradau nieko blogo. Reziumuojant tą psl: iš MLM galima užsidirbti, tik reikia įvertinti kompensavimo planą ir būti atsargiems, jei sako, kad uždirbsi milijonus. (Aš to niekad ir nesakau žmonėms)

Neteigsiu apie visas MLM kompanijas, kad jos naudoja nelabai švarius metodus, nes absoliučiai visų nenagrinėjau. Apie Amway tokia nuomonę susidariau - o jos veiklą "fanų" veiklą Lietuvoje stebiu apie 12 metų. Jeigu jūs skaitėte rusiškas nuorodas, tai ten yra statistika (pateikta pačios Amway), kaip Amway išsilaikė. Ji išsilaikė tik dėl plėtros į naujas rinkas, tokias kaip Rusija, Japonija. Jeigu rusų kalba neskaitote, paprašykite, kad kas nors išverstų. Čia dėl abjektyvumo. Bet šiaip jau jūs teisi - veltis į diskusijas neverta, nes jūs linksite su sava nuomone, aš su sava. Bet aš visuomet reaguosiu ir stengsiuosi viešinti tuos atvejus, kai kokie nors Amway ar kokios kitos kompanijos distributoriai kabins žmonėms makaronus ant ausų. Jeigu reikės - ir per spaudą.
Sėkmės jums siekiant savų tikslų ir gerų ateinančių metų smile.gif

Atsakyti

Sveika logika sako, kad didesnius procentus gali gauti tik tuomet, kai didelė apyvarta. Tarkim, po jumis (tai yra jūs suradote) yra dar 3 distributoriai. Jūsų procentai priklausys nuo jūsų pačios ir tų trijų pirkimų (apyvartos). Jeigu jūs pirksite mažai bei retai, o tie 3 - taip pat mažai ir retai, didelius procentėlius matysite kaip savo ausis be veidrodžio. Vadinasi norint pasiekti didesnę apyvartą (t.y. daugiau parduoti) turėsite verbuoti daugiau distributorių arba ieškoti daugiau pirkėjų. Taigi, logiška, kad vien už naujai užverbuotus žmones jums niekas nemoka, o moka procentą už tai, kad tie nauji žmonės perka Amway produktus. Nepamirškime ir to, kad prieš tapdami pirkėjais, jie dar turi susimokėti taip vadinamą licenzijos mokestį. Ačiū Dievui, kad kai einu apsipirkti į IKI, Norfą, tą pačią suš... Maximą, man nereikia mokėti licencijos jokio mokesčio.

Jūs sakote, kad Lietuvoje Amway neplatina motyvacinių CD ar literatūros? O kaip su mokamais seminarais distributoriams? Jūs ranką prie širdies pridėjusi galite prisiekti, kad jų nebūna? Žinima, žinoma, jie jokiais būdais neprievartiniai... Bet kai pagalvoji, kad nenuėjęs nepatobulėsi ir liksi toks pusiau motyvuotas, tai moki pinigus ir eini. Dar ir pabendrauti su geranoriškais žmonėmis gali. Man asmeniškai tai ir knygas bruko, bet kadangi Lietuvoje šios kompanijos veikla dar neįteisinta, rinka maža, tai nelabai apimoka Amway šulams mokėti už motyvacinio šlamšto vertimus į lietuvių kalbą, todėl bruka tai, kas jau yra išleista Lietuvoje apie tokį gerį kaip MLM. Kaip antai Kijosakio ir Trampo knygiūkštė, taip pat paties Kijosakio skiedalai... Siūlė ir rusų kalba kažkokią knygelę, mat rusiškai moku. O Amagrama -tokia nušiurusi, nučiupinėta, nuvartyta, visai kaip mano Biblija, man turėjo parodyti, kaip gyvena tie, kurie eina su Amwėjumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 29 gruodžio 2009 - 11:26
Labas vakaras supermamos. Pagaliau atėjau pas jus. Vis rankos nekilo pas jus svečiuotis, nors kaip senas forumistas, tikrai žinau, kad tokios esate ir, ksd esate galingas forumas.
Atėjau diskutuoti apie MLM, network marketing, home biznis ir kt.
Tikrai turiu ką pasakyti šia tema. Nes esu ekonomistas ir domiuosiu alternatyviu užimtumu.
Susipažinimui. Ateity gamykloj dirbs tik du darbuotojai: žmogus ir šuo. Žmogus tam, kad pašerti šunį, šuo tam, kad neprileisti žmogaus prie įrengimų.
Šiandien jau vėlu. Džiaugiuosiu, kad kažkaip prisijungiau prie jūsų, nes anksčiau kažkaip nesisekdavo.
Tikiuosi nebus reklama jei pasiūlysiu savo blogą http://auriusd.blogspot.com/
Čia tikrai nerasite apie konkrečias kompanijas, bet mano samprotavimų apie MLM tikrai bus ir, gan kritiškų.
Esu internetinio tinklinio marketingo atstovas, bet tuo pačiu esu ir gan kritiškas MLM kompanijų distributoriams ir t.t.
Į MLM žiūriu kaip į alternatyvųjį užimtumą.
Pradžioj tiek, jei priimsit pasistengsiu neapvilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 01, 22:37)

Aurius.D, 01 Sau 2010 - 22:37, parašė:

Labas vakaras supermamos. Pagaliau atėjau pas jus.  Vis rankos nekilo pas jus svečiuotis, nors kaip senas forumistas, tikrai žinau, kad tokios esate ir, ksd esate galingas forumas.
Atėjau diskutuoti apie MLM,  network marketing, home biznis ir kt.
Tikrai turiu ką pasakyti šia tema. Nes esu ekonomistas ir domiuosiu alternatyviu užimtumu.
Susipažinimui. Ateity gamykloj dirbs tik du darbuotojai: žmogus ir šuo. Žmogus tam, kad pašerti šunį, šuo tam, kad neprileisti žmogaus prie įrengimų.
Šiandien jau vėlu. Džiaugiuosiu, kad kažkaip prisijungiau prie jūsų, nes anksčiau kažkaip nesisekdavo.
Čia tikrai nerasite apie konkrečias kompanijas, bet mano samprotavimų apie MLM tikrai bus ir, gan kritiškų.
Esu internetinio tinklinio marketingo atstovas, bet tuo pačiu esu ir gan kritiškas MLM kompanijų distributoriams ir t.t.
Pradžioj tiek, jei priimsit pasistengsiu neapvilti  biggrin.gif

Labas vakaras supermamos. Pagaliau atėjau pas jus.  Vis rankos nekilo pas jus svečiuotis, nors kaip senas forumistas, tikrai žinau, kad tokios esate ir, ksd esate galingas forumas.
Atėjau diskutuoti apie MLM,  network marketing, home biznis ir kt.
Pradžioj tiek, jei priimsit pasistengsiu neapvilti  biggrin.gif

Auriau, jūsų svetainėje parašytą istoriją apie pimpinančią pianistę ir jos 5 tūkstančius girdėjau jau ne kartą. Mat koks tas pasaulis mažas... smile.gif Ją man pasakojo kitas žmogus ir vis įrodinėdamas amway naudą.
Mane tikrai juokina jūsų šmaikščios metaforos apie du darbuotojus gamykloje. Įsivaizduojat, viską gamina kompiuterizuoti įrengimai, o Jonas, Petras, Marytė, Aldutė su 10 klasių ar dar menkesniu išsilavinimu sėdi be darbo, nes pagal jus tik Antaniukui nusišyposojo laimė pašerti šunį ir už tai gauti bent kokį atlygį (aš tą išsilavinimą įpaišiau tik dėl to, kad nesakytumėt, jog šie žmonės toliau užsiims automatizavimu ir išradimais). Kvalifikuotų išradėjų, kūrėjų (kalbam išskirtinai apie technines specialybes) kiekvienoje visuomenėje tikrai ne 80 proc., tikriausiai nėra net 50 proc. Tai kas gi jūsų brangiąsias MLM būdu parduodamas prekes pirks? Sakote MLM yra žmonijos ateitis? Ar jūs tikrai tuo tikite? Nu nebent jūs tikrai palaikote tą mintį, kad pasaulyje yra daug daugiau kvailių nei sukčių, nes priešingu atveju sukčiai neturėtų iš ko gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik buvau pas kalvį. Pasiploninau liežuvį. Važiuojam.
Visų pirma esu dėkingas, kad labai greitai sulaukiau atsako. Geras ženklas. Forumas gyvas, o tai ir yra svarbiausia.
Pirmiausia tinklinis marketingas gyvena ir gyvena, net tokioj atsilikusioj šaly, kaip Lietuva. O tai kas vyksta forumuose, to net nepavadinsi aisbergo viršūne.
Nes MLM savo esme yra kontrabanda ir kaip ir kiekviena kontrabanda gyvena pagal savo dėsnius: tyliai, ramiai, be triukšmo, be pompastikos. Didelė dalis verslininkų užsiima tuo ir niekas net nežino: nei kas jie, nei ką. Tokia realybė.
Malibu
>Ponas Clinton'as man yra ne rodiklis - jau vien jo reputacija... O be to, kas gali paneigti galinmybę, kad tinklinio marketingo kompanijos kažkada finansavo jo rinkiminę kampaniją?
Mano buvusios kursiokės vyras yra IT specialistas. Kažkada čia (gal prieš porą metų) supermamose buvo apklausa ar kažkas panašaus apie mūsų vyriškių atlyginimus. Tai ji, kažkada gyvenusi su juo nuomojamame kambarėlyje, tuo metu jau gyveno nuosavame name ir augino daugiau negu du vaikučius. O jos vyro, kaip IT specialisto atlyginimas mažiausiai siekdavo 10 tūkstančių. Tai jeigu jūs su vyru esate geri IT specialistai, jūsų pajamos gali būti fantastiškos ir tikrai nereikės maklinėti po namus siūlant kažkokią produkciją. Nebent jums tikrai patinka toks gyvenimo būdas. Jeigu taip - tai jūsų teisė ir laisvė rinktis, ir aš gerbiu jūsų pasirinkimą. Bet tik nepradėkite kitiems įrodinėti, kad tai vienintelis ir geriausias būdas tapti finansiškai nepriklausomam.
<

Pagal Malibu logiką jei Klintonas babnikas tai tuo pačiu ir visur kitur blogas ir kaip prezidentas, ir kaip vadovas, ir kaip MLM žinovas. Nesiginčysiu. Rusijos prezidentas taip pat durnas, nes taip pat užsiėmė MLM.
Aš tikrai nesiruošiu su jumis ginčytis dėl MLM kompanijų atskirų distributorių „smėlio dėžės sindromo“. Aš tik žinau viena, kad krizių laikotarpiu susidomėjimas MLM išauga. O taip pat žinau, kad normali MLM kompanija gali įdarbinti apie 20% visų savo klientų.
O gal Malibu žino kur įdarbinti jau esančius 20% Lietuvos bedarbius? Ai velniop...tegul mauna iš Lietuvos, o jei ne, tai besižudo...
O gal Malibu žino, kad internetinis MLM gali pakelti Lietuvos BVP?
Atsakyti